Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kıyamam yaa ne zor bişidir eminim

kız kocan ne yiyo akşamalrı yemek
hemde ne zor bi bilsennnn
kocişim 2 gün dışarıdan sööledi yedikk
dün iyiydim bi ara yimek yaptım dün bugünde onu yicez işte
adamceğizim idare ediyo az beklemedik bu günleriiii....

canım rahim filminin ssk ile işi yokk 300-400 tl arası hastaneye göre değişiyo oda
diğer tahlillerin fiyatlarını bilmiyom
ben özelde yaptırıyorum tahlillerimi ssk özelde karşılıyomu onu bilmiyomm ama hormon tahlillerinin tanesine 10 tl ödüyom

kızlar doktordan geldikk
çok şükür kalp atışlarını duydukk
doktor çok iyisiniz dedi yüzde95 herşey yolunda dedi
bebek te iyi dedi
3 hafta sonra kontrole gelin dedi gittiğimizde 12.haftanın içinde olacağız sanırımmm
tam görebileceğiz o zmana

ay canım çok üzüldüm yaa e günlük iğneni vurunmuyomuydun sen bu sefer ihmal etme bari iğnelerini k pıhtılaşması sorunun varsa doğana kadar her gün iğne olman lazım :18: ama küçük meleklerimize herşey değer canm üzülme

sormana bile gerek canım yok direk derdini yazsaydın keşke yardımcı olacak arkadaşlar vardır mutlaka süle bakem derdini

saol tatlim :)

benim adetim normalde duzenli gelir gectigimiz ay 5 gun geciktim test yaptim (idrardan) negatif cikti ertesi gunde kanamam basladi ama ilk koyu kahve akintiyla basladi sonra regl oldugumu anladim ( neyse reglm 5 gun surdu ve bitti aradan 4 gun gecti tekrar kanamam basladi ben ve esim cok sasirdik cunku daha once boyle bisey hic yasamadim hemen doktordan randevu aldim gittik ....

doktorum dusuk yapmis olabilecegimi soyledi kanda hcgye bakti negatif cikti alttan musyene etti rahim duvarinda kalinlasma oldugunu soyledi (( ben normalde 21 gunde regl oluyorum (adet baslangic gununden itibaren hesapliyorum) cok sık regl oldugumu soyledi. ilac tedavisine basladi kanamami durdurmak ve rahim duvarindaki kalinlik icin ilac verdi ilacim 15 gunde biticek reglin 2. yada3. gunu kontorole gidicem bu ne demek kizlar bebegim olmadi 1 senedir ((( tedavi surecim nasil ilerlicek boyle bir durum yasayan varmi bana yardimci olur musunuz cok moralim bozuldu dusuk yaptigim belli olmamasi normal mi boyle bisi olabilir mi

Ohhh kirazcim cok sukurrrgozlerimiz aydin gupgupleri duymussunuzz
12.haftada ikiliyide yapar cook sewindim hayatim senden haber varmi diye bakiimde cikiiim dedim

hah herkes burda birazdan yatılı misafirlerim gelecek haftasonu klacaklar olmam artık 2-3 gün burda..

bugun doktora gittim 2 yumurtam varmıs biri 22mm miş. bugun de hapımı yutcam son hapımı. pazar igne sonra pazartesi sık ilişki demiş. gece bi de sabah yapsam cok mu olur yaw o aralarr :)

bi de sey sorcam mesela benim igneye kadar ikişkiye girmemim bi geregi yok mu? o zaman hamile kalamam mı yani?

canım korkma 2 sene önce benimde aynı olmuştu
tedavideydim,günüm geçti doktora gittikk gebelik yok rahimde kalınlaşma var
adet yoktu ilaçla adet oldumm
merak etme stresten böyle şeylerin olması normall bak ben 6 yıldan sonra şimdik hamileyimm
allahım bu kadar bekletmesin ama 1 sene kısa bi zaman normalde 2 yıl dolmadan tedviye bile almıyolar

kafana göre takıl canımm
ben öyle yaptımm ve o ay hamile kaldımm
iğneden önce iğneden sonra kafama göre takıldım
doktorun dediği günleri kaçırmadım ama sonrasındada devam ettim...
olacağı varsa oluyoor stres yapma keyfine bakk gün sayma düşünme
önemli olan doktorun dediği günleri kaçırmaman...

canım sabah akşam fazla mı olur? bi de igneden sonra 3 gün mü önemli. benim doktor hep "sık ilişki" deyip geciyo. hiç detay vermiyo ya..

anladim tedavi okadar uzun suruyo mu ((

canım sabah akşam fazla mı olur? bi de igneden sonra 3 gün mü önemli. benim doktor hep "sık ilişki" deyip geciyo. hiç detay vermiyo ya..
sen kafana göre takıl ama sabak akşam tiksinti getirmesinn
ben iğneden sonra full çalıştımm
bana doktor iğneden sonraki 3 gün demişti ama
anladim tedavi okadar uzun suruyo mu ((

herkesin aynı olmuyo canımm
benimki uzun sürdü başka sebeplerdenn
bakarsın sen bi dahaki ay kalırsın...
bu işler kısmet
sen streese giripte üzme tatlı canınıı
geleceği zaman gelir

bilmiyorum canim doktor esimin sperms sayisinin %5 yani sinira yakin oldugunu soyledi, ve bunun bile dusuklerde bir neden olabilecegini soyledi.

anladım cnm az yumurtalık gibi az sperm de kaliteyi etkileyebiliyo..eşine keçiboynuzu pekmezi yedirsene... kaliteyi çok etkiliyo..günde 1-2 kaşık sadece...

canım çok şükür gözünaydın inşaallah devamıda hep böyle güzel gelsin

gözün aydın kııııızzzzzzz............. kan testi de yaptır hadi çatlamadınmı meraktan :)

herkese selamlar...
ayen çok tebrikler canım RABBİM kucağına almayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…