hemde ne zor bi bilsennnnkıyamam yaa ne zor bişidir eminim
kız kocan ne yiyo akşamalrı yemek
kızlar size birşey sorucam şimdi ben 2 yıl önce gittim doktor hiç bişeyin yok turp gibisin olur çocuğunuz dedi yolladı..
ben de bir daha gitmedim doktora ama rahim filmi çekilmemişti o zaman.. sadece ultrason ve tahlil yapılmıştı..
şimdi de kendi iş yerimizi açtık ya.. bağkur borcuna sıra gelmedi bi türlü..
onu yatırınca gidicektim ama artık meraktan çatlayacam..
devlet ya da üniv. hast.sinde çektirip cebimden ödeyecem ssk falan olmadan kaç lira tutar rahim filmi?
bir de o kan testleri, sperm testleri falan hepsini tekrar yaptırmak istiyorum.. malüm 2 yıl geçti sonuçlar değişmiş olabilr..
yani bunların hastanedeki fiyatlarını biliyor musunuz?:26:
kizlar size bisey danissam bana yardimci olurmusunuz??
evet canım 3.5 ay once 6 aylık oglumu kaybettım kan pıhtılasması yuzundenınsallah rabbım bıdaha yasatmaz... hepımızee... moralım yuksek tutamıyorum cunkuu cok endıselıyımm :26::26: inşallah guzel haberlerle gelırım pazartesı gunu
sormana bile gerek canım yok direk derdini yazsaydın keşke yardımcı olacak arkadaşlar vardır mutlaka süle bakem derdini
kızlar doktordan geldikk
çok şükür kalp atışlarını duydukk
doktor çok iyisiniz dedi yüzde95 herşey yolunda dedi
bebek te iyi dedi
3 hafta sonra kontrole gelin dedi gittiğimizde 12.haftanın içinde olacağız sanırımmm
tam görebileceğiz o zmana
Ohhh kirazcim cok sukurrrgozlerimiz aydin gupgupleri duymussunuzz
12.haftada ikiliyide yapar cook sewindim hayatim senden haber varmi diye bakiimde cikiiim dedim
saol tatlim :)
benim adetim normalde duzenli gelir gectigimiz ay 5 gun geciktim test yaptim (idrardan) negatif cikti ertesi gunde kanamam basladi ama ilk koyu kahve akintiyla basladi sonra regl oldugumu anladim( neyse reglm 5 gun surdu ve bitti aradan 4 gun gecti tekrar kanamam basladi ben ve esim cok sasirdik cunku daha once boyle bisey hic yasamadim hemen doktordan randevu aldim gittik ....
doktorum dusuk yapmis olabilecegimi soyledi kanda hcgye bakti negatif cikti alttan musyene etti rahim duvarinda kalinlasma oldugunu soyledi(( ben normalde 21 gunde regl oluyorum (adet baslangic gununden itibaren hesapliyorum) cok sık regl oldugumu soyledi. ilac tedavisine basladi kanamami durdurmak ve rahim duvarindaki kalinlik icin ilac verdi ilacim 15 gunde biticek reglin 2. yada3. gunu kontorole gidicem bu ne demek kizlar bebegim olmadi 1 senedir ((( tedavi surecim nasil ilerlicek boyle bir durum yasayan varmi bana yardimci olur musunuz cok moralim bozuldu dusuk yaptigim belli olmamasi normal mi boyle bisi olabilir mi
hah herkes burda birazdan yatılı misafirlerim gelecek haftasonu klacaklar olmam artık 2-3 gün burda..
bugun doktora gittim 2 yumurtam varmıs biri 22mm miş. bugun de hapımı yutcam son hapımı. pazar igne sonra pazartesi sık ilişki demiş. gece bi de sabah yapsam cok mu olur yaw o aralarr :)
bi de sey sorcam mesela benim igneye kadar ikişkiye girmemim bi geregi yok mu? o zaman hamile kalamam mı yani?
kafana göre takıl canımm
ben öyle yaptımm ve o ay hamile kaldımm
iğneden önce iğneden sonra kafama göre takıldım
doktorun dediği günleri kaçırmadım ama sonrasındada devam ettim...
olacağı varsa oluyoor stres yapma keyfine bakk gün sayma düşünme
önemli olan doktorun dediği günleri kaçırmaman...
canım korkma 2 sene önce benimde aynı olmuştu
tedavideydim,günüm geçti doktora gittikk gebelik yok rahimde kalınlaşma var
adet yoktu ilaçla adet oldumm
merak etme stresten böyle şeylerin olması normall bak ben 6 yıldan sonra şimdik hamileyimm
allahım bu kadar bekletmesin ama 1 sene kısa bi zaman normalde 2 yıl dolmadan tedviye bile almıyolar
sen kafana göre takıl ama sabak akşam tiksinti getirmesinncanım sabah akşam fazla mı olur? bi de igneden sonra 3 gün mü önemli. benim doktor hep "sık ilişki" deyip geciyo. hiç detay vermiyo ya..
anladim tedavi okadar uzun suruyo mu((
bilmiyorum canim doktor esimin sperms sayisinin %5 yani sinira yakin oldugunu soyledi, ve bunun bile dusuklerde bir neden olabilecegini soyledi.
kızlar doktordan geldikk
çok şükür kalp atışlarını duydukk
doktor çok iyisiniz dedi yüzde95 herşey yolunda dedi
bebek te iyi dedi
3 hafta sonra kontrole gelin dedi gittiğimizde 12.haftanın içinde olacağız sanırımmm
tam görebileceğiz o zmana
Mutlu nasilsin tatlum? Gelismeler varmi? Kayiplara karistin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?