geldimi misafirlerrr??? hakkından geldinmi hepsininn
DUMANNNNnasıl oldun bidenemm
herkese selamlar...
ayen çok tebrikler canım RABBİM kucağına almayı nasip etsin inşallah
he kız geldiler hepsinin hakkından geldim ama bugün belimle boynum azdı...inşaallah dewam etmez...
canım iyim 2 gün dinlenirim daha iyi olurum artık.... ferihayı izliyorum napmışlar güzelim diziyi yaaa,salaktı filan ama ben ferihayı seviyodummm
herkese selamlar...
ayen çok tebrikler canım RABBİM kucağına almayı nasip etsin inşallah
ne ağlıyon kız sen,benim kociş maç izliyo bugün türkiyenin maçı var yoksam ben burda olmazdım..iyi olmanada sewindim bebeamm
selammmmmm
uzat ayaklarını otur dinlen canım yaa zorlama kendini,
ne ağlıyon kız sen,benim kociş maç izliyo bugün türkiyenin maçı var yoksam ben burda olmazdım..iyi olmanada sewindim bebeamm
bugun hastanede bi kız vardı evlilik dışı cocugu olmus. doktora aldırmak istedigini söyledi. üstelik 7 aylık olmus. doktor hemen reddetti..
walla içimden dedim ben de beklerken "keşke benim olaydı o bebek" diye..
yuhh yani 7 aylık ne demek yaaaa kocaman bebek aldırmak imkansız....bugun hastanede bi kız vardı evlilik dışı cocugu olmus. doktora aldırmak istedigini söyledi. üstelik 7 aylık olmus. doktor hemen reddetti..
şu anda dinleniyorum zaten..ne diyorum biliyomusun duman kendimi şu kocakarı ellerine emanet etsem mi o kadar doktora gittim fıtıklarım düzelmedi...YARADANA sığınıp gidesim var kadının biri yapıyomuş bu işleri 15 gün yatıyormuşsun sonra fıtık falan kalmıyormuş,canlı örneğini gördüm ama yinede tırsıyorum:18:
niye canın sıkılıyor canım..hoşbuldum canım
çok canım sıkılyor
yani resmen katillik yapıyor oha yani bu zamna kadar aklı neresindeymiş..günah beee,doğsa yaşar o çocuk..bugun hastanede bi kız vardı evlilik dışı cocugu olmus. doktora aldırmak istedigini söyledi. üstelik 7 aylık olmus. doktor hemen reddetti..
sen ne izliyorsun bizde huzur sokağı diye bi dizi başlamış ana bakıyoruz arada kardeşim ferihayı açıyor
aleyküm selam.....
benim ki iyiki açtı bugün benim izlicem bişey yok bende burdayım ne güsel..evet yaa benim kocişde dışarda gelir birazdan açar maçı....
yuhh yani 7 aylık ne demek yaaaa kocaman bebek aldırmak imkansız....
canım valla o işte usta olanları duydum,ama insan güvenemiyo işte... gidecek olursan bile,iyice araştır öyle git diyorum...
niye canın sıkılıyor canım..
yani resmen katillik yapıyor oha yani bu zamna kadar aklı neresindeymiş..günah beee,doğsa yaşar o çocuk..
kocişim maç izliyor bende burda takılıyom,yoksa gelemm...
ne bileyim ya yalnızlığa alışmışım yalnızlığımı özledim istediğimi yapmayı
bugun hastanede bi kız vardı evlilik dışı cocugu olmus. doktora aldırmak istedigini söyledi. üstelik 7 aylık olmus. doktor hemen reddetti..
canım iyim 2 gün dinlenirim daha iyi olurum artık.... ferihayı izliyorum napmışlar güzelim diziyi yaaa,salaktı filan ama ben ferihayı seviyodummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?