Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kızlar çok kötüyüm ben sinir krizi geçirtiyorum şuan dişlerim nasıl vuruyo elettirik verilmiş gibi titriyorum panik atagın en zor evresi ne yapıcem kırmızı biberi koyan varmı kavanozlara sarımsaklı sirkeli bilen varsa anlatsın eşimde yok evde ne yapıcem ben ya offffffffff

canım geçende de soracaktım unuttum sakıncası yoksa tabii..senin yeğenlerin sizinle mi yaşıyolar,hani hep bahsediyosun ya burdalar diye ondan sordum

yok canım ne sakıncası
kardeşim oğluyla ev bulana kadar bizdeler sonrada işe başlıyacak oğlunuda ben bakacam
geçen senede ben bakmıştım ama canım hiç bakmak istemiyor sanki özgürlüğüm kısıtlanmış gibi hissediyorum
ama çalışmak zorunda ve benden başka bakacak kimse yok
büyük yeğeninde sınavları vardı salı günü geldi, neyseki bugün bittide gitti evine

ne bileyim ya yalnızlığa alışmışım yalnızlığımı özledim istediğimi yapmayı
alışınca insan özlüyo gerçekten bazen ek başına takılmayı...
hee yaaa bende izliyom ama zıçmışlar içine resmen yaaa
aynen öyle....

noldu kız sakin ol hayırdır

ohhh keyfini çıkar o zamannnn:)
benimkide geldi işte açar maçı
bırak açsın zaten bozmuşlar diziyi diyosun işte gerçi ben dizi izlesem hayatta açtırmam,ama sende bizimle ol işte burda kuzucum..

canım dua et derin nefes al aman diyim ya başka şeylerden bahset ne bilyim işte...

yok kız izlesin genelde tv de pc de bende kıyamam yazık arada bi maçı filan oluyo işte

canım arayabileceğin kimse yokmu gelseler yanına:26:
ben bir kere yapmıştım kaç sene önce arkadaşla ama hiç aklımda yok, ben artık dondurucuya koyuyorum

ya öyle tabi haklısın...ama işte kimsesi olmayınca mecbur oluyosun heralde...inşaallah kendi çocuğun olurda yalnızlığına bir tek o el koyar

aynen öyle....

yok kız izlesin genelde tv de pc de bende kıyamam yazık arada bi maçı filan oluyo işte

vallaya ne zaman tek başıma takılacam ben yine
benimkide maçı hiç sevmez benden çok dizi sinema izler

közlenmiş bibey tuyşusunu diyosan annem yapay ondan hep kıymyzu bşbeyleyi kzle soy yarım parmak kadar falan işte doğra onları sarımsakları küçük küçük doğra onuda koy içine biraz zeytinyağı bide az sirke,tuz,azda limon tuzu koy okadaay fazla sulu olmuyo o canım taze nanede koyabilirsin hem

aynen öyle....

bugün anneme gittim millet beni grödü anam nasıl verdin kiloyu vs işte ban nazar deyince öle oluyo eşim evde yok okurdu olsaydı dilim dönmüyoki okyum zor azaldı birazbugün çok stresli bri gün geçridim burda anlatamam şimdi kelimeler yetmez sadece kazık yedim emekllerime yazık diyorum bugün pazara gittim 4 kilo fasülye 15 kilo kırmızı biber 2 kilo bamya aldım kışlık yapmaya 30 kilo domates aldım yarın ayapılıcek nasıl yapılıcem eşimi belkiyorum gelse yardım eder bana pazardada hep aldım millet tanıdık bakıp durudlar ya bıktım bu insanlardan ben ya

ya öyle tabi haklısın...ama işte kimsesi olmayınca mecbur oluyosun heralde...inşaallah kendi çocuğun olurda yalnızlığına bir tek o el koyar

mecburiyet sıkıyor belkide ne bileyim ben bu yeğenlerden çocuk isteğim bile tavan yapamıyor
inşallah çocuğum olurda kimsede bana çocuğunu baktırmaz

canım arayabileceğin kimse yokmu gelseler yanına:26:
ben bir kere yapmıştım kaç sene önce arkadaşla ama hiç aklımda yok, ben artık dondurucuya koyuyorum
canım ben komşuda yedim çok hoşuma gitti ondan istiyorum kışlık yoksa dondurucumdada var yogurtluyorum onuda

anladım bebem komşuya dedim sıçak koyuyosun dedihiç yapmadım kışlık istiyorum günlük olsa neyse hamil ekalınca yerim bol bol biraz iyiyim çok şükür eşim gelsede okusa ban aya onuın nefesi iyi geliyoaradım geliyomuş tamam canım korkma yoldayım dediallahım affetsin çok yoruyo bu hastalık beni

bugün yapma bari hepsini zaten günün kötü geçmiş yarına yap canım...sen bol,bol oku kuzum nazr dinimizde var zaten..

vallaya ne zaman tek başıma takılacam ben yine
benimkide maçı hiç sevmez benden çok dizi sinema izler
o da iyiymiş ne güzell beraber takılırsınız dizi izlerken

kızzz sen niye bebek gibi konuşuyon bebişin olcak artık zorlanıyom okurken

canım sen oku kendini olmazsa belki yine rahatlatır biraz...

komşuna sorsaydın nasıl yapmış hem söylesen yardım etmezmi
canım yorma sende kendini uzan dinlen biraz

izliyo canım suan bela okuyup küfür ediyo golü atamadılar diye hattaa
kız zaten o gollerde sesten yüreğim ağzıma geliyor..ewde birden kükreyen bir ses
mecburiyet sıkıyor belkide ne bileyim ben bu yeğenlerden çocuk isteğim bile tavan yapamıyor
inşallah çocuğum olurda kimsede bana çocuğunu baktırmaz

inşaallah canım..ya sende bakmak istemiyorsan uygun bir dille söylesen keşke,sana güvenmezler...yine iyi bakabiliyosun ben bakamam hiç..ALLAH kolaylık versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…