benim ki iyiki açtı bugün benim izlicem bişey yok bende burdayım ne güsel..
walla uzun zamandır düşünüyorum bakalım..
canım geçende de soracaktım unuttum sakıncası yoksa tabii..senin yeğenlerin sizinle mi yaşıyolar,hani hep bahsediyosun ya burdalar diye ondan sordum
alışınca insan özlüyo gerçekten bazen ek başına takılmayı...ne bileyim ya yalnızlığa alışmışım yalnızlığımı özledim istediğimi yapmayı
aynen öyle....hee yaaa bende izliyom ama zıçmışlar içine resmen yaaa
kızlar çok kötüyüm ben sinir krizi geçirtiyorum şuan dişlerim nasıl vuruyo elettirik verilmiş gibi titriyorum panik atagın en zor evresi ne yapıcemkırmızı biberi koyan varmı kavanozlara sarımsaklı sirkeli bilen varsa anlatsın eşimde yok evde ne yapıcem ben ya offffffffff
bırak açsın zaten bozmuşlar diziyi diyosun işte gerçi ben dizi izlesem hayatta açtırmam,ama sende bizimle ol işte burda kuzucum..ohhh keyfini çıkar o zamannnn:)
benimkide geldi işte açar maçı
kızlar çok kötüyüm ben sinir krizi geçirtiyorum şuan dişlerim nasıl vuruyo elettirik verilmiş gibi titriyorum panik atagın en zor evresi ne yapıcemkırmızı biberi koyan varmı kavanozlara sarımsaklı sirkeli bilen varsa anlatsın eşimde yok evde ne yapıcem ben ya offffffffff
bırak açsın zaten bozmuşlar diziyi diyosun işte gerçi ben dizi izlesem hayatta açtırmam,ama sende bizimle ol işte burda kuzucum..
canım dua et derin nefes al aman diyim ya başka şeylerden bahset ne bilyim işte...
yok canım ne sakıncası
kardeşim oğluyla ev bulana kadar bizdeler sonrada işe başlıyacak oğlunuda ben bakacam
geçen senede ben bakmıştım ama canım hiç bakmak istemiyor sanki özgürlüğüm kısıtlanmış gibi hissediyorum
ama çalışmak zorunda ve benden başka bakacak kimse yok
büyük yeğeninde sınavları vardı salı günü geldi, neyseki bugün bittide gitti evine
yok kız izlesin genelde tv de pc de bende kıyamam yazık arada bi maçı filan oluyo işte
alışınca insan özlüyo gerçekten bazen ek başına takılmayı...
aynen öyle....
noldu kız sakin ol hayırdır
yok kız izlesin genelde tv de pc de bende kıyamam yazık arada bi maçı filan oluyo işte
alışınca insan özlüyo gerçekten bazen ek başına takılmayı...
aynen öyle....
noldu kız sakin ol hayırdır
bırak açsın zaten bozmuşlar diziyi diyosun işte gerçi ben dizi izlesem hayatta açtırmam,ama sende bizimle ol işte burda kuzucum..
canım dua et derin nefes al aman diyim ya başka şeylerden bahset ne bilyim işte...
cadıııı...bırak izlesin o zaman yazık değilmi adama...bizde tv bendeyse pc eşimdedir...
ya öyle tabi haklısın...ama işte kimsesi olmayınca mecbur oluyosun heralde...inşaallah kendi çocuğun olurda yalnızlığına bir tek o el koyar
canım ben komşuda yedim çok hoşuma gitti ondan istiyorum kışlık yoksa dondurucumdada var yogurtluyorum onudacanım arayabileceğin kimse yokmu gelseler yanına:26:
ben bir kere yapmıştım kaç sene önce arkadaşla ama hiç aklımda yok, ben artık dondurucuya koyuyorum
közlenmiş bibey tuyşusunu diyosan annem yapay ondan hep kıymyzu bşbeyleyi kzle soy yarım parmak kadar falan işte doğra onları sarımsakları küçük küçük doğra onuda koy içine biraz zeytinyağı bide az sirke,tuz,azda limon tuzu koy okadaayfazla sulu olmuyo o canım taze nanede koyabilirsin hem
bugün anneme gittim millet beni grödü anam nasıl verdin kiloyu vs işte ban nazar deyince öle oluyo eşim evde yok okurdu olsaydı dilim dönmüyoki okyum zor azaldı birazbugün çok stresli bri gün geçridim burda anlatamam şimdi kelimeler yetmez sadece kazık yedim emekllerime yazık diyorum bugün pazara gittim 4 kilo fasülye 15 kilo kırmızı biber 2 kilo bamya aldım kışlık yapmaya 30 kilo domates aldım yarın ayapılıcek nasıl yapılıcem eşimi belkiyorum gelse yardım eder bana pazardada hep aldım millet tanıdık bakıp durudlar ya bıktım bu insanlardan ben ya
o da iyiymiş ne güzell beraber takılırsınız dizi izlerkenvallaya ne zaman tek başıma takılacam ben yine
benimkide maçı hiç sevmez benden çok dizi sinema izler
közlenmiş bibey tuyşusunu diyosan annem yapay ondan hep kıymyzu bşbeyleyi kzle soy yarım parmak kadar falan işte doğra onları sarımsakları küçük küçük doğra onuda koy içine biraz zeytinyağı bide az sirke,tuz,azda limon tuzu koy okadaayfazla sulu olmuyo o canım taze nanede koyabilirsin hem
bugün anneme gittim millet beni grödü anam nasıl verdin kiloyu vs işte ban nazar deyince öle oluyo eşim evde yok okurdu olsaydı dilim dönmüyoki okyum zor azaldı birazbugün çok stresli bri gün geçridim burda anlatamam şimdi kelimeler yetmez sadece kazık yedim emekllerime yazık diyorum bugün pazara gittim 4 kilo fasülye 15 kilo kırmızı biber 2 kilo bamya aldım kışlık yapmaya 30 kilo domates aldım yarın ayapılıcek nasıl yapılıcem eşimi belkiyorum gelse yardım eder bana pazardada hep aldım millet tanıdık bakıp durudlar ya bıktım bu insanlardan ben ya
canım ben komşuda yedim çok hoşuma gitti ondan istiyorum kışlık yoksa dondurucumdada var yogurtluyorum onuda
anladım bebem komşuya dedim sıçak koyuyosun dedihiç yapmadım kışlık istiyorum günlük olsa neyse hamil ekalınca yerim bol bol biraz iyiyim çok şükür eşim gelsede okusa ban aya onuın nefesi iyi geliyo aradım geliyomuş tamam canım korkma yoldayım dedi allahım affetsin çok yoruyo bu hastalık beni
kız zaten o gollerde sesten yüreğim ağzıma geliyor..ewde birden kükreyen bir sesizliyo canım suan bela okuyup küfür ediyo golü atamadılar diye hattaa
mecburiyet sıkıyor belkide ne bileyim ben bu yeğenlerden çocuk isteğim bile tavan yapamıyor
inşallah çocuğum olurda kimsede bana çocuğunu baktırmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?