Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

bengi sen yemek yapmayı ve öğretmeyi çok seviyosun ben onu anladım..hemde severek anlatıyosun...

aynen öyle bende korkuyom uyardım bağırma diye, bişey oldu sandım yaa ayağa kalkıp bağırıyo manyak

işte mecbur olmasa bakmıyacamda
bende dua ediyorum kpssye hazırlanıyor sonrada hocalık sınavlarına girecek
inşallah kazanırda bende kurtulurum bakmaktan
valla ben 11 sene çocuk baktım evlenmeden önce
artık çekemiyorum kendi çocuğum olsa sanki onu bile çekemiyecem gibi geliyo
evlendim ablamların durumlarıyla çocuklarla uğraşmaktan artık bıktım ama onlarada acıdığım için hep içime atıyorum
gidecem köye yerleşecem o olacak gerçi ordada elti faktörü var

evet annemde yaptı yolladı ban ben seviyom diye salatalık turşusuda yolladı yapcağında söle ben iyice aliim tarifini annemden güzel yapıyo o ne kadarlık yapcan canım sen hele bi közlet soyda tarifini öğrenirim sana yarına

bugün yapma bari hepsini zaten günün kötü geçmiş yarına yap canım...sen bol,bol oku kuzum nazr dinimizde var zaten..

canım sen oku kendini olmazsa belki yine rahatlatır biraz...

komşuna sorsaydın nasıl yapmış hem söylesen yardım etmezmi
canım yorma sende kendini uzan dinlen biraz

kızlar hayat beni çok yordu yeminle ne olucek benim bu halim ya neyse eşim eve geldi çıkıyorum ben biraz okusun bana geçer işşallah arkadaş facede görmiş yazdıgımı oda aradı sakinleştirdiben çıkıyorum ne olur bana du aedinde iyileşiyim ben böyle evlatlarıma nasıl annelik yapıcam hastalıklı bir anne hemde

evet sarmaş dolaş izliyoruz
allah açmasın aranızı ohh ne güzel:)

bengi sen yemek yapmayı ve öğretmeyi çok seviyosun ben onu anladım..hemde severek anlatıyosun...
valla yaa bu kız bi tarif filan verince hep canım çekiyo,,,kırmızı biber turşusu istiyooooooommmmmmmm

anammm kız seninki bağırmasın sen hamilesin söylesene...bende manyak derimsewiyom ben bu manyağı..
yakışıyo dimi manyak kelimesi kocişe
ahahah yavruma alıştırma yapıyom kız dilimiz aynı olsunki bebişimle daha iyi iletişim kurayım

işte öğretmen hatunun hali başkaa çocuk psikolojiisinden anlıyo

ay nazo ya valla haklısın ne diyeyim...ya keşke uygun bir dille anlatsan artık,ne bileyim,iyi eşin bişey demiyormu bu kadar bakmana...

aman eltileri hiç çekemezsin daha beter sinirlerin yıpranır...

kimi yormuyorki bende çok yoruldum herşeyden ama yinede bir ucundan tutyorumki iyicene kopmıyayım diye
canım hep dualarımdasın inşallah geçer hastalığında sağlıklı bir anne olursun

hayat hepimizi çok yoruyor kuzum ne yapalım sabredip mücadele etmeye çalışıyoruz...sen inşaallah çok iyi bir anne olacaksın çocuğunu kucağına aldığın da hiç bişeyciğin kalmıcak..

ewet çok güzel anlatıyor.....he kız yakışıyo kocişlere...sen isim buldunmu prensesine

bebişlerin doğunca böyle herşeye sinirlenmezsin canım merak etmeee....
eroş gözün aydın canım duymuşun pıt pıtları

aaaa duymuş muuu eroşşş hadi gözün aydınnnnn

hııı hıı severim ünideyken arkadaşlarıma neyim öğretmemişimdir hep çeşit çeşt kimisi hayla arar sorar sen şu yemeği şu pastayı nasıl yapıyodun falan diyeee arkaaşlarım aalarını özledilermi falan bana gelirlerdi bize anne yemeği yap diyee veya hasta oldularmı özel bitki çayımı içmeye gelirlerdi pasiyonda ilem mşhur olduydum daha ilk seneden milet hiçmi bişii bilmez yaa tek çocuk benmiyim onlarmı belli diildi zaten inanamıyolardı tek olduğumaaa

ay nazo ya valla haklısın ne diyeyim...ya keşke uygun bir dille anlatsan artık,ne bileyim,iyi eşin bişey demiyormu bu kadar bakmana...

aman eltileri hiç çekemezsin daha beter sinirlerin yıpranır...

mecburiyet birde ben insanları zor durumda bırakmaktan hoşlanmıyorum kendim kalsamda ne biçim huyum var
evet senede bir ay gidiyoruz hiç bişey demesede pisliğine tahammül edemiyorum birde herşey onunmuş gibi davranmasına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…