Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

eee ne demişler akıl akıldan üstündür benim aklıma gelmeyen senin aklına senin aklına gelmeyen bizim aklımıza gelecekki birbirimizi tamamlayalım yardımcı olalım
benim yıllardır aklımda bakalım hamile kalınca yapabilecekmiyim

kız beni sat 18iydi de tee 20. günümde yumurtladım yaa sata göre 1 hafta falan geri oluyo bebek ultrosa gününe göre gittim 26sı oldu haziranın böle tam doğru çıkıyo benimki bende her yerden bakıyom valla :26::26:

Toplam 24 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 21 ziyaretçi)

nazemir,
Bengisu87+,
Biricikimmm+

kız dnducuya hangi birini koycaksınız dolmalıkları falan kurutsanızaa ben dolmalık ve güveçlik doğradığım patlıcanları kuruttum domateste kuruttum biraz ama dahada kurutmam lazım yetmez onlar yada kaynanamdan falan alırım yada orda alıp kurutmak lazım :26: hem orda daha ucuzdur

e orası öyle canım tabi yapasın kız niye yapamayasınki illaki seninde olcak bebişin bi gün doğunca popolarına pat pat vuralım bence bizi çok bekletikleri için

ben anlamadım gitti..2 gündür sabahları test yapıyorum silik çizgi çıkıyordu.. akşama doğru yaptım negatif çıktı. karnım çok ağrıdı ve şuan damla şeklinde kan geldi Allahım çıldıracağım.adet oldum sanırım. neden 2. çizgi silik çıktıki umutlanmıştım..

hiç bilemiyorum başıma gelmedi öyle bişey yardımcı olamıyacam

canım kimyasal gebelik olabilir belkim yada gebesin ama geç falan yumurtladıysan tam çıkmıyodur daha adet tarihinden 2-3 gün geçmesi lazım en az belki yerleşme kanamasıdır koyu renk ve leke halindeyse bazende insan normal adet gibi üstüne görüyo ve anlamıyor bile hamile olduğunu şimdi senin kanaman ne şekilde ve adet tarihin ne zamandı sen onu söyle bi önce ayrıcasabahlar idrar içimizde beklediğinden tabiki sabah pozitif çıkar hamileysen zaten gebelik testleride sabah ilk idrarla yapılır tsh i daha yüksek oluyor akşamkine bakma sen

kız nasıl kıyılır onlara minnacık

kız yeni doğduğunda demiyoz ya zaten şöle 5-6 aylıkken tam ele geliyoken iki çakmak lazım totosuna tabi gen kıyabilirsek :26: hem bizden önce doğar doğmaz doktorlar kıyıpta çakıyolar zaten yazık yaa :26::26: bende doktora çakarmışım bitane ne vuruyon bebeme kolaymı yaptım ben onu diyeee

ya bilmiyorum damla şeklinde geldi.. şimdi gittim peçeteyle sildim gelmiyor devamı ama azönce gelen tam anlamıyla temizlenmedi de su pembeleşmiş gibi zorla peçeteyi sürtünce geldi.. ya napacam ben yaa.. çok umutlanmıştım.. çok ağrım oluyor bugün zaten kasık ve bel..

canım sancı bıçak saplanır gibi birdenmi girip çıkıyor :26: bak aslında açık renk kan iyi diil ama bekle bakalım devamı gelmezse sabah bida test yap bakalın gene pozitif çıkarsa sağlık ocağına bhcg ne baktırmaya git oda 5 ve üzeri çıkarsa hamilesn demektr kadın doğuma görünürsün sonrada bi ara bu arada uzan dik ayaklarını yukarı yat öyle yorma hamileysen bişii olmasın bebeğe devam etmezse takma kanıda kafana yerleşme kanamasıdır belkim sancıda bebek kendine yer yaparken adet döneminde bayaa sancıtıyor sen bozmamoralini git güzel bir uyku çek dinlen yarın kan testine gidersin sabah sonucu bizede haber ver ama tamammı

evet sancı girip girip çıkıyor.. herzamanki adet sancımdan biraz farklı.. moralim bozuk.. biraz ağlayıp rahatlayıp öyle yatarım ancak.. bu duygu yoğunluğuyla uyuyamam yoksa..

hıçkıra hıçkıra ağlamak istiyorum..

saakııın ağlayıpta hırpalama kendini belkide hamilesin testin ikiside yanlış çıkıcak diil yaaa üzme annesi bebeğide görede adet oldun sanar 1 damla kan gelmiş alt tarafı :26: biçok kişide oluyor öyle yerleşme kanaması devam etmezse sorun yok demektir görende şırıl şırıl kan geldi sanır hem millet normal adt gibi oluyor ama hamilede oluyo aynı zamanda hem hamileliğinde 9 ay boyunca normal adet gören bile var ne korkutuyorsunki kendini 1 damladan hamileysen eğer yeleşme kanamasıdır hadi uyu artık sabah öğrenirsin nasılsa

inşallah dediğin gibidir canım..haber veririm yarın sonucu..iyi geceler ve teşekkürler.. destek olduğun için..

evet sancı girip girip çıkıyor.. herzamanki adet sancımdan biraz farklı.. moralim bozuk.. biraz ağlayıp rahatlayıp öyle yatarım ancak.. bu duygu yoğunluğuyla uyuyamam yoksa..

sen bilirsin canım ama gece gece boşuna üzüldüğünle kalacaksın neyseben çıkıyorum canım üzme sende kendini fazla çünkü ortada henüz üzülcek bişey yok sabah kan vermeye gidersin kesin anlaşılıyor kanda nasılsa hadi iyi geceler canım iyi uykular hoşçakaaal

tam sevilmelik olduğu zamanda çakılırmı yerim ben onu ozaman
zaten doktorlar doğduğu gibi bizim intikamımızı alıyolar bize gerek kalmıyor
neyse ben çıkayım sizlere iyi gecelr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…