Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Cnm ben hic kurutmadim zaten nerde kurutucamki
Dolabim buyuk boy noforts ta genis ama sigdirdim bi sekilde napim
Bn biberleri pisirmeden bile koydum kirmizisi cerlistonu karisik yaptim dogradim koydum bide kizartmalik ayarladim

Ayy Simdide bi yigin utu yaptim kolum koptu yawww
Kimsecikler kalmamiss ama

Cnmm oglun okullu oluyo yarinn hayirli olsun kep torenlerinide grmk nasip olsun insallahh

Nerelerdesin sen yaww illa ugrardinn yoksunn amaa

Belosss cnmm rahim filmin temiz cikmiss gozun aydinn
Gecmis olsunn bende haziranda cekilmistimm

Hayatimmmm cook saol yaaa dun parke dosendi yoruldum hic giremedim.
simdide kahvalti yapiyoruz oglumu okula goturecem dileklrrin icin cok tesekkur ederim.
Rabbim tez zamanda seninde bebegini gondersin insallah sende cocuklarinin muruvetini goresin.
gecmise henuz bakamadim oglen gelince girerim
oglumu okula goturecem diyiiimde cikiim dedim
basaaaakkk

ekşi suratını göstermesen olmazdı dimi veli sevinç
inşallah hayırlı uğurlu bi evlat olur vatana millete doktor olur avukat olur mihendis olur

bizimde ankarada bi komşunun kızı vardı
bebek doğdu neredeyse elimizde büyüdü
bizi çok severdi bizim evden çıkmazdı
bugün o da okula başladızilli büyüdüde okula başladıhey gidi

iyi aksamlar kızlar nasılsınız gecmıs ne kar bırıkmıc cok yorgunum okuyamayacam

dıyım cıkayım dedım
Allah kabul etsn cnm nasıl geçti bakalım anlat koşuşurturmada kaç kilo verdin evin pislendimi:26::26::26:
çok güzeller yaa
kız çok güzel şeyler var burdaa ama kızlara daha güzel şeyler var. sen netten mi alış veriş yapcan:26:

günaydın kızlar..gün itibariyle kırmızılarım gelmiş bulunmakta..oysa bugun test yapıcaktım çok heveslenmiştim..dün kahverengi leke gelmişti..yorgunluktan oldu gliba hamileyim demiştim..ama olmadı..değilim..
müge anlıyı izledikten sonra giricem öpüldünüzz

saol senin oğlunda büyük büyük adamlar olur inşllah
zaman su gibi akıyor bebeğin doğunca faredeceksin 6 aydan sonra sayamıyorsun bile resmen
akıyor çok heyecanlı mutlu duygusal bir gün geçirdim
Rabbim isteyen herkese nasip etsin amin...:116::116:

Seende kaç seeende kaç teykedin hepinis beni sevinçde şevmiyo zaateeen hiç ilgilenmediği gibim sorumada düzgün cevap vermemiiiş :84::84:

kız saçını başını yolarım haaa ewim kaynamış heryer dolu işin içinde cvp yazıyom bide beğenmiyon
geçendede yazdım geçmişte kaynamış okumamışsın gene bana kızdın bebeğin o haftada boynu oluşmasa ense kalınlığını ölçmeye çağırırlarmı akıllı ol karı yaaaaaaaaaaaaaaaa

kız benim elimde büyüyenler ya evlendi ya ünüversite bitirdi hatta biride hala okuyor yaşlanıyorum galiba

ellerine sağlık deli karı ben sanakırmızı biberi közlet temizle poşetle dondurucuya at demiştim iyi olmuş sana
Gunaydin hatunlar mutlu pazarlarr
Ya benim kocisim ise gitti bi kahwalti bile yapamadikkkk
evlilik yıldönümünüz kutlu olsun hayatım
beraber nice senelere çorunuzla çocuğunuzla inşallah
ve vuruyon kızım sen bana
yolarım seni heee

sevinç hayırlı olsun oğlun artık okullu oldu inşallah bütün okulları başarıyla bitirir ve hayırlı bir evlat olur vatanına milletine ailesine

hayırlı olsun kuzum kızın ne kadarlık

aha benim oğlum 29 haftalık

dünür olabilir istersen

cnm benm doktorsitesi.com da üyeliğim var

anında ne sorunum olsa ordaki doktorlara soruyorum

sende sorabilirsin
yalan herşeyi bana sorar ordan okumaya üşenir ne sorduysa artık oralara
yok yeşile didim adaşım diye
--------
evet çok şükür çok bekletmedi bebeciklerimiz aynı zamana denk geldi
------
kız bunları doğurduktan sonra biraz zor geliriz buralara yaa

kopmasak bari:26:
demek 3 aya terkediliyoss
sen gelemezsin pokunla oynuyor olursun egenin
annen gitsin görürüm seni
geleceksın tabıııı:26::26: sevınc yokk napıo acabaaa

parkelerim döşendiiiiiii

sevinç hayırlı olsun oğlun artık okullu oldu inşallah bütün okulları başarıyla bitirir ve hayırlı bir evlat olur vatanına milletine ailesine

çok saol hayatımmm Rabbim hepinize yaşatsın bu duyguyuu
sırada beraber oturduk çıkabilirsin annecim ben ağlamam diyor yavrum

günaydın kızlar çok yoğun bir haftasonundan sonra tekrar sizlerle beraberiz... diyecem ama diyecemeyecem çünkü bugün yetişmesi gereken çooookkk işim var hemen kahvemi yapıp işe oturucam şimdi:126:

pazar gündüz hem misafir ağrıladık, hem misafirliğe gittik, hem alışveriş yaptık, hem pazar yaptık, hem de çalıştık.. gece de dışarı çıktık, arkadaşlarla yemek yedik, ordan çay içmeye gittik.. eve geldik film izledik, mını yaptık, yıkandık hepsini 1 güne nasıl sığdırdım ben bile anlamadım nasıl olduğunu

yukarıdaki yazıyı 1 saat önce yazmıştım eşim geldi yemeğe.. yazıyı kopyalayıp çıktım tekrar yazmaya üşenirim diye..
şimdi gitti yapıştırıverdim

ayyyy ben ısırırım onu koca adam olmuş da okula başlamıştebrik ederim sevinççççç oğlunu okullu yaptın artık
inşalllah hayırlısıyla bütün okullarını bitirir başarıyla sevincim ailesine vatanına milletine hayırlı evlat olsun inşallah

şimdi 5 yaşında okullu oldu dimi

kendiliğinden gelişen duygular onlar yüzyıllardır senin bebeğinmiş gibi hemen sahip çıkacaksın
emzirmeye asla utanmayacaksın aklına bile gelmeyecek utanmak
ankarayada gitme ağırlaştın artıkk

zaman öyle bir tıkır tıkır işleyecek ki şaşıracaksınız herşey kendiliğinden oluverecek
iç güdüsel bişeee
kız ben sezeryan oldu heç bir tarafımı görmediler memüşler dışında
üstüm kapalıydıııı pansumanı görevli dışında anneme yaptırdım
ama emziremedim iki kişi yardım etti dikişler öyle bir ağrıyorkii
ayıkırken heç bebek aklına gelmiyor hatta bebeği zırt pırt gögsüme dayıyorlardı
içimden dedimki bu ne yaaa heç benle ilgilenen yok heryerim ağrıyor yinemi bunu getirdiler

saol hayatım ewet çok şükürrrr
benim oğlum tek büyümesin diye bir
sene kreşe gönderdim arkadaşlık kurmayı öğrensin istedim
geçen senede anaokuluna gitti çok şükür 5 yaş 4 aylık
ilkokula başladık Allahım yüzümüzü kara çıkarmaz inşallah
Darısı isteyen herkesin başına amin..

kırmızılar geldimi:26::26:

amin inşallah
maşallah bazı çocuklar annesini yanından ayırmıyor benim yeğende hiç yabancılık çekmedi annesi okula bıraktı işe gitti hemen alıştı

amin canım inşalllah en kısa sürede biz de tadarız o duyguları

cuma gece geç vakit geldi canım bir de pazar gece geç vakit de bitti çok kısa sürdü
bitmeseydi bugün testlerimi yaptırmaya hastaneye gidicektim ama adet sürerken doğru çıkıyormuş sonuçlar bitince yanıltıcı oluyormuş bana 2 yıl önce doktor öyle demişti:26:
artık bir sonraki aya kaldı benim tahliller.. bu ay sperm testini aradan çıkaralım bari diyorum
2 yıl önce herşey normal demişlerdi ama ben artık inanmıyorum buna tüm testleri tekrar yaptırıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…