amin canım inşalllah en kısa sürede biz de tadarız o duyguları
cuma gece geç vakit geldi canımbir de pazar gece geç vakit de bitti çok kısa sürdü
bitmeseydi bugün testlerimi yaptırmaya hastaneye gidicektim ama adet sürerken doğru çıkıyormuş sonuçlar bitince yanıltıcı oluyormuş bana 2 yıl önce doktor öyle demişti:26:
artık bir sonraki aya kaldı benim tahliller.. bu ay sperm testini aradan çıkaralım bari diyorum
2 yıl önce herşey normal demişlerdi ama ben artık inanmıyorum buna tüm testleri tekrar yaptırıcam
afiyet olsun cnm bende çok düştüm tatlıya
bebekime yaptığım şekerleri hep yiyom sonra bi daha alıyom
ay ben çok utangacım annem bana şu an "önü düğmeli lohusa pijaması alalım bebeki rahat emzirirsin" diyw ben bunu konşmaktan bile utanıyorum:26:
tamam bence de sormadan gitmiyim sonra başım ağrır
iyi aksamlar kızlar nasılsınız gecmıs ne kar bırıkmıc cok yorgunum okuyamayacam
dıyım cıkayım dedım
1saat once filan kanamam basladi az az gelio berrak bi rengi var bu ne simdi bi anormallik var ama
eroşum benimde genelde solum ağrıyor sanırsam ordaydı şimdiye kadar şimdiden sonra biraz yukarı çıkar heralde dimi 12. haftama gircem yakında ilk 3 ay rahmin ağzında oluyooyüzdn çok düşük oluyo diyebiliyom doğrumu acaba sevinç karıı sorularımaadğru düzgün cevap vermiyoki ona soriim yokta zaten piyasadadoktora soracadım geçn unutum gene yaa solumdamı diyee ama soluma yatıyom bende genelde zaten ilarleen zamanlrda bebiş büyüdükçe sola yatmak lazımmış çünkü sağımızda kalın bi damarlarımızmı ne varmış ona baskı yapmaması içinmiş :26:
kesin bir sorun var bizde artık emin oldum buna.. 2 yıldır ille tutardı ucundan da olsa bu iş yaaaa:26:
allah allah yaaa noluyo anlamadım nazemir ben de şaştım kaldım ya... stres havalar falan da herşey etkiliyor bu mereti anlayamıyorsun da nedenini..benimde bu adetim 2 gün sürdü cumartesi oldum pazar akşamı bitti çarşambada çok az lekelenme oldu okadar :26:
bende 23 ağustosta iğne vurulmuştum.. 7 ağus. test yaptım negatif,, 8 ve 9 ağustosta silik çizgi çıktı.. gece 12 gibide adet oldum.. ben bişi anlamadım bu silik çizgiler neden çıktı ozaman..
evet ben sana hayret ediyom iki yıldır tık yok bişe yaptığında yok neyi bekliyon 40 yaşına girmeyimi
doğru soöylüyon fazla rahat davrandım 2 yıldır.. ne bilim doktor da bişeyin yok adetlerin düzenli zaten..
stres yapma olur deyince inandım ben de ne bilim
ben o silik çizgilere inanmaz oldum testler bozukmudur nedir bide ne kadar sürede çıktığı önemli
:18::18::18::18::18::18::18::18::18:tmm da aradan 2 sene geçmiş koskoca 2 seneeee
2-3 dakika içinde çıktı velet kandırdı beni..
:18::18::18::18::18::18::18::18::18:
ayyyy sen de iyice germe beni beeeee
içim karardı sanki 50 yaşında hissettirdiin beniiiiiii
gitcem bidahaki ay işte tamam
allah allah yaaa noluyo anlamadım nazemir ben de şaştım kaldım ya... stres havalar falan da herşey etkiliyor bu mereti anlayamıyorsun da nedenini..
sen de bir dahaki ay baktır bakalım hormonlara ben de baktırıcam canım:26:
ben o silik çizgilere inanmaz oldum testler bozukmudur nedir bide ne kadar sürede çıktığı önemli
ben koca totonu kaldır diye dedim ne rahat karısın belki de heç önemsiz küçücük bir sebep vardır
2 sene boşu boşuna beklediğinle kalırsınbananek yoksa
ben çıkıyorum eşim izinli bugün az dışarı çıkmıştı yokken azıcık gireyim dedim sonra giremem belki
hadi çüs görüşücüğüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?