Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

benimde bu adetim 2 gün sürdü cumartesi oldum pazar akşamı bitti çarşambada çok az lekelenme oldu okadar :26:

afiyet olsun cnm bende çok düştüm tatlıya

bebekime yaptığım şekerleri hep yiyom sonra bi daha alıyom
10 kilo aldın haberin yok
ay ben çok utangacım annem bana şu an "önü düğmeli lohusa pijaması alalım bebeki rahat emzirirsin" diyw ben bunu konşmaktan bile utanıyorum:26:
tamam bence de sormadan gitmiyim sonra başım ağrır
neyyy deli karıı töbe töbee
iyi aksamlar kızlar nasılsınız gecmıs ne kar bırıkmıc cok yorgunum okuyamayacam

dıyım cıkayım dedım
mevlit okundumu
1saat once filan kanamam basladi az az gelio berrak bi rengi var bu ne simdi bi anormallik var ama
hayra alamet değil ama hayırlısı

bende 23 ağustosta iğne vurulmuştum.. 7 ağus. test yaptım negatif,, 8 ve 9 ağustosta silik çizgi çıktı.. gece 12 gibide adet oldum.. ben bişi anlamadım bu silik çizgiler neden çıktı ozaman..

benimde bu adetim 2 gün sürdü cumartesi oldum pazar akşamı bitti çarşambada çok az lekelenme oldu okadar :26:
allah allah yaaa noluyo anlamadım nazemir ben de şaştım kaldım ya... stres havalar falan da herşey etkiliyor bu mereti anlayamıyorsun da nedenini..

sen de bir dahaki ay baktır bakalım hormonlara ben de baktırıcam canım:26:

bende 23 ağustosta iğne vurulmuştum.. 7 ağus. test yaptım negatif,, 8 ve 9 ağustosta silik çizgi çıktı.. gece 12 gibide adet oldum.. ben bişi anlamadım bu silik çizgiler neden çıktı ozaman..

ben o silik çizgilere inanmaz oldum testler bozukmudur nedir bide ne kadar sürede çıktığı önemli

kızlar beni müşteriler arayıp duruyor.. çok işim var yetişmesi gereken çıkayım ben öptüm hepinizi

:18::18::18::18::18::18::18::18::18:
ayyyy sen de iyice germe beni beeeee
içim karardı sanki 50 yaşında hissettirdiin beniiiiiii

gitcem bidahaki ay işte tamam

ben koca totonu kaldır diye dedim ne rahat karısın belki de heç önemsiz küçücük bir sebep vardır
2 sene boşu boşuna beklediğinle kalırsın bananek yoksa

geçen sene temmuzdada olmuştu benim iki gün sürmüştü bende doktora gittim hormon testleri falan istedim doktorda bana hamile olduğunumu düşünüyosun dedi alaycı bi şekilde benim moralimi bozdu bende birdaha gitmedim

ben koca totonu kaldır diye dedim ne rahat karısın belki de heç önemsiz küçücük bir sebep vardır
2 sene boşu boşuna beklediğinle kalırsın bananek yoksa

haklısın sevincim ben de şaka yapıyorum bırak kızmayı sopalık oldu bu iş artık:44:..
iteklemeden bişey yapacağım yok sen ara sıra kız bana böyle

ya bu ay kesin kararlıydım hatta bağkur borcumuz birikmiş kızlara sordum burda; "cebimden ödeyecem ne kadar tutar" diye..
ama işte haftasonuna denk geldi ve dün gece tamamen bitti
zaten ne zaman bu ay kesin gidicem desem haftasonuna denk geliyor reglim:26:

ben çıkıyorum eşim izinli bugün az dışarı çıkmıştı yokken azıcık gireyim dedim sonra giremem belki
hadi çüs görüşücüğüz

ayşemm061 ve kızlar..

silik çizgi çıkıpta adet görenler; o kimyasal gebelik dedikleri şey oluyor arkadaşlar..
yani bebek tutuyor oluyor, ama hatalı yanlış oluyor, mükemmel bebek olmadığı için vücut kabul etmiyor ve adetle birlikte atılıyor..
bu olay düşük sayılmıyor..
o yüzden adet tarihiniz geçmeden test yapmayın diyor doktorlar.. sebepsiz yere düşük yapıyorum diye paniğe kapılmayın diye...
kimyasal gebelikler gebelik sayılmadığı için bunların adetle atılması da düşük sayılmıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…