Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ohaaaaaa.... terbiyesiz manyak ne alakası var yaaa.. çok şey diyecem şimdi de hey allahım yarabbim

sen başka doktora git nazemircim boşver öyle gerizekalı doktorları zaten iyi etmişsin.. ama benim gibi yapma ihmal etme başka doktora git.. bir sonraki ay gidelim beraber canım

hamile olduğumu düşünürken kırmızıları gördüm sabah..çok üzüldüm ilk kez bukadar inandım hissettim ama yalan oldu.

Hadi bakiim hayirlisi sogan kuru yap bariiii bos durma
sevincim seninde oğluşun okullu olmuş hayırlı olsun ..
Saol hayatim darisi basina
hamile olduğumu düşünürken kırmızıları gördüm sabah..çok üzüldüm ilk kez bukadar inandım hissettim ama yalan oldu.
Uzulme tatlim olacak zamani var dimekki
evet dedıgınız gıbı yapıp dun acıle gıttım kan degerım dusmus yanı kımyasal gebelık gecırmısım kanamam hala var....... hamıle deılım artık...

Kuzuuuummm uzulmek yok haa bak ne badireler atlattik yikilmadik biliyorsun
Allahim sevdiklerimize uzun omurler versin acilarini gostermesin
Sukredip sabirli olmak lazim biliyorsun dimi imtihandayiz rabbine sigin cunku
verende O alanda O

Duman hosgeldin hayatim kontrolunuz guzel gecmisss maasallah cimcimeyee desene sirada seker yuklemesi var hadi bakalim yariyi gectiniz saglikla sihhatle kucaginada alirsin insallah.

evet dedıgınız gıbı yapıp dun acıle gıttım kan degerım dusmus yanı kımyasal gebelık gecırmısım kanamam hala var....... hamıle deılım artık...

canın sağolsun cnm napalım inşallah bir sonraki aylarda sağlıklısını bulursun... adetin geçtiği halde değerinin o kadar düşük çıkması zaten sıkıntılıydı ama hayırlısı olsun ağrın filan yoktur inşallah..

üzülmüyorum.... hayırlısı olsun

evet oyle napalım hayırlısı olsun yok normal adet sancısı var fazla bı sıkıntı yok sımdılık...

Kirazcim ikili teste az kaldi ilk kontrolunuzde ayyyy mucizen seninle yaaa ne guzel maasallah
bulantilar ne alemde hayatim kendine dikkat et kiymetli bebeemize iyi bak
ben cook yorgunum yaww dun aksama kadar is yaptik
sabah 7 de kalktim oglumun karnini doyurdum okula git gel offff
bu hafta booyle gecer artik haftaya servisi baslar daha yimek bile yokk

kımyasal gebelıgı ılk kez yasadım korunmak gerekıyormu??

Duman hosgeldin hayatim kontrolunuz guzel gecmisss maasallah cimcimeyee desene sirada seker yuklemesi var hadi bakalim yariyi gectiniz saglikla sihhatle kucaginada alirsin insallah.

canım sağol valla dünyalar benim oluyo sorunsuz çıkıyorum ya dr un yanından hep böyle devam eder inşallah... evet önümüzdeki ay şeker testi yapılacakmış... darısı hepinizin başına olsun

canım sağol valla dünyalar benim oluyo sorunsuz çıkıyorum ya dr un yanından hep böyle devam eder inşallah... evet önümüzdeki ay şeker testi yapılacakmış... darısı hepinizin başına olsun

rabbim sorunsuz bir sekilde tamamina erdirsin canim dualarinda bizide unutma pihtili arkadasim

Kizlar bana musade ben hakana okul kiyafeti bakmaya gidiyom
daha isim bitmez falla kiyma cikardim patates otutturmasi bulgur pilavi
cacik ve salata tursu aksamki menum opuyorum gorusuruk

beydagli nirdeki :26:

geçmiş olsun canımm
allah hayırlısını versin kısmet değilmiş demekki bu ay
evet sevinççim bugünde dahiliye doktoruna gittimm
tiroidlerdim normal sınıra inmiş
doktro ilaca devam dedi emzirme dönemindede kullanacaksın dedi hatta duruma göre ömür boyu
sorun kalmadı çok şükğr sağlık ocağına gittim kayıt oldumm
allahıma bin şükür sorunsuz ilerliyoruz şimdikk
seninde gözün aydın akşam yazdım ama görmemişin allah mezuniyetlerini göstersin...
ahh ahh benimki yaşasaydı bende bugün okulda olcaktımm
1. sınıfa başlamış olcaktı... bende veli olcaktımm
bulantılarım 2 gündür azaldı veee tatlı yemeye başladımm
iyiyim şimdilik yaniii
hayırlı olsun canımmm
inşallah sorunsuz bitiririz hamişliğiii
amiiinnnnnn

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…