geçen sene temmuzdada olmuştu benim iki gün sürmüştü bende doktora gittim hormon testleri falan istedim doktorda bana hamile olduğunumu düşünüyosun dedi alaycı bi şekilde benim moralimi bozdu bende birdaha gitmedim
kimsecikler beni teselli etmemiş..
polly cim ben geçmişe bakamadım ne sorunun var bilmediğim içindir canım.. şimdi acil çıkmam lazım müşteriler arıyor sürekli ben burda çene yapıyorum:26: sen anlat sonra cevaplarım tatlım
üzme kendini ne oldu sana
naaptın kız gittinmi doktoraa?sesin çıkmadı canım bidaaa merak ettim senii :18::18:
Hadi bakiim hayirlisi sogan kuru yap bariiii bos durmahaklısın sevincim ben de şaka yapıyorum bırak kızmayı sopalık oldu bu iş artık:44:..
iteklemeden bişey yapacağım yok sen ara sıra kız bana böyle
ya bu ay kesin kararlıydım hatta bağkur borcumuz birikmiş kızlara sordum burda; "cebimden ödeyecem ne kadar tutar" diye..
ama işte haftasonuna denk geldi ve dün gece tamamen bitti
zaten ne zaman bu ay kesin gidicem desem haftasonuna denk geliyor reglim:26:
Saol hayatim darisi basinasevincim seninde oğluşun okullu olmuş hayırlı olsun ..
Uzulme tatlim olacak zamani var dimekkihamile olduğumu düşünürken kırmızıları gördüm sabah..çok üzüldüm ilk kez bukadar inandım hissettim ama yalan oldu.
evet dedıgınız gıbı yapıp dun acıle gıttım kan degerım dusmus yanı kımyasal gebelık gecırmısım kanamam hala var....... hamıle deılım artık...
evet dedıgınız gıbı yapıp dun acıle gıttım kan degerım dusmus yanı kımyasal gebelık gecırmısım kanamam hala var....... hamıle deılım artık...
Hadi bakiim hayirlisi sogan kuru yap bariiii bos durma
Saol hayatim darisi basina
Uzulme tatlim olacak zamani var dimekki
Kuzuuuummm uzulmek yok haa bak ne badireler atlattik yikilmadik biliyorsun
Allahim sevdiklerimize uzun omurler versin acilarini gostermesin
Sukredip sabirli olmak lazim biliyorsun dimi imtihandayiz rabbine sigin cunku
verende O alanda O
canın sağolsun cnm napalım inşallah bir sonraki aylarda sağlıklısını bulursun... adetin geçtiği halde değerinin o kadar düşük çıkması zaten sıkıntılıydı ama hayırlısı olsun ağrın filan yoktur inşallah..
Hadi bakiim hayirlisi sogan kuru yap bariiii bos durma
Saol hayatim darisi basina
Uzulme tatlim olacak zamani var dimekki
Kuzuuuummm uzulmek yok haa bak ne badireler atlattik yikilmadik biliyorsun
Allahim sevdiklerimize uzun omurler versin acilarini gostermesin
Sukredip sabirli olmak lazim biliyorsun dimi imtihandayiz rabbine sigin cunku
verende O alanda O
kımyasal gebelıgı ılk kez yasadım korunmak gerekıyormu??
Duman hosgeldin hayatim kontrolunuz guzel gecmisss maasallah cimcimeyee desene sirada seker yuklemesi var hadi bakalim yariyi gectiniz saglikla sihhatle kucaginada alirsin insallah.
canım sağol valla dünyalar benim oluyo sorunsuz çıkıyorum ya dr un yanındanhep böyle devam eder inşallah... evet önümüzdeki ay şeker testi yapılacakmış... darısı hepinizin başına olsun
Ben gerek yok diye biliyorum aspirine coraspine devam et hayatim
dur bende kalkip icem
ne korunmasi sen onumuzdeki maclara bak
geçmiş olsun canımmevet dedıgınız gıbı yapıp dun acıle gıttım kan degerım dusmus yanı kımyasal gebelık gecırmısım kanamam hala var....... hamıle deılım artık...
evet sevinççim bugünde dahiliye doktoruna gittimmKirazcim ikili teste az kaldi ilk kontrolunuzde ayyyy mucizen seninle yaaa ne guzel maasallah
bulantilar ne alemde hayatim kendine dikkat et kiymetli bebeemize iyi bak
ben cook yorgunum yaww dun aksama kadar is yaptik
sabah 7 de kalktim oglumun karnini doyurdum okula git gel offff
bu hafta booyle gecer artik haftaya servisi baslar daha yimek bile yokk
hayırlı olsun canımmmcanım sağol valla dünyalar benim oluyo sorunsuz çıkıyorum ya dr un yanındanhep böyle devam eder inşallah... evet önümüzdeki ay şeker testi yapılacakmış... darısı hepinizin başına olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?