Kizlar bana musade ben hakana okul kiyafeti bakmaya gidiyom
daha isim bitmez falla kiyma cikardim patates otutturmasi bulgur pilavi
cacik ve salata tursu aksamki menum opuyorum gorusuruk
beydagli nirdeki :26:
tmmben gece yatarken ıcıyorum aspırını bı sorun teskıl etmez sanırımm ayy cok resmı oldu
bir sorun teskil etmez zaaar ebru hocadan randevu alsana sira sana gelene kada gebe kalirsin zattii
tmm cnm kolay gelsın hakanı öp
Hangisini opim babasinin adi da hakan ya
neysr kactim ben
ümitsizlik yok desekte ne bileyim işte insan bi garip oluyo..kırmızıları görene kadar nasıl umutluydum...çünkü ilkkez kahverengi leke geldi..bide üstüne kan gelmeyince dahada bi ümitlendim..bugün gidip test alcaktım..sabah eşimi işe yolladıktan sonra tuvalete gittim..gördümki boşa heveslenmişim..ama benim nedense adet kanım kıpkırmızı değil..kahvelikte var..2 aydır böyle..soğan kürüne başlıcam bakalım nolcak..hiç doktora gidesim gelmiyo..hiçç
ahh paşam ahh ne diyelimde yarana merhem olalımm
allah sabır versin
insan hiç unutamıyor işte bak benim oğlum yaşasaydı yarın okula başlıcaktıı
bu gece heyecandan uyuyamayacaktıkk
rabbim nasip etmedi vardır bi hayırr
üzülme allah büyük elbet olacak seninde yavrularınnn...
sevinçte yarın veli olarak olişini okula götürecek...
hayırlı olsun sevinçççç...
bak seninde oğlanlar soldaymışş kız sağdaymışş
teori doğru galiba
Cnm benim yaa yaşadıkların gerçekten çok zor Allahım inş sağlığıyla en kısa zamanda karnını bebişle doldursun güzel haberlerini alalım inşlah..Ama bu yolda asla umudumuzu kaybetmiyeceğiz hanımlar...İnş hepimiz sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alacağız.....
sag olun kızlar desteginiz için benimde ilk oglum durssydı 4 sınıfa gidiyo olucaktı nasip olmayınca oomuyo iştehmm güzelmiş ama onu en son kıza koymak güzel olurdu son nur ya11-14. haftalarda ölçüyolar canım onu biliyom ekimde memlekete gitmedende 3lüyü yaptırırım artıkın oda 16.haftadan sonraydı yanlış hatırlamıyosam :26: bu arada aşımızı ne zaman vuruncaktık ilkini 4. aydamıydı?:26::26:
aaah ahh paşa duygulandırdın benide yaa inşallah allahım tez ve en hayırlı zamanda yollar yavrunuda doğduğunda unutturur sana tüm yaşadıklarınııı
canım bende adet oldum senin gibi merak etme stresten havalardan oluyo ben bu arada gene panik atak geçiriyorum ne oldu şimdi yaümitsizlik yok desekte ne bileyim işte insan bi garip oluyo..kırmızıları görene kadar nasıl umutluydum...çünkü ilkkez kahverengi leke geldi..bide üstüne kan gelmeyince dahada bi ümitlendim..bugün gidip test alcaktım..sabah eşimi işe yolladıktan sonra tuvalete gittim..gördümki boşa heveslenmişim..ama benim nedense adet kanım kıpkırmızı değil..kahvelikte var..2 aydır böyle..soğan kürüne başlıcam bakalım nolcak..hiç doktora gidesim gelmiyo..hiçç
evet dedıgınız gıbı yapıp dun acıle gıttım kan degerım dusmus yanı kımyasal gebelık gecırmısım kanamam hala var....... hamıle deılım artık...
sag olun kızlar desteginiz için benimde ilk oglum durssydı 4 sınıfa gidiyo olucaktı nasip olmayınca oomuyo iştekader diyelim olsun bitsin bu iş hakkımızda hayırlısıymış bu
canım bende adet oldum senin gibi merak etme stresten havalardan oluyo ben bu arada gene panik atak geçiriyorum ne oldu şimdi ya
canım üzme kendini bidahaki aya inşallah demekki sağlıklı değildi tutunamadıöpüyorum seni kocaman
kirazımkızlar naber nasılsınızz.....
keyifler nasıll
slm kızlaar nasılsınız hepinizi öpüyorumm
o zaman soruyorum.. şimdiii dün saat 13.30 civarı catlama ignesi vuruldum. ovitrelle.. şimdi dün girmedik ilşkiye.. ne zaman girelim ve ne sıklıkla girelim? bu ay tutsa bari yardım edinnn
kirazımseni böyle gördükçe daha iyiyiz valla
:
canım ben temmuz ayının 26 sında saat 21,00 da vurulmuştum ovitrellemi
ve pazar günü akşam pazartesi salı çarşamba perşembe olmak üzere çalışmtımm
aama doktor salı gününe kadar hergün ilişki demişti
ben kafama göre 5 gün çalıştımm
allaha şükür tutturdum ve hamileyimm
ama sakın stres yapma ,yarım saat uzanmayı ihmal etme
ve kendini sıcak tut ğır iş yapma...
umarım aydınlatabilmişimdir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?