Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ümitsizlik yok desekte ne bileyim işte insan bi garip oluyo..kırmızıları görene kadar nasıl umutluydum...çünkü ilkkez kahverengi leke geldi..bide üstüne kan gelmeyince dahada bi ümitlendim..bugün gidip test alcaktım..sabah eşimi işe yolladıktan sonra tuvalete gittim..gördümki boşa heveslenmişim..ama benim nedense adet kanım kıpkırmızı değil..kahvelikte var..2 aydır böyle..soğan kürüne başlıcam bakalım nolcak..hiç doktora gidesim gelmiyo..hiçç

git polly git
ihmal etme ancak kendi zamanımızdan çalıyozz
bakarsın küçük bişey vesile olurr
umutsuz olmak yokk
bak ben korkudan 2 yıl doktora gitmedimm kilo alırım diye
mayısta doktora gittim hazirnda tedaviye başladım
temmuzda hamile kaldımm,keşke önceden gitseydimm
ne vesile olur blinmezz

sag olun kızlar desteginiz için benimde ilk oglum durssydı 4 sınıfa gidiyo olucaktı nasip olmayınca oomuyo iştekader diyelim olsun bitsin bu iş hakkımızda hayırlısıymış bu
canım bende adet oldum senin gibi merak etme stresten havalardan oluyo ben bu arada gene panik atak geçiriyorum ne oldu şimdi ya

evet dedıgınız gıbı yapıp dun acıle gıttım kan degerım dusmus yanı kımyasal gebelık gecırmısım kanamam hala var....... hamıle deılım artık...

canım üzme kendini bidahaki aya inşallah demekki sağlıklı değildi tutunamadı öpüyorum seni kocaman

sana kızıyorum haa kendını durmadan uzuyosun aynı seylerı anlatıp kendını yıpratıyosunn yapma böylee şimdi yıne nıye aglıon biraz unutmaya calıs mutlu olmaya calıs bak kocan senı nekadar sevıyo burda herkes cok acı yasadı sende oyle tabı ama surekli gecmıse bakarsan mutlu olamazsın sende birgün anne olacaksın cok guzel yavruların olacak ımkansız degıl güzel şeyler düşün

o zaman soruyorum.. şimdiii dün saat 13.30 civarı catlama ignesi vuruldum. ovitrelle.. şimdi dün girmedik ilşkiye.. ne zaman girelim ve ne sıklıkla girelim? bu ay tutsa bari yardım edinnn

o zaman soruyorum.. şimdiii dün saat 13.30 civarı catlama ignesi vuruldum. ovitrelle.. şimdi dün girmedik ilşkiye.. ne zaman girelim ve ne sıklıkla girelim? bu ay tutsa bari yardım edinnn

canım ben temmuz ayının 26 sında(cumartesi) saat 21,00 da vurulmuştum ovitrellemi
ve pazar günü akşam pazartesi salı çarşamba perşembe olmak üzere çalışmtımm
aama doktor salı gününe kadar hergün ilişki demişti
ben kafama göre 5 gün çalıştımm
allaha şükür tutturdum ve hamileyimm
ama sakın stres yapma ,yarım saat uzanmayı ihmal etme
ve kendini sıcak tut ğır iş yapma...

umarım aydınlatabilmişimdir...

Son düzenleme:

igneyi hangi gün vurulmustun canım 26sı pazar günü müydü?

ben dün vuruldum dün birlikte olsa mıydık? eşim dısarda şimdi gelince birlikte olsak mı yaa? :)

insallah olur bu kadar vurulmusken falan igneyi olmasını cok istiyorum. 2 yumurtam vardı 22mmdi biri..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…