Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

çok haklısınnn

paşacım kızma ama ayen haklı bak bu aralar sık sık atak yaşıyosun belkide bu yüzden
kolay değil ama bak hepimizin var kayıplarıı...
hep hatırlıyoruz ama sen çok üzülüyorsunn,yıpratma kendini nolur...

cumartesi vuruldum iğnemi akşam 9 da
ve pazar günü akşamdan(ramazandı ve mecbur akşamı bekledik)
başladık çalışmaya....
bugünden itibaren ihmal etme saati önemli değill
çalışmana bak tamammı?
dün çalışmadığın iyi olmuşş
iğne vurulduğu gün pek tavsiye edilmiyoo
hadi hayırlısı inşallah hayırlı haberler alırız senden bu ay
allah hayırlı etsin
SAKIN STRESS YAPMA SAKINNN....

slm kzılarrr
ben cok yorgunum

cumartesı sabahdan kaynoslar geldı salat malzemısı falan yıkadık teyzemler falan geldı yemek cayy evı topla aksam oldu mısafır geldıı gıttıler gece yorgun bı sekılde nasıl yattıgımı bılmyıom sabah erken den kalktık yatakları bı tarafdan toplyrm kahfaltı ahazırlıyım borulcelerde balkonda otryo esım bı bagrdııı kalktın ıs yapın ne otryonuz dıye

snra mısafrler damladıı cogunluk dıarda oldu masa sanladye vardııı yukrda kuran okunurken bu kustum hastalandım snra herkez gtıı kaynamlar mutfaga annemde evımı temızledı gıttıler kocısle tv ızlerken uyu kalkmısız yorgunluktan

tamam o zaman bugunden hergün yapalım 5 gün boyunca:)
sagol canım hadi insallah benim de olur bu ayyy..

Lütfen Allah ım yardım et..

çok yormasaydın kendini canımm,,
bak rahatsızlanmışsın hiç iyi olmadı senin bu haftayı dinlenerek geçirmen gerekliydii
benim doktorum özellikle böyle demişti bana
neyse atlattın gitti dikkat et çok hassassın bu ara kolla kendini
ağrıların nasıl? geçtimi?

tamam o zaman bugunden hergün yapalım 5 gün boyunca:)
sagol canım hadi insallah benim de olur bu ayyy..

Lütfen Allah ım yardım et..

canım sen ilk 3 gününü yap ben keyfiii uzattım 5 güne
benim doktorum öyle demişti iğneden sonra 3 gün demişti...
ama sen bilirsin ..
inşallah tutar bu ay sendende güzel haberler gelir..

canım yoksa hamile misin? merak etttimmm. doktora gidecektin benimle aynı gün.. ne dedi doktorr

canım sen ilk 3 gününü yap ben keyfiii uzattım 5 güne
benim doktorum öyle demişti iğneden sonra 3 gün demişti...
ama sen bilirsin ..
inşallah tutar bu ay sendende güzel haberler gelir..

uzasın canım ben de 5 gün yapıyım sonra gün aşırı yapacam adet olana kadar :) ne olur ne olmaz. benim doktor bişe demiyo ya.. igneden sonra sık ilişki deyip geciyo. ben de detay soramıyorum

el kzıyım ben unuttun mu kaynos mılletın yanınd aotr kusuyorum banyoda bogure bogureee kadın kalkıp gelmedı bıle hala ıs yaptım o sekılde sımdı esım geceye gıttı benı arad buraya gel yorgunum yatacam dedım

sımdı dınlenyrm bugun ıyım agrım falan yok arada sızı okuyo cnm antıbytk ıctıkden snra cıkarttım ılacın bı etkısı olurmu

pasa arkadasın ne yaptı barıstımı tefcye bıttımı

bende kemdıme adam akıllı sımdı baslayacam hep sevıcn okudu sıze slm vereyım dedım bugun kocısım yok bol bol okurum

ahh ahh iptal edeydin ya canım ya
canına yazık o halde nasıl dayandın ben 3 gün oturamadım bel ağrısındann...
iyi maşallah ağrın yokmuşş ben mahvolmuştumm,,
ilaç ağır geldiyse olur
kusturur...
ama ilaçtan olduğunu sanmamm
yordun kendini,stress ,hırs bide o mideye ilaç girince hoop çıkarttırdı...
dinlen yat dinlenn
ama sakın ilacını bırakma antibiyotiğini bitirmen gerekk..

kızlar bebek için üzmedim kendimi ya sizlerle yazışırken elim boynuma gitti baktım ana nabzım yavaş atıyo benim neden kabim yavaş atıyo dedim hayde atak gçirdim sonra hızlı attı ana hızlı atıyo dedim inanın kendimden bıktım bu kadar salaklık olurmu ya kalbim atsa suç atmasa suc yaişlerimi bitirdim anca geldim evi topla yatak odasını temizledim eşimle dolaplarımızı degiştirdik eşimde bıktı tam alışıyorum hayde dolaplar degişmiş dedi ne ütüydü ama yemek odası temiz yatak odası temiz oturdugum odada temiz balkon temiz bir banyo ve mutfak kaldı sonra ekime girerlim cam kapı perdeler alah ne verdiyse temizlicem belkim bu sene memlekette geçirim diyourm bayramı ablamın kzınında nişanı var ekimin 28 de payramın 4 günü çapşamaba evde oluurum eşimin amcasının oglu evleniyo onların adette yeke veriliyo benim ev yengemin eve kadınlara erkeklerede gelinin evini açıcez allah affetsin inanın hiç istemiyorum gelsin kimse kırılmasınıda istemiyourm kadının ilk oglu evlendiginde erkeklere benim evş açmıştık evi 1 haftada adam edemedim ben yaşimdi kadınlar yemegi yiyorlar gitmiyolarki anca oturuyolar dedikodu vs bol erkekler yiyen gidiyo ne yapsakta kırılmadan desem zaten kaynanamda istemiyo desem kaynanam kötü olucek koysam kaynanamla kötü olucek koymasan yengenle kötü olucem ay ben ne yapıcem:111::111::111:
bugün ne yapsam yemek diye düşünüyorum aranızda brokolinin yemegini yapan varmıakşama sebze çorbası yapıcem o tamam yanınna ne yapsam:44::44::44:tatlı muzlu rulo pasta yapıcem çayın yanına eşim un kurabiyesi istedi katı olarak ne yapsam haslanmış kurufasülyem var ama pilavmı yanına yapıyım akıl verin ben ne yapayım :111::111::111:

BAŞAK KARISI BUGÜN ADET OLDUM EKLEYİVER 10 EYLÜLDE OLDUM GEÇEN AY 14 OLDUM BUDA OLUYOKİ 28 GÜNDE BİR OLUYOURM not bu arada gebelikte kolaylaşıyomuş birde çok kasıklarım agrıyo yaaa2 aydır anam aglıyo neden acaba

edemezdım ıptal hazrılanmsıdı hersey herkeze heber gıttı neyse allah kabul etsın ıyı kotu gectıı

bırakmadım canım ıcıyorum suanda mıdem cok bulanıyo

pasa arkadasın ne yaptı barıstımı tefcye bıttımı

bende kemdıme adam akıllı sımdı baslayacam hep sevıcn okudu sıze slm vereyım dedım bugun kocısım yok bol bol okurum

canım 2400 anca okundu adette oldm kaldı ya bilmiyorum şimdilik konuşuyolarmiş telde bir iyiler bir kötüler birbirlerini bulsunlar canlı görüşsünler bakalım ne olucek

canımm peki rahim filmi nasıl cıktı? bi de cektirmesi zor oldu mu? gecmiş olsnnn

anlatıldıgı gıbı gecmedı cok zor bılmem ne dedıelr kendımı kasmadım bıraz agladım ama belkı dınlensem okadarda agrım olmazdı su 4.5 gundur cok yogun gectı

atak geçirmen için demedim paşacım sen çok hırpalıyon kendini annem
çok üzülüyom sen kendini yıparatıyon diye
sen yavrularını andıkça bende burdan ağlıyom senle beraber bu ara ağlamaya pek meyilliyim zatenn durmadan ağlıyom

eşin istemiyom desin olmazmıı?
adamlar daha çabuk hallederler bu konuları hem kimsede bişi diyemezz ....

oo pastamı yapıyon afiyet olsunn
kocamda bana aldı bugün yarın 7. evlilik yıldönümümüz onun hediyesiii
bide telefon sipariş etti oohhh benden mutlusu yokk
kuru fasulyeye yakışan pilavdırr.. yap hem mükemmel hem klişe menü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…