anlatıldıgı gıbı gecmedı cok zor bılmem ne dedıelr kendımı kasmadım bıraz agladım ama belkı dınlensem okadarda agrım olmazdı su 4.5 gundur cok yogun gectı
canım 2400 anca okundu adette oldm kaldı ya bilmiyorum şimdilik konuşuyolarmiş telde bir iyiler bir kötüler birbirlerini bulsunlar canlı görüşsünler bakalım ne olucek
yat dinlen baari canım cok yorma kendini. peki sonuclara ne dedi doktor
ceken doktr acık tuplerın ben gordum dedı raporum bugun alıncaktı gıtmedım yarın alcm ordanda doktoruma gıdecez bakalım esım tekrar verecek ınsallah sorun cıkmazda sıpam gelır
canım haklısın aslında herşeyi kafaya takar oldum kendime çekidüzen vermem lazım önceleri çok aglıyodum yıpratıyodum kendimi ama artık yapmıyorum bu arada aferim kız sana kapmışsın hedayeyiatak geçirmen için demedim paşacım sen çok hırpalıyon kendini annem
çok üzülüyom sen kendini yıparatıyon diye
sen yavrularını andıkça bende burdan ağlıyom senle beraber bu ara ağlamaya pek meyilliyim zatenn durmadan ağlıyom
eşin istemiyom desin olmazmıı?
adamlar daha çabuk hallederler bu konuları hem kimsede bişi diyemezz ....
oo pastamı yapıyon afiyet olsunn
kocamda bana aldı bugün yarın 7. evlilik yıldönümümüz onun hediyesiii
bide telefon sipariş etti oohhh benden mutlusu yokk
kuru fasulyeye yakışan pilavdırr.. yap hem mükemmel hem klişe menü
adetlı ıken okunmuyomu canım ben okumustum :44::44::44::44: ayy ınsallah ıyı olurlarr ya ınsallah barısırlarr
canım haklısın aslında herşeyi kafaya takar oldum kendime çekidüzen vermem lazım önceleri çok aglıyodum yıpratıyodum kendimi ama artık yapmıyorum bu arada aferim kız sana kapmışsın hedayeyiben kendim yapıcem kocise dedim git al gel diye oda para verdi 5 lira len dedim ben 5 liralık karımıyım bu ney dedim bana benden tırtıkladıklarınla al dedi 5 lirayayıda gıcıklık olsun diye vermiş allah var tırtıkladım 5 gibi kalkar yaparrım işşallah en kötü huyum herkezi kafama takmak ve her zaman bedenimi dinlemek ya kendi bedenimi dinlemesem varya benden mutlusu yokta nasıl olucek atak gelince ne yapayımda çabuk geçsin
:
hıh hatanı biliyon işte..
çok kafana takıyosunnn,,azıcık akışına bırak bakalım
hee bu sene çok şanslıyımmm
yılbaşında oturma odamı yeniledimm
koltuk aldı kocişim bana
temmuz ayında hamile kaldım
bu ay telefon alcak kocişimm
bi dahaki ay yatak alıcakk
bi dahaki ay ocak ve blendır seti alıcak
bide giriş koridoruma halı alıcakk
oooo doğumda söz verdi bana kelepçe alıcakk
2012 benim yılımmışta haberim yokmuşş
kızlar ben cıkıyorum basım oyle agrıyokıyorgunlugu nasıl atacaksam tefcıyemı okuyayım bıraz hepınızı opyrmmm
slm kzılarrr
ben cok yorgunum
cumartesı sabahdan kaynoslar geldı salat malzemısı falan yıkadık teyzemler falan geldı yemek cayy evı topla aksam oldu mısafır geldııgıttıler gece yorgun bı sekılde nasıl yattıgımı bılmyıom sabah erken den kalktık yatakları bı tarafdan toplyrm kahfaltı ahazırlıyım borulcelerde balkonda otryo esım bı bagrdııı kalktın ıs yapın ne otryonuz dıye
snra mısafrler damladıı cogunluk dıarda oldu masa sanladye vardııı yukrda kuran okunurken bu kustumhastalandım snra herkez gtıı kaynamlar mutfaga annemde evımı temızledı gıttıler kocısle tv ızlerken uyu kalkmısız yorgunluktan
Insallah hayatim.canimceken doktr acık tuplerın ben gordum dedı raporum bugun alıncaktı gıtmedım yarın alcm ordanda doktoruma gıdecez bakalım esım tekrar verecek ınsallah sorun cıkmazda sıpam gelır
ne kelepcesı kııızz
Insallah hayatim.canim
Bilezik kuz kelepce gibibilmiyonmu deli
bende cikiyom bye
Kuzum Allah kabul etsin oldu bitti stresten kusmussundur hayatim ozledim kiz seni
bende cok yogundum sukur is bitti sayilir
kız saçını başını yolarım haaa ewim kaynamış heryer dolu işin içinde cvp yazıyom bide beğenmiyon
geçendede yazdım geçmişte kaynamış okumamışsın gene bana kızdınbebeğin o haftada boynu oluşmasa ense kalınlığını ölçmeye çağırırlarmı akıllı ol karı yaaaaaaaaaaaaaaaa
git polly git
ihmal etme ancak kendi zamanımızdan çalıyozz
bakarsın küçük bişey vesile olurr
umutsuz olmak yokk
bak ben korkudan 2 yıl doktora gitmedimm kilo alırım diye
mayısta doktora gittim hazirnda tedaviye başladım
temmuzda hamile kaldımm,keşke önceden gitseydimm
ne vesile olur blinmezz
sag olun kızlar desteginiz için benimde ilk oglum durssydı 4 sınıfa gidiyo olucaktı nasip olmayınca oomuyo iştekader diyelim olsun bitsin bu iş hakkımızda hayırlısıymış bu
canım bende adet oldum senin gibi merak etme stresten havalardan oluyo ben bu arada gene panik atak geçiriyorum ne oldu şimdi ya
günaydın kızlar..gün itibariyle kırmızılarım gelmiş bulunmakta..oysa bugun test yapıcaktım çok heveslenmiştim..dün kahverengi leke gelmişti..yorgunluktan oldu gliba hamileyim demiştim..ama olmadı..değilim..
müge anlıyı izledikten sonra giricem öpüldünüzz
Allah kabul etsn cnm nasıl geçti bakalım anlat koşuşurturmada kaç kilo verdin evin pislendimi:26::26::26:
çok güzeller yaa
kız çok güzel şeyler var burdaa ama kızlara daha güzel şeyler var. sen netten mi alış veriş yapcan:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?