Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

canım 2400 anca okundu adette oldm kaldı ya bilmiyorum şimdilik konuşuyolarmiş telde bir iyiler bir kötüler birbirlerini bulsunlar canlı görüşsünler bakalım ne olucek

adetlı ıken okunmuyomu canım ben okumustum :44::44::44::44: ayy ınsallah ıyı olurlarr ya ınsallah barısırlarr

yat dinlen baari canım cok yorma kendini. peki sonuclara ne dedi doktor

ceken doktr acık tuplerın ben gordum dedı raporum bugun alıncaktı gıtmedım yarın alcm ordanda doktoruma gıdecez bakalım esım tekrar verecek ınsallah sorun cıkmazda sıpam gelır

canım haklısın aslında herşeyi kafaya takar oldum kendime çekidüzen vermem lazım önceleri çok aglıyodum yıpratıyodum kendimi ama artık yapmıyorum bu arada aferim kız sana kapmışsın hedayeyiben kendim yapıcem kocise dedim git al gel diye oda para verdi 5 lira len dedim ben 5 liralık karımıyım bu ney dedim bana benden tırtıkladıklarınla al dedi 5 lirayayıda gıcıklık olsun diye vermişallah var tırtıkladım 5 gibi kalkar yaparrım işşallah en kötü huyum herkezi kafama takmak ve her zaman bedenimi dinlemek yakendi bedenimi dinlemesem varya benden mutlusu yokta nasıl olucek atak gelince ne yapayımda çabuk geçsin
adetlı ıken okunmuyomu canım ben okumustum :44::44::44::44: ayy ınsallah ıyı olurlarr ya ınsallah barısırlarr

canım ben okumadım hiç reglide ama sorulması lazım :44::44:

hıh hatanı biliyon işte..
çok kafana takıyosunnn,,azıcık akışına bırak bakalım
hee bu sene çok şanslıyımmm
yılbaşında oturma odamı yeniledimm
koltuk aldı kocişim bana
temmuz ayında hamile kaldım
bu ay telefon alcak kocişimm
bi dahaki ay yatak alıcakk
bi dahaki ay ocak ve blendır seti alıcak
bide giriş koridoruma halı alıcakk
oooo doğumda söz verdi bana kelepçe alıcakk

2012 benim yılımmışta haberim yokmuşş

kızlar ben cıkıyorum basım oyle agrıyokı yorgunlugu nasıl atacaksam tefcıyemı okuyayım bıraz hepınızı opyrmmm

ne kelepcesı kııızz

kızlar ben cıkıyorum basım oyle agrıyokı yorgunlugu nasıl atacaksam tefcıyemı okuyayım bıraz hepınızı opyrmmm

Canım yeni gördüm geçmiş olsun rahim filmi bende çektirmiştim bilirim o acıyı( günlerce geçmiyor sızısı birde ben uzunca bir süre ilişkiye girememiştim ya psikolojimi bozmuştu sanki öyle ağrı olacakmış gibi geliyordu inş sonucuda temiz çıkar...

Kuzum Allah kabul etsin oldu bitti stresten kusmussundur hayatim ozledim kiz seni
bende cok yogundum sukur is bitti sayilir

Kuzum Allah kabul etsin oldu bitti stresten kusmussundur hayatim ozledim kiz seni
bende cok yogundum sukur is bitti sayilir

cok streslı gectı ya sorma

bende ozledım kız

kocıs bugun oglen gıttık yarın sabah gelcek bende bıraz tefcoye okuyayam dedım kac gundur el atamdım yarında hastaneye gıdecz bakalım

len onumu diyom boyun tam şeklini ne zaman alıyor diyom şimdi tövbe tövbe ama down sedromlu gibi kap kalın duruyo boynu :26::26: ne zaman ince asıl şeklini almış olucak onu soruyom sende düzgün cevap verseydin beğenmem tabi bunuuu hıh göymedim öbüy mesajınıda ne yazdıydınki ordaa bu arada benden beslenmeye tam olarak 12. haftadamı yoksa onu doldurup 13. haftada falanmı başlıyo ya :26::26: düzdün cevap vey bu sefey lütfen

1 senedir gidiyorum hayal kırıklığından başka bi işe yaramadı..doktorumu değiştiricem..ne bileyim yaa elimden gelen herşeyi yapıyorum..zamanı değil demekki..

sen daha böyle kara kara düşün atak geçir bol bol iyi gelir tamam mı aferin sana...

bende dün geçiricem sandım çok tuhaf oldum..ama ben hamile olduğumu düşündüğüm için birden heyecana kapıldım..nabzım falan yukseldi..ama kendimi kontrol altına aldım hemen..bugün çok hüzünlüyüm..ağlamak geliyo hep içimden..bilmiyorumki herşeyin hayırlısı olsun..

canım üzülme yaa hazır gelmişken adetin soğan kürün başla bugün bence sende

zaten genelde hep kızlara göre güzel şeyler varkii valla nettende almayı düşünmüyo diilim haa çok güzel şeyler var bulamazsam istediğim gibi güzel şeyler nettende alırım heralde hele bi cinsiyetimiz inşallah cumaya belli olurda malatyadan gidebilirsek antepten falanda bakarım bebeğime cicilereee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…