Eki Görüntüle 310421
mutlu bir gün olsun hepimiz için hava biraz soğuk ama içimiz sıcacık olsunnnn yeterr
günaydın günaydın günaydınn güzel anne adaylarııııııııııııııııı
Günaydın canımlarımmmm myhos cum senin konuşamıyoruz kaç gündrü nerdesin??herkese günaydın kızlarrrrrrrrr....dün akşam 10,15 de evdeydim...çok uykum varrrrrrr...işlerden fırsat bulursam girmeye çalışcam yine...öpüldünüzz....
günaydınnn canımm iyi bir gün gecirmemiz dilegiyleEki Görüntüle 310421
mutlu bir gün olsun hepimiz için hava biraz soğuk ama içimiz sıcacık olsunnnn yeterr
günaydın tatlımm bu kadar calısmakta stres sebebi tabi bebek gelmez kuzumm bu yogun tempoda olmas böyleee kendini paraladıgına degiyormu bare bende cıkmayı düsünüyorum ama nisan gibi borclarım ozamana bitiyo cünküherkese günaydın kızlarrrrrrrrr....dün akşam 10,15 de evdeydim...çok uykum varrrrrrr...işlerden fırsat bulursam girmeye çalışcam yine...öpüldünüzz....
Günaydın canımlarımmmm myhos cum senin konuşamıyoruz kaç gündrü nerdesin??
seraycım böyle iş olmaz çık canım artık bu işten
kriz kapıda mıgünaydınnn bebişim nasılsın annem benimde bu ara işlerim cok yogun canım yaa 2012giricez yaa herseyi bitirmeye calısıyoruz birde zannedersem sizleri korkutmuyum ama kriz kapıda kızlar valla işler durdu aslında ama bir yogunluk var sipariş alamıyoruz ama acele istiyorular herseyi benim patronlarım yabancı adam ingiltereden geliyo hafta sonları mesaileri degiştirdi birseyler biliyoki valla hakkımızda hayırlısı olsun canlarımmm
günaydın myhoşşşEki Görüntüle 310421
günaydın serayyyyherkese günaydın kızlarrrrrrrrr....dün akşam 10,15 de evdeydim...çok uykum varrrrrrr...işlerden fırsat bulursam girmeye çalışcam yine...öpüldünüzz....
günaydın başakGünaydın canımlarımmmm myhos cum senin konuşamıyoruz kaç gündrü nerdesin??
seraycım böyle iş olmaz çık canım artık bu işten
günaydın kankamgünaydın tonton kardeşim.
yine yağmurlu bir günle başbaşayız.
eminim oralarda da yağıyordur yağmur:114:
kocam sabaka döndü.
artık eve gittiğimde evde olucak.
myhoşummm yarın inşallah sakin bir gün olurda laflarız biraz:)
Pelinimmm benim memişlerin ikisinde de sızı başladı yaaadet olacam yine kesin..sende varmı belirtiler?
nohut ıslamıştım,kısmetse nohut-pilav ve turşu üçlemesi yapacağım..
öğle yemeğinde barbunya yemiştim artık eşime sabır diliyorum:)
gerçi eşim gececi evde tek başıma kalıcam,evin içinde gazman gibi uçar dururum artık
dolunayım kusura bakma canım...valla benimde ara sıra kasıklarımda batma oluyo,ara sıra sıcak basıyo,bide dün midem bulandı başım döndü,ama bunlar belirtimi bilmiyorum gögüslerimde hic bişey yok yumaşacıklar:))öyle deme canım hic belirti olmadanda hamiş kalanlar var bakarsın ben regl olurum sen hamiş kalırsın...hayırlısı olsun...Peliinnn kızz komşuuuu!!!! battaşımmm varmı belirti sende???
canım beyaz cıktıysa test bozuk olabilir ama ben ilk defa beyaz cizgi cıktıgını duydum... belkide testte oyle cıkıyodur hayırlısı olsun inş hamişsindir...slm kızlar 21 i batımm bugün test aldım 2 tane yaptım ama beyaz çift çizgi çıktı anlamadım.....
topikimiz kurulalı daha 20 gün bile olmamış.
ama biz 600. sayfayı geçtik
​kimde var bööle topik ayolllll
eyvallah kankagünaydın kankam
burda yağmur yok hatta hafif güneşli hava,
ne kadar sabk işe gitçek bellimi kuzum benimki perşembe geceye dönecekk
gece partilerine başlıcam burdaaa,
sende kocanla parti yaparsın gözünaydın
dolunayım kusura bakma canım...valla benimde ara sıra kasıklarımda batma oluyo,ara sıra sıcak basıyo,bide dün midem bulandı başım döndü,ama bunlar belirtimi bilmiyorum gögüslerimde hic bişey yok yumaşacıklar:))öyle deme canım hic belirti olmadanda hamiş kalanlar var bakarsın ben regl olurum sen hamiş kalırsın...hayırlısı olsun...
canım beyaz cıktıysa test bozuk olabilir ama ben ilk defa beyaz cizgi cıktıgını duydum... belkide testte oyle cıkıyodur hayırlısı olsun inş hamişsindir...
maşallah topigimize baya ilerlemişiz....
günaydın kızlar hayırlı günler hepinize...
kaçırma gece sohbeti daha tatlı oluyo gündüz herkesin işi oluyoo gece herkes rahateyvallah kanka
belli olmuyor ne zamn dönüş yapacağı.
,ama fazla sürmez sabakcılığı.
bey efendi öğlene kadar uyumaya alıştı ya sabak gitmek zor geliyor.
döner 1haftaya yine:99:
sen geceleri burda olunca sayfalar sel gibi oluyor.
aklım burda kalıyor.:96:
ama sorun değil biliyorsun biz de para gani 3 tane pc var.
birini de ben alırım sohbetleri kaçırmm
sütlü tatlım gelmişşş..
hoş geldin cnm nasılsın bakalım.
(şşttt erenay pelin ev hatunu muydu yaa unuttum:18:)
hoşbulduk canım benim iyiyim sen nasılsın...ev hatunuyum ben başakcım...sütlü tatlım gelmişşş..
hoş geldin cnm nasılsın bakalım.
(şşttt erenay pelin ev hatunu muydu yaa unuttum:18:)
günaydın pelin nassın kuzummm batçısın sende dimiiiiiiii
günün yakınnnnnnnnnnnnn
hmm hadi siz bari hamiş olun yaaaa daha hiç hamiş çıkmadı topiğimizdenn
hoşbulduk canım benim iyiyim sen nasılsın...ev hatunuyum ben başakcım...
günaydın canım iyiyim sagol sen nasılsın...evet aslında benimde 23 ama ben 25 yazdırdım bilerek beklemek icin... inş hepimiz hayırlı haberler veririz canım
anlat erenay anltta gülek erenay.başakım az kaldı bizide alırsın bat listesine 15 gün kaldııııııııı
dün akşam noldu başak anlatayım da gül başakkkk
istersen anlatayım
anlat erenay anlette gülek erenay.
sen bana başak demeyi çok mu seviyon olum.
pelincim ev hatunuysan bugünki planın ne diye sorcaktım
nerden gelmiş o su o kadar lıkır lıkır edecek kadar maaşalllaheveeet çok seviyom
başakk başakkk başak
akşam annemleri bırakmak için arabaya bindik
arabada lıkır lıkır su sesi varr
arkaya oturdum ben benim oturduğum yerin paspasında ıslaklık varrr
araba hareket ettikçe lıkır lıkır ediyo biz gülüyozzz
eşime dedimm kapıya su dolmuş galiba hiç dolarmı dedi
ne bileyim kapıdan geliyo dedimm
annemelerin kapıda indik baktı eşim kapı contasına bi el sürdüki şakır şakır su boşaldııı ayaklarımız sırılsıklam tabiii
eve gelene kadar güldük ama kapıdan belki 5 litre su boşaldıııııııı
ilk defa böle bişi gördükkkk yanii
nerden gelmiş o su o kadar lıkır lıkır edecek kadar maaşalllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?