Günaydın canımlarımmmm myhos cum senin konuşamıyoruz kaç gündrü nerdesin??
canım napıyım ya 23 desem hemen test yapasım geliyo 25 diyince biraz daha beklemek zorunda hissediyorum kendimi...evet sırada gamze var hayırlı haber verir inş bize...uyanık bacı seniiiiiiiii
sırada gamze varrr ayy çok heyecanlıdır şimdik ooooo,
yarın geçmez onaaaaa
inşallah bizede nasip olurrr
anlat erenay anltta gülek erenay.
sen bana başak demeyi çok mu seviyon olum.
pelincim ev hatunuysan bugünki planın ne diye sorcaktım
bugün bütün ev hanımları kek yapsın eşlerine süprizler yapsın ve hayatın ne kadar güzel olduğunun farkında olsunlar.
bugün bütün ev hanımları kek yapsın eşlerine süprizler yapsın ve hayatın ne kadar güzel olduğunun farkında olsunlar.
çalışmak güzel micanımcım dün akşam bi uğradım iyi akşamlar diledim kaçtım hemen
haftasonu misafir bombardımanım vardı gece 2 ye kadar cumartesi ve pazar doluydum
dün de çok çok yoğundum işlerden başımı kaldıramadım saatin bile farkına varamadım yahu
arada bana da ev hatunluğu sinyalleri çakıyor ama çalışmak güzel yine de sen napıyosun başakçım??
öyle mi dersin annem vakit ayıramadık mı.başakım kaçgündür birbirimize vakit ayıramadık ösledim senii benn
sohbete bodoslama dalanları seviyoruz kuzum nerden çıktın sennbugün bütün ev hanımları kek yapsın eşlerine süprizler yapsın ve hayatın ne kadar güzel olduğunun farkında olsunlar.
topikimin tüm iş hatunlarının işi bırakıp ev hatunu olup mutlu olmasını istiyommmahhh ahhh evde olsam kekin alasını yaparım ben kocama getire getire ancak iş raporu getirebilirim pufff
Hayırlı sabahlar kızlar...
var mmı yeni hamiş...
keyifler nasıl
çalışmak güzel mi
öyle mi dersin annem vakit ayıramadık mı.
hatunlarımız kalabalık evet vakit kalmıyor. ama sen benim her zaman göynümdesin
[/SIZE][/FONT]
eski hamiş yokki annem yeni olsun.Hayırlı sabahlar kızlar...
var mmı yeni hamiş...
keyifler nasıl
gamze test yaptı ya negatif çıkmştı sanırsamtopikimin tüm iş hatunlarının işi bırakıp ev hatunu olup mutlu olmasını istiyommm
yok kuzum yaa çok tembel çıktık bizz daha hiç hamişimiz yok
ama batçılarımız var bekliyozzz en yakın b daha bat yarınn bakalım gamzeden ne haber gelcekk
sanada ahyırlı sabahlarr
ben bugun yaşpasta yapcaktım zaten...eşim cok sever...bugün bütün ev hanımları kek yapsın eşlerine süprizler yapsın ve hayatın ne kadar güzel olduğunun farkında olsunlar.
Hayırlı sabahlar kızlar...
var mmı yeni hamiş...
keyifler nasıl
kırmızılar gelmedikçe umut kesilmezzzgamze test yaptı ya negatif çıkmştı sanırsam
hayırdır annem her zaman yardımcı olmak isterim sana.ya ben çok doluyum bu ara seninle gece dertleşmek istiyomm
bu ara gece gelemiyomya olmuyooo
olsun biz vakit ayırırız birbirimizee ama ben burda olamıyomki hep
çalışmak güzel mi
topikimin tüm iş hatunlarının işi bırakıp ev hatunu olup mutlu olmasını istiyommm
hayırdır annem her zaman yardımcı olmak isterim sana.
gerçi sana hayata olumlu bakmak açısından nasıl bir yardımım olur bilemem.
sen bende n daha olumlusun doğal olarak.
ama yine de gece filan istersen konuşak
inşallah cnm umutların boş çıkmasın.evet canım sanıyorum ki ben uzun süre evde oturamam bu yaz iznim 3 haftaydı 5.senenmi doldurduğum için 10 gün tatile gittik 2 hafta evde çıldırdım yapacak bişey bulamadım patladım sıkıntıdan temizliğe sardım temizlik manyağı oldum yaww bazen yorulsam of pof etsem de seviyorum çalışmayı ha bebiş olursa 2-3 yıl düşünmüyorum o ayrı kocam baksın bize
bebiş olursa çalışma yokk herkes geçici bi süreliğine de olsa ev hatunu olacak ama önce bebeeekkkkk
ya ben bu ay çok umutluyum nedense hadi inşallahhh :26:
bende kaçırınca sinirleniyorum:95:hayırlık bişeyim yok çok şükür ama ne biliim...:26:
sadece gece burda muhabbet daha koyu oluyo yaaa ondan didimm
kaçırınca boşlukta oluyommm sankiii
inşallah hepimiz kalsakkkkbakalım ilk kim olcak gamze olsa bari..
klasik duam
sırası gelen hamile kalsa
evet canım sanıyorum ki ben uzun süre evde oturamam bu yaz iznim 3 haftaydı 5.senenmi doldurduğum için 10 gün tatile gittik 2 hafta evde çıldırdım yapacak bişey bulamadım patladım sıkıntıdan temizliğe sardım temizlik manyağı oldum yaww bazen yorulsam of pof etsem de seviyorum çalışmayı ha bebiş olursa 2-3 yıl düşünmüyorum o ayrı kocam baksın bize
bebiş olursa çalışma yokk herkes geçici bi süreliğine de olsa ev hatunu olacak ama önce bebeeekkkkk
evet canım sanıyorum ki ben uzun süre evde oturamam bu yaz iznim 3 haftaydı 5.senenmi doldurduğum için 10 gün tatile gittik 2 hafta evde çıldırdım yapacak bişey bulamadım patladım sıkıntıdan temizliğe sardım temizlik manyağı oldum yaww bazen yorulsam of pof etsem de seviyorum çalışmayı ha bebiş olursa 2-3 yıl düşünmüyorum o ayrı kocam baksın bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?