seni fanusa nasıl sığdırcakinşallah hepimiz kalsakkkk
ay bende çok umutluyum kendimden bu ay niye bilmemmm
varya bi hamiş olsam kocacım beni fanusa koyacak bişi olmasın diyee
cnm burcun ne seninneden ben temizliğe saramıyorum ki ben ne biçim hatunum ne tembelim yaaa....
yarım gün çalışıyorum geri kalan günler evdeyim... ohh ne işi yat yat kalk ye iç ne güzel tabi evi de o arada bişeyler götürüyor. kendimi düzeltmem lazım
ani bi misafir gelse halim yaman o kadar yani..
kızlar ben neden tembelim bu kadar...
inşallah hepimiz kalsakkkk
inşallah hepimiz kalsakkkk
bazen olur öyle durumlar hep mi öyleee yoksa bu aramı böylesinnneden ben temizliğe saramıyorum ki ben ne biçim hatunum ne tembelim yaaa....
yarım gün çalışıyorum geri kalan günler evdeyim... ohh ne işi yat yat kalk ye iç ne güzel tabi evi de o arada bişeyler götürüyor. kendimi düzeltmem lazım
ani bi misafir gelse halim yaman o kadar yani..
kızlar ben neden tembelim bu kadar...
seni fanusa nasıl sığdırcak
ya sana uygun fanusu nerden bulcak
ay seni fanusta düşünemiyorum
Hay Allah'ım çok komik bu karı yaaaa
iyi fanusa yem atar yersin sendekız benim kocayı bilmiyon sen
vallaha yaptırır sipariş ederr bulur bi şekildee
hiç kasma sennn,inanki onun yapamayacağı şey yokkk
beni korumak içinnn
araba yokken telelfon ederdim canım sıkılıyo diye bana hazırlan derdi(tabi o işteyken)
10 dak sonra kapıda tic taksi(tabi taksici arkadaşı) ben istediğim yere giderdim dönüştede tic taksiyle tabiii
bunlar yalnız sokağa çıkmıyım diye düşün bide çocuğu için neler yapmaz bu adamm...
amiiiiiiiiiiiin benimde umudum artıyooinş hamiş kalırsın canım...bende cok umutluydum ama reglim yaklaştıkca umutsuzlaşıyorum yine olmadı gibi geliyo bana
:44:
kız fanusa sığabilirmiyiz ki
erenaycım sana bişi sorayım sen bilirsin
benim adam 20 lik dişinden ameliyat oldu cumartesi günü ve nerdeyse cumartesiden beri her gün 2-3 tane ağrı kesici içiyo bize zararı olurmu bacım
evlatçıklarımı etkilermi acaba çok kafama takıldı ya gerçi o günden beri 1 kere ilişki oldu adamcağınız hali yok
iyi fanusa yem atar yersin sende
ben geldümmm bacılargeçmişi okumadım..inşallah iyi anmışsınızdır beni küseyim heee,zaten adet olcam galiba
tüm belirtiler onu gösteriyoo
pelinnn burdamısın annemmm ??bana ellerini ver kız...........
avalla hiç anmadık seniben geldümmm bacılargeçmişi okumadım..inşallah iyi anmışsınızdır beni küseyim heee,zaten adet olcam galiba
arabayı da atsında fanusa arada tur atarsın canın sıkılmazhahahhaahahaaaaaaa
benim kocam onuda düşünür çocuğu uğruna fanusa bi mutfak bide kiler yapar benim aşkım yeter çocuğu iyi beslensin diyeee
ben geldümmm bacılargeçmişi okumadım..inşallah iyi anmışsınızdır beni küseyim heee,zaten adet olcam galiba
avalla hiç anmadık seni
ben tam anacaktım ki erenay anma boşver dedi
amiiiiiiiiiiiin benimde umudum artıyoo
kız etkilermi allah bildiği gibi etsin senii
bebek senin vücudunda gelişecekk o yüzden sen içmediğin sürece sorun olmazz
eşinin çokçok ağır ilaç alması lazım ki zararı olsun onu da doktor sölerdi zaten
ya niye hiç ağzınızdan iyi bişi çıkmıyooo hemen de adet olcam hıh!!!!
bu ay ben hamiş kalayım bari de size örnek olayımmm aaaa
yoksa kimsenin hamiş olacağı yokkk
cıks cıks cıks
avalla hiç anmadık seni
ben tam anacaktım ki erenay anma boşver dedi
hah benim kocam fanusu arabaya koyar beni öle gezdirir gerek yok içine atmasınaaa..arabayı da atsında fanusa arada tur atarsın canın sıkılmaz
hoşgeldin dolunayım ben gecmişte yazdım sana ama gecmişe bakamamışsın olsun yine yazarım ben...
canım benimde adet beklirtilerim başladı malesef dün biraz belirtilerim faklıydı heveslendim ama bugun adet belirtilerim başladı hatta ben bugun yarın kırmızıları görürüm...üzülme kuzumm inş hamişsindir...keşke hepimiz hamiş haberi verebilsek hayırlısıyla...
kız bebek benim vucudumda yetişecek de bebek olana kadar spermcikler kimde? spermleri etkilermi didim ben hani tembelleştirir
hareket kıstlaması yapar filan ya da sağlıklı spermcikler olmaz filan filan işte neyse aman bi zararı olmasın da manyaklaştım iyice ben
hoşgeldinnnnnnn inşallah olmazsın yaa gelmesin bu gıcık kırmızılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?