1 senedir gidiyorum hayal kırıklığından başka bi işe yaramadı..doktorumu değiştiricem..ne bileyim yaa elimden gelen herşeyi yapıyorum..zamanı değil demekki..
sen daha böyle kara kara düşün atak geçir bol bol iyi gelir tamam mı aferin sana...
bende dün geçiricem sandım çok tuhaf oldum..ama ben hamile olduğumu düşündüğüm için birden heyecana kapıldım..nabzım falan yukseldi..ama kendimi kontrol altına aldım hemen..bugün çok hüzünlüyüm..ağlamak geliyo hep içimden..bilmiyorumki herşeyin hayırlısı olsun..
kimsecikler beni teselli etmemiş..
evet dedıgınız gıbı yapıp dun acıle gıttım kan degerım dusmus yanı kımyasal gebelık gecırmısım kanamam hala var....... hamıle deılım artık...
Allah kabul etsn cnm nasıl geçti bakalım anlat koşuşurturmada kaç kilo verdin evin pislendimi:26::26::26:
çok güzeller yaa
kız çok güzel şeyler var burdaa ama kızlara daha güzel şeyler var. sen netten mi alış veriş yapcan:26:
oy kıyamam yaa ama teselli edilcek bişii yokkiii hemen gidiyosun mutfaa bi soğan suyu yapıyosun onuiçiyosun sabah akşam 14 gün falan ve bu ay hamile kalıyosuuunkız bi denee noolcek sankii adetinle başla ama daha etkili oluyor doktorunada görün belkim gene klomen verir
canım kimyasal gebelikte düşük yapmış olmuyon zaen hamilede olmuyon üzülme önümüzdeki maça bakıcan artıkdeğerin zaten çok düşüktü canım seni üzmemek için diyememiştim ozaman inşallah bu ay olur canım yaa üzülme sen
ha şöylee önümüzdeki maçlara bakın moral bozmak yok illaki bi şekilde hamile kalacaksınız bigün ilaç- kür önünüze ne geliyorsa deneyin vallaa ben öle yapmıştım çünkü incir kürümü yapmadım süt buharımı yapmadım ilaçlarmı kullanmadım o 1 yılda yapmadığım kalmadıydı en sonunda soğan kürü işe yaradı bi çok şükür pkolular içn soğan kürü bir mucizeeyok kuzum üzülmüyorum zaten iyiyim bilmiyorum belırsızlıkten ıyıdır en azından şimdi önüme bakıyorum hayırlısı olsunn tesekkur ederımm
eevet canım yarın başla sen ve yumurtlama gününe kadar bitmiş olsun ama kürün normalde 14 gün falan yapıcan ya mesela 12. gününde yumurtluyorsan sen o gün bırakyarın başlarım ozaman sabahleyin..2.ci günüm nede olsa..klomen falan istemiyorum doğru düzgün bi doktor istiyorum şu adapazarında..soğan kürünü uyguliyim bu ay inş olur onun sayesinde..
o zaman soruyorum.. şimdiii dün saat 13.30 civarı catlama ignesi vuruldum. ovitrelle.. şimdi dün girmedik ilşkiye.. ne zaman girelim ve ne sıklıkla girelim? bu ay tutsa bari yardım edinnn
Selammmm herkese,
Kızceler ben bişey sorucam çok kötü durumdayım(( Yaklaşık bir aydır geceleri uyutmayan bir mide ağrım vardı ama öyle böyle değill göğsüme hatta böbreklerime vuran bir ağrı geçenlerde endoskopim var demiştim belki hatırlarsınız çektirdimm veee midemin BİRKAÇ yerinde ülser çıktı biopsi aldılar sonucu henüz çıkmadı doktor birsürü ilaç verdi ama nafile ağrımı kesmiyo ölüyorum sanki okadar diyeyim (Bu konuda tecrübesi olan var mı ağrıya iyi gelebilecek bildiğiniz birşey???????Offff bir yandan da klomen kullanıyorum nasıl olcak anlamadım bir dünya ilaç içiyorum bennnn ((((
Selammmm herkese,
Kızceler ben bişey sorucam çok kötü durumdayım(( Yaklaşık bir aydır geceleri uyutmayan bir mide ağrım vardı ama öyle böyle değill göğsüme hatta böbreklerime vuran bir ağrı geçenlerde endoskopim var demiştim belki hatırlarsınız çektirdimm veee midemin BİRKAÇ yerinde ülser çıktı biopsi aldılar sonucu henüz çıkmadı doktor birsürü ilaç verdi ama nafile ağrımı kesmiyo ölüyorum sanki okadar diyeyim (Bu konuda tecrübesi olan var mı ağrıya iyi gelebilecek bildiğiniz birşey???????Offff bir yandan da klomen kullanıyorum nasıl olcak anlamadım bir dünya ilaç içiyorum bennnn ((((
Selammmm herkese,
beydaglım benim yazdıkalrımı yazmışsın sagolnerdesiniz kimsecikler yok
AYEN canım ya çok üzüldüm,ama sen yılma ve çok üzülme sakın inşaallah en yakın zamanda gelir bebeğin bu cüneyt evrüke nasıl kanda kesinleşmeden sana iğneyi yaptı anlamıyorum sözde profesör neyse kuzum hayırlısı olsun...
bence ebru tarımdan bir randevu al bakalım ne dicek...
SEWİNÇÇ oğlun okula başlamış canım hayırlı olsun mini,mini birlerbu arada parkelerinde olmuş tekrar hayırlı olsun ne güsel şimdi tertemiz heryer mis...
BELİNAY mevlüt bitmiş ALLAH kabul etsin canım...
ÇAKMAPOLY üzülme kuzum önündeki maçlara bak sen boşwer geçmişi..
kızlar öptüm hepiniziee hadi gelin ecuk benim koca filme dalmışken iki lafın belünü kırardık,çayda demledim ohhh şahane olmuş be ellerime sağlık
beydaglım benim yazdıkalrımı yazmışsın sagolben bri soru sorucem karılşar hazırmısını zsizlere şimdi eşim şeftali erik kompostosu istedi normal komposta gibi kaynatsak sıcak kapasak agzılarını melemen gibi olarmı bilen varmı bu sevinç karısı nerde acaba işim olunca karı piyasadan kayholuyo sevinç sana şarkı bestelicem sevinç
beydaglık nasılsın bebem çıkmam lasım eşim geldi yemek bekliyo sonra sevişirk
bu arad ben 10 eylülde adet oldum ekimde son adetim sonra startı veriyosssssssss bana katılmaka isteyen peşime gelsin
kocısım yok canım cok sıkılyo basım agrıyo ıcım daralıyo
ne oldu kız bir sakin ol bakalım niye için daralıyo kociş yok diyemi başka sebep mi var:26:
bılmıyorum kı kocıs yok dıye heralde v cok sessız sıkıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?