Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

canımmm aglamak gelıyosa ıcınden agla rahatla senı cok ıyı anlıyorum hayal kırıklıgı yasamak ınsanı mahvedıo ama ınsan hemen dıger ay ıcın yenı umutlar beslemeye baslıo bak bende hamıleyım dıye burdan avaz avaz bagırdım dun kanamam basladı yanı kımyasal gebelıkmıs ama artık uzulmuyorum herseyın hayırlısı.... aglaa bagır cagır ıcıne atma rahatla sonra ınsan bı kendıne gelıyo hemen plan yapmaya baslıyo :26::26: nezamandır olmuyodu senın bebıs??

kimsecikler beni teselli etmemiş..

oy kıyamam yaa ama teselli edilcek bişii yokkiii hemen gidiyosun mutfaa bi soğan suyu yapıyosun onuiçiyosun sabah akşam 14 gün falan ve bu ay hamile kalıyosuuun kız bi denee noolcek sankii adetinle başla ama daha etkili oluyor doktorunada görün belkim gene klomen verir

evet dedıgınız gıbı yapıp dun acıle gıttım kan degerım dusmus yanı kımyasal gebelık gecırmısım kanamam hala var....... hamıle deılım artık...

canım kimyasal gebelikte düşük yapmış olmuyon zaen hamilede olmuyon üzülme önümüzdeki maça bakıcan artık değerin zaten çok düşüktü canım seni üzmemek için diyememiştim ozaman inşallah bu ay olur canım yaa üzülme sen

zaten genelde hep kızlara göre güzel şeyler varkii valla nettende almayı düşünmüyo diilim haa çok güzel şeyler var bulamazsam istediğim gibi güzel şeyler nettende alırım heralde hele bi cinsiyetimiz inşallah cumaya belli olurda malatyadan gidebilirsek antepten falanda bakarım bebeğime cicilereee

yarın başlarım ozaman sabahleyin..2.ci günüm nede olsa..klomen falan istemiyorum doğru düzgün bi doktor istiyorum şu adapazarında..soğan kürünü uyguliyim bu ay inş olur onun sayesinde..

yok kuzum üzülmüyorum zaten iyiyim bilmiyorum belırsızlıkten ıyıdır en azından şimdi önüme bakıyorum hayırlısı olsunn tesekkur ederımm

yok kuzum üzülmüyorum zaten iyiyim bilmiyorum belırsızlıkten ıyıdır en azından şimdi önüme bakıyorum hayırlısı olsunn tesekkur ederımm
ha şöylee önümüzdeki maçlara bakın moral bozmak yok illaki bi şekilde hamile kalacaksınız bigün ilaç- kür önünüze ne geliyorsa deneyin vallaa ben öle yapmıştım çünkü incir kürümü yapmadım süt buharımı yapmadım ilaçlarmı kullanmadım o 1 yılda yapmadığım kalmadıydı en sonunda soğan kürü işe yaradı bi çok şükür pkolular içn soğan kürü bir mucizee

yarın başlarım ozaman sabahleyin..2.ci günüm nede olsa..klomen falan istemiyorum doğru düzgün bi doktor istiyorum şu adapazarında..soğan kürünü uyguliyim bu ay inş olur onun sayesinde..
eevet canım yarın başla sen ve yumurtlama gününe kadar bitmiş olsun ama kürün normalde 14 gün falan yapıcan ya mesela 12. gününde yumurtluyorsan sen o gün bırak yok 14. gününde yumuyrtluyosan o gece ilişkiye gireceksen o günde iç bırak ondan sonra anlaştııık inşallah şifasını görürüsün canım sende

o zaman soruyorum.. şimdiii dün saat 13.30 civarı catlama ignesi vuruldum. ovitrelle.. şimdi dün girmedik ilşkiye.. ne zaman girelim ve ne sıklıkla girelim? bu ay tutsa bari yardım edinnn

bu gece gireceksiniz canım iğneden 36 saat sonra falan çatlıyor çünkü yumurtalar isterseniz yrın gecede emin olma için deneyebilirsiniz bu arada totonun altın yastık koy ilişki esnasında sonrada kalkmadan uzat ayaklarını yukarı yarım saat falan yat öle totonda yastıkla ay hadi hayırlısı güzel haberler alırız inşallah bu ay senden ama ilişki esnasında bebek fikrini aklından çıkar akşama seksüü cicilerini giy herüfün aklınıda başından al gerisi malum son ama unut bebeği haa

Son düzenleme:
Selammmm herkese,
Kızceler ben bişey sorucam çok kötü durumdayım(( Yaklaşık bir aydır geceleri uyutmayan bir mide ağrım vardı ama öyle böyle değill göğsüme hatta böbreklerime vuran bir ağrı geçenlerde endoskopim var demiştim belki hatırlarsınız çektirdimm veee midemin BİRKAÇ yerinde ülser çıktı biopsi aldılar sonucu henüz çıkmadı doktor birsürü ilaç verdi ama nafile ağrımı kesmiyo ölüyorum sanki okadar diyeyim(Bu konuda tecrübesi olan var mı ağrıya iyi gelebilecek bildiğiniz birşey???????Offff bir yandan da klomen kullanıyorum nasıl olcak anlamadım bir dünya ilaç içiyorum bennnn((((

cnm cok gecmıs senın ıcın bıse buldum * Ülser ağrısı için meyan kökü, kantaron, nane, pelin otu, papatya, şerbetçiotu bitkileri karıştırıp çay gibi demlendirin ve bu karışımdan aç karna 3-4 bardak için.

* 3 su bardağı kaynar suya birer tatlı kaşığı ezilmiş veya toz halinde civanperçemi, meyan kökü ve kantoron otu ekleyip 20 dakika demlendirin. Bu çaydan sabah, öğle, akşam açken bir su bardağı tüketin.

* Günde bir defa aç karna kudret narı yenilebilir ya da su ile içilir. Düzenli olarak bir ay devam edilmesi tavsiye edilir.

* 400 gram keten tohumu toz haline getirilir sonra bal ile karıştırılıp macun haline getirilerek sabahları aç karna bir miktar tüketilir. Bu işleme 30-40 gün devam edilir.

* Bir su bardağına yarım fincan patates suyu, bir tatlı kaşığı lahana suyuve 1 tatlı kaşığı bal ilave edilir, karıştırılarak üstü su ile doldurulur, aç karnına 1,5-2 ay tüketilmeye devam edilir.

* 3 su bardağı kaynar suya, birer tatlı kaşığı ezilmiş ya da toz halde civanperçemi, meyankökü ve kantaron otu eklenerek 20 dakika demlenir. Bu çaydan sabah, öğlen, akşam aç karnına bir su bardağı tüketilirse mide ülserine iyi gelir.

canım miğde ağrılarına cennet narı meyvesi birebir böle dışı turuncu şekli deniz kabuğu gibi içide kırmızı etli çekirdekleri var onun dış kabuğunu ve içndeki kırmızı çekirdeğiyle beraber 1 kaç tane cennet narı meyvesini çekirdeklerinin kırızıetini alıp sert çekrdeğini çöpe at parçalayıcıdan geçir içine biraz zeytin yağı koy beklet onu bi kapta 15 gün falan sonra günde 1-2 kaşıkmı ne yiyodun babam yapmıştı kendine çok iyi gelmişti miğdesine yapacak olursan tam tarifi alırım senin için

nerdesiniz kimsecikler yok

AYEN canım ya çok üzüldüm,ama sen yılma ve çok üzülme sakın inşaallah en yakın zamanda gelir bebeğin bu cüneyt evrüke nasıl kanda kesinleşmeden sana iğneyi yaptı anlamıyorum sözde profesör neyse kuzum hayırlısı olsun...

bence ebru tarımdan bir randevu al bakalım ne dicek...

SEWİNÇÇ oğlun okula başlamış canım hayırlı olsun mini,mini birlerbu arada parkelerinde olmuş tekrar hayırlı olsun ne güsel şimdi tertemiz heryer mis...

BELİNAY mevlüt bitmiş ALLAH kabul etsin canım...

ÇAKMAPOLY üzülme kuzum önündeki maçlara bak sen boşwer geçmişi..

kızlar öptüm hepiniziee hadi gelin ecuk benim koca filme dalmışken iki lafın belünü kırardık,çayda demledim ohhh şahane olmuş be ellerime sağlık

canım sirke limon tuz sakız yogurt süt üürnleri yemiceksin soda içmiceksıin kızartma yemiceksin asitli şeyler yemiceksin mideni yormayan şeyler yiceksin rabbim şifanı versin işşallah en iyi agrıya iyi gelen şeyi sana söylüyümmü strese girmiceksin o tetikliyo haberin ola bol su içiceksin domateste yeme asitli oldugu için

beydaglım benim yazdıkalrımı yazmışsın sagol ben bri soru sorucem karılşar hazırmısını zsizlere şimdi eşim şeftali erik kompostosu istedi normal komposta gibi kaynatsak sıcak kapasak agzılarını melemen gibi olarmı bilen varmı bu sevinç karısı nerde acaba işim olunca karı piyasadan kayholuyo sevinç sana şarkı bestelicem sevinç
beydaglık nasılsın bebem çıkmam lasım eşim geldi yemek bekliyo sonra sevişirk
bu arad ben 10 eylülde adet oldum ekimde son adetim sonra startı veriyosssssssss bana katılmaka isteyen peşime gelsin

sağol kuzum iyiym sen nasılsın??? çok sewindim start vereceğine hadi hayırlısı,inşaallah ilk aydan hamile kalırsın..

evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım bebişisiz girdiğiniz son yıl olusun inşaallah

oooofffffffffffffffffffffffffff nirdesiniz uleyn yıkarım bu topikihhheeeyytttttttttt beeeehhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…