Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Evliik yıl dönümünüz kutlu olsun canım benim birikte daha nice mutlu yıllaraaa inşallah bir dahaki yıl dönümünüze kadar ya karnın şişmiş olur yada kucağında bebeğin olur iinnşallaaah

yorucu ve sıkıcı gectı cnm cok kalabalıktı herseye kostum adam akıllı yardım eden yoktu hastalandım

niye kız hiç akrabalar falan yardım etmedimi..börülcen ne yaptı oturdumu....tabi o kadar kalabalığa tek yetişmeye çalışırsan hasta olursun böle...

niye kız hiç akrabalar falan yardım etmedimi..börülcen ne yaptı oturdumu....tabi o kadar kalabalığa tek yetişmeye çalışırsan hasta olursun böle...

hızmet asagısaydı erkekler falan yaptı ama evde evın ısı falan borulceler sınrı ettı totların ı kaldırmadıalr en son bulasgı yıkadılar cunku herkez dagılınca bende gıttım otrdum mecbur yapmak zorunda kaldılar :26::26::26::26:

Evet Cnm cok saol yok uzulmuyorum alistik artik evet ya cuneytten iyice sogudum ebrudan randevu aldim 1 ay sonraasina bide onu deneyelim

Şimdi okudum cnm geçmişi...cok geçmiş olsun....Hiç üzülme inş hepimiz yaşadığımız bu sorunlara rağmen en kısa zamanda tekrar sağlığıyla hamile kalacağız..Biliyosudur bende çok yakın bi zamanda düşük yaptım hala azda olsa kanamam devam ediyo..Allah ım inş bebek bekleyen herkese sağlıklı hamilelikler nasip etsin hepimize inşlah...

Aa kuzum gelmenle gitmen bir oldu nirdesiin..?

kafama gore bi forum bulamadim ki arkadasim.yeni geldim turkiyeye kesin donusle.
hamile kalmaya calisiyorum 2 aydir.ve arkadas bulmaya,samimi bir foruma uye olmaya....
calisiyorum da calisiyorum.
ictenlikle oldugunu hissettigim ilk karsilamaydi seninki bu aksam cok tesekkur ederim.
insallah bu ay eylul sevincimi paylasirim burda da
belli mi olur!

Hıııı hoşgeldin cnm...İnş eylül senin ayın olsun bizde güzel haberlerini alalım...Nirden geldin..?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…