he kocalar olmayınca insan öksüz gibi oluyor ALLAH başımızdan eksik etmesin...nasıl geçti mevlütünüz,bol,bol dua edeydin..
yorucu ve sıkıcı gectı cnm cok kalabalıktı herseye kostum adam akıllı yardım eden yoktu hastalandım
niye kız hiç akrabalar falan yardım etmedimi..börülcen ne yaptı oturdumu....tabi o kadar kalabalığa tek yetişmeye çalışırsan hasta olursun böle...
oooofffffffffffffffffffffffffff nirdesiniz uleyn yıkarım bu topikihhheeeyytttttttttt beeeehhhh
Cnm cok saol yok uzulmuyorum alistik artiknerdesiniz kimsecikler yok
AYEN canım ya çok üzüldüm,ama sen yılma ve çok üzülme sakın inşaallah en yakın zamanda gelir bebeğin bu cüneyt evrüke nasıl kanda kesinleşmeden sana iğneyi yaptı anlamıyorum sözde profesör neyse kuzum hayırlısı olsun...
bence ebru tarımdan bir randevu al bakalım ne dicek...
SEWİNÇÇ oğlun okula başlamış canım hayırlı olsun mini,mini birlerbu arada parkelerinde olmuş tekrar hayırlı olsun ne güsel şimdi tertemiz heryer mis...
BELİNAY mevlüt bitmiş ALLAH kabul etsin canım...
ÇAKMAPOLY üzülme kuzum önündeki maçlara bak sen boşwer geçmişi..
kızlar öptüm hepiniziee hadi gelin ecuk benim koca filme dalmışken iki lafın belünü kırardık,çayda demledim ohhh şahane olmuş be ellerime sağlık
ben de geldim arkadaslar ii aksamlar
Aa kuzum gelmenle gitmen bir oldu nirdesiin..?
kafama gore bi forum bulamadim ki arkadasim.yeni geldim turkiyeye kesin donusle.
hamile kalmaya calisiyorum 2 aydir.ve arkadas bulmaya,samimi bir foruma uye olmaya....
calisiyorum da calisiyorum.
ictenlikle oldugunu hissettigim ilk karsilamaydi seninki bu aksam cok tesekkur ederim.
insallah bu ay eylul sevincimi paylasirim burda da
belli mi olur!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?