Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

hoşgeldin canım aramıza bizim topikten sıcağını entrikalısını samimisini bol çekişmelisini bulamazsın söyliim inşallah senide aramızda görürüz bundan sonra inşallah allah bu güzel mutluluğu sanada nasip eder canım benim

6 senelik evli 24 yaşında 4 düşük yapmış acaip birisi her tür şeylerden barındırır kendinde şimdilik soğan kürü yapıyor bilgiler böle başakcım

bu sevinç karısıyla başak karısı nerde acep birşey sorudk ne arayan ne soran yok beeşim istiyo pcyi sonra görüşrüz yarın evde degilim haberiniz olsun ablama giidcem oglumu özledim yemekelrim var sebze yemegim yok eve gelince yapıcam ne yemek yapsam

giremedim..migrenim tuttu geberiyorum ağla ağla öldüm..bi yandanda adet sancısı ilaçta içemiyorum yoksa acilde alıcaktım soluğu..zaten herşey üst üste gelir..
anacım sohbet etmeyi özledim valla sizlerle..

taze fasülye yap ben çok severim güzel oluyor

ben adetken mazejik içredim canım bişii olmuyo iç sende

benım mıdem nıye bulanıyo ya kusacam gen e ılac satımd egeldı ıceyımmı ıcmeyımmı

eroşşş sende bu ılac bu ılac bulantı yapıyomuydu

Ultrasonla bakildiginda cok ince cik sekilde orda ense kalinligi goruluyor dr ense kalinligini olcuyor boyun gelisimu cook ileri haftalarda tamamlaniyor bu arada beslenmene hep dikkat edeceksin senin yediklerin kana gecip ordan bebegine gidiyir demistim 3 aydan sonra baslamadim.ki ben gebelik planlayinca uykuma ve beslenmeme dikkat ediyorum. sen ne yapacan 11 i 12. hafta bilmem ne zaten yediklerinden besleniyor bebek o hic ac kalmaz ihtiyaci olan herseyi senden alir bebek beslenir senin depolarini kullaniyor sen duzenli beslenmezsen depolarin bosalir ve sen hasta olursun bebek aldikca alir bol sebze tuket yesil biber cok faydali c vitamini var kahvaltida bile ye yimeklerin yaninda ye dereotu sut yapar marulda sut yogurt peyniri bol tuket hazirini alma sutu al kaynat sicak sicak cam siseye koy agzina iki uc kat strec film gecir kapagini kapat uzun kalir bozulmaz yogurdunuda kendin mayala kuruyemis tuket ama cok fazla degil kilo yapar kendine ara ogun yap karisik bir avuc yaninada ilik sut ohhh. balik mevsimi acildi taze balik ye kalmis baliki sakin isitma abur cuburdan ve hazir gidadan uzak dur uyuyamasan bile yataga gir bir haftanin sonunda o saatte uyumus olursun bolbol mevsim meyvesi tuket. saygilar sevgiler....
Saol hayatim darisi basiniza insallahh
Anam nirdesiniiiiz bi kazak bitirdim şimdi yeleğe başlayacam.....

:26::26::26::26::26::26:

defne kuzum kafayimi yidin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…