Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

günaydın herkese
benim hala çok uykum varrrr...
ama kahvaltı yaptım yatamıyorum yattımmı midem yanıyorr

yalan herşeyi bana sorar ordan okumaya üşenir ne sorduysa artık oralara

demek 3 aya terkediliyoss

sen gelemezsin pokunla oynuyor olursun egenin
annen gitsin görürüm seni

3 aya değil 2 aya ama sence ben hiç terkeder miyim burayı
------------
pokla felan oynamam görürsün çatır çatır çatlama seslerini duyarım o zaman senin

annemde gittikten sonra tecrübe sahibi olurum artıkın bebğime ben bakarım becerikli bi anne olurum artık anneeee

:101::101::101::101:

6 senelik evli 24 yaşında 4 düşük yapmış acaip birisi her tür şeylerden barındırır kendinde şimdilik soğan kürü yapıyor bilgiler böle başakcım

hoş geldin aramıza cnm

sende bizimle burda neşeyle yumurtlayıp zevkle doğurrusun inşalllahhh

belinaycım geçmişte söylemiştim ama görmedin sanırım mevlüt nasıldı? evin pislendimi?çok kalabalıkmıydı? vs gibi bilumum soular sormuştum fakat zaman aşımına uğradı cevap vermek zorunda değilsin artık Allah kabul etsin

ayen cim çok geçmiş olsun cnm hiç istemezdik bööle bişey ama kısmet.

ben bu olaydan şunu anladım bu kimyasal gebelik olayını belkide bi çoğumuz farkında olmadan yaşıyoruz

çünkü hepimizin adeti 3-5gün gecikiyor

biraz sabırlı olmak lazım demekki adet en az 6-10 gecikmesi lazım ki test yapalım

hamile olupta sonradan düşük yaptığımızdan haberimiz olmaz ve üzülmeyiz bu kadar

kk nın en neşeli hatunu da benim

neşeli eğlenceli çıtır çıtır

Kimsecikler yokkkkkk

Tembeller ne olcekkkk

Ayencim uzuldum tatlim kimyasal yasiyomussun. Gecmis olsun tatlim. Insalllah tez vakitte bizlerde saglikli bir gebelikgecirir,
Yavrularjmiza kavusuruz.

Benn kahvalti yapicammm midem kaziniyoo diyiiimde cikiiiiiim didim

naapalım cnm kısmet zaten artık test mest yapmıcam :)

Kızlar hepinize günaydın...ay ne güzel ya nası kalkıyosunuz erkenden...bende hep erken kalkayım diyorum ama tık yok horul horul...Neyse sevinçciim cnm nirdesiiin..?Akşama şöyle güzel bi menü döktürüvereyim kocişe süpriz yapıyım diyorum..menü fikri alacaktım cnm senden..tatlı olarak elmalı turta yapmayı düşünüyorum yemek ni yapsam...?cnm fikir verirsen çok sevinirim...Bu arada oğluşun naptı okul işi nasıl gidiyo..ayyy bu beş yaş da pek minikcikler yaa nepiyiler acep.....(

Ayy bu arada paşam senden de kışlık fikirleri alacaktım ama bi denk getiremedim..cnm biraz domates,biraz menemen doldurayım kavanozlara diyorum başka ne yapabilirim kış için fikir soracaktım tatlım yardımcı olursan sevinirim....

Hepinizi öpüyorum şimdiden tşkler...

benm hiç yanmıyor inşallah bööle ddevam eder

günaydınnnnnn
inşallah böyle devam edersin canım çünkü çok rahatsız edici bişey
bakalım yeşil nerde geziniyorrrr

evet canım ben zaten bi buraya bide ekim annlerine bakıyorum genelde
buraya geliyorum kimsecikler yooook bende ekime gidiyorum malum heycan dorukta kim neler yapmış öğreniyorum fikir ediniyorum sen bakıyomusun kasım annelerine? kselde ekim olunca oda geliyodur canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…