yalan herşeyi bana sorar ordan okumaya üşenir ne sorduysa artık oralara
demek 3 aya terkediliyoss
sen gelemezsin pokunla oynuyor olursun egenin
annen gitsin görürüm seni
Sayin kk mesaj tekrariiii
bu sevinç karısıyla başak karısı nerde acep birşey sorudk ne arayan ne soran yok beeşim istiyo pcyi sonra görüşrüz yarın evde degilim haberiniz olsun ablama giidcem oglumu özledim yemekelrim var sebze yemegim yok eve gelince yapıcam ne yemek yapsam
günaydın herkese
benim hala çok uykum varrrr...
ama kahvaltı yaptım yatamıyorum yattımmı midem yanıyorr
6 senelik evli 24 yaşında 4 düşük yapmış acaip birisi her tür şeylerden barındırır kendinde şimdilik soğan kürü yapıyor bilgiler böle başakcım
Gunaydin neseli Kadinlar Kulubu Kadinlari!!!!!!
belinaycım geçmişte söylemiştim ama görmedin sanırım mevlüt nasıldı? evin pislendimi?çok kalabalıkmıydı? vs gibi bilumum soular sormuştum fakat zaman aşımına uğradı cevap vermek zorunda değilsin artıkAllah kabul etsin
ayen cim çok geçmiş olsun cnm hiç istemezdik bööle bişey ama kısmet.
ben bu olaydan şunu anladım bu kimyasal gebelik olayını belkide bi çoğumuz farkında olmadan yaşıyoruz
çünkü hepimizin adeti 3-5gün gecikiyor
biraz sabırlı olmak lazım demekki adet en az 6-10 gecikmesi lazım ki test yapalım
hamile olupta sonradan düşük yaptığımızdan haberimiz olmaz ve üzülmeyiz bu kadar
selamlarrr kimse yok ama olsun..
ben varımnasılsın ıyımısın canın sıkkındı
inşallah böyle devam edersin canım çünkü çok rahatsız edici bişeybenm hiç yanmıyor inşallah bööle ddevam eder
günaydınnnnnn
bakalım yeşil nerde geziniyorrrr
evet canım ben zaten bi buraya bide ekim annlerine bakıyorum geneldeişte burdaaaaaaa
http://www.kadinlarkulubu.com/ekim-anneleri/500949-2012-ekim-anneleri-paylasim-alani.html
http://www.kadinlarkulubu.com/ekim-anneleri/500949-2012-ekim-anneleri-paylasim-alani.html ksel de burdaa
demekki ikisi aynı yerdeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?