Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kızlar dün burdan çıkarken işlerim zaten yoğundu yenileri de eklenince sabahın 6 sına kadar çalıştım
uyumam 7 yi buldu

bi posta sabah 9 da kalktım eşimi geçirdim tekrar uyumuşum
daha yeni kalktım çok moralim bozuldu bütün gün uyumuşum yorgunluktan
sayfalar da pek ilerlememiş kimsecikler yazmamış ben yokken noldu ki bu millete:26:

günlük raporumu verdim bu sefer kısa sürdü raporum
akşam olmadan biraz daha çalışayım bilgisayarda.. sonra da ev işi ve yemek yapıcam öptüm hepiniizi

ben geldım

doktra gıttık esım tekrar test verdı
dok gosterdık cok ıyı dedı sayısı ama hız sayısında gene sorun var dedı bende ılk fılme bektı sorun dedı rapora baktı haa acıkmıs kanallar dedı hıc genel olarak sorun yok ama dedı bu sorun dedı aslındaa :26::26::26::26: ignelerımı yazdı adet 2 baslayacam 6 gun sonra asılama onada yuzde 1o sans verıyorum dedı 2 asılamayada yzude 25 dedı snrası tup bebek dedı bıde bana acelecı dıyosunuz

cnm asılama yapmadan önce preseed denesen bi belkıde gerek bıle kalmaz asılamaya

vallamııı:26::26: ıse yaramamıs demekkı:26::26: kac ay kullandınn pekıı?? neyse hayırlısı olsun asılaman tutar ınsallah moralını yuksek tutt

suankı moralım sıfır bugunu bı atlataydım asılma beklemıyodum kısa hazırlamasıdım kendımı canım 1 .2 ay ıcıme sıktım snra kalan kayganlastrcı yerıne kullandım

suankı moralım sıfır bugunu bı atlataydım asılma beklemıyodum kısa hazırlamasıdım kendımı canım 1 .2 ay ıcıme sıktım snra kalan kayganlastrcı yerıne kullandım

ya neden cnm moralını bozmaa bı arkads tup bebek yaptırdı ona bıle cok kolaydı hıc bı zorlugu yok dıo asılama dadaha kolaymıss allah emeklerınızı bosa cıkarmasın ınsallah:26::26:

belinay valla yazdıkalrından hiçbişey anlamadım..şimdi eşinin sperm sayısı çok iyi dedi fakat hız sorunu var dedi öylemi? rahim filminde bişey yok kanalların açık dedi bunuda doğru anladım sanırım..sorun ne işte onu anlayamadım..
benim eşimin sperm kalitesi düşük çıkmıştı..şuanki durumu ne bilmiyoruz tekrarlıcaz tedaviye devam edersem testini..beni zaten biliyosun pkoluyum..şimdi üzülmeyi bi kenara bırak..bana bak 3 senelik evliyim..1 senedir elimde avucumda sadece 1 aşılama var oda başarısız oldu..benim içinde direk tüp bebek dedi biliyosunuz..çok üzüldüm çok ağladım halada çok kötüyüm seni öyle iyi anlıyorumki..ama bu psikolojiyle devam edersen tutacağı varsada tutmaz..biraz moralini yuksek tut..ben aşılama yapıldığı gün tutucak dedim..olucak dedim..moralimi hiç bozmadım.. sende öyle yap..kendine üzülmeyi acımayı bırak..daha yaşın 21..ben 25 olucam..çevremdeki bnle bir evlenen herkesin kucağı dolu..çoğu 2.ciyi 3.cüyü yapıyo.bende çok üzülüyorum..burda elimden geldiğince belli etmek istemiyorum ama televizyon izlerken,bişey yer içerken,bişey düşünürken aniden ağlamaya başlıyorum..hiç iyi bi durumda değilim.tedaviyide bıraktım biliyosunuz...ama napalım dövünsekte ağlasakta kahrolsakta elimizde olan bişey yok..sen yapman gerekeni yap gerisini Allaha bırak...olumlu düşü kendini üzme..strese girme..hep ne diyoruz Rabbim nezaman ol derse ozaman olur biz ne yapsak boş.. nolur olacağına inan duanı et..üzülmeyi bırak kendine acımayı bırak..biz hep senin yanındaYız

orasını bende anlamadım canım bak doktor dıyokı sorun yok ee dıyorum ozman dogal yolla gebe kalırım oda bana dedı kı % 5 sans verıyo asılama yaparsam ozmanda % 10 verıyo ıkıncı asılamayada % 25 verıyo anladınmı

bıde esım sperm sayısı ıyı ama hız sayısı bıraz duusk dedı bunlar aslında sorun degıl dedı ama ben bsıey anlamdım kı sıze anlatayımmm

kurlerle falan deneyecem suan dusunmuyorum

uzulmuyom ılk bı sınırle yazdım ama suan cok rahatım

hatta gıdeyımde calısmalara baslayım

ha ha haaaaaaaaaaa
bu bilgiyi kk ya değil

tkb ye vereceksin

msj tekrarı yaptığın için yalvararak özür dileyeceksin

tkb özrünü kabul ederse ne ala
istediğime veririm
kk nın en neşeli hatunu da benim

neşeli eğlenceli çıtır çıtır
acaba güliimde ariye gitmesin
naapalım cnm kısmet zaten artık test mest yapmıcam :)

senmi yapmayacan 18/20 tane yapmazsında 5/10 tane kesin

sahiden hiç kimse yok ya:44: ziyaretçi bile yok noldu bu topike

gerçektende öyle kimse yok..girip bakıyorum sürekli biri bişey demişmi diye cıks : )
ben yokum ya kimsecikler gelmemiş
size diyorum topicin neşesi benim diye
tkb karısı inanmıyor madem sensin gelde topla bakem

hee acele et sen yaşın gelmiş 40 a eşininkide 45 bu saatten sonra zaten ya aşılama yada tüp bebekle tutar tutarsa

sevınc fesf kac tane okudugumu yazdımm bız bunu bıtırebılezcmıı nıye bıze kımse yardım etmıyo

karı harbi kafayı üsüttün haaaa
kürlere başlayak annem bol bol da çalış takdiklerimide uygula inşşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…