karı harbi kafayı üsüttün haaaa
kürlere başlayak annem bol bol da çalış takdiklerimide uygula inşşallahhh
ne yapayım olanı anlaltım dıyo anlamadım ben anlamadım kı sıze anlatayımdoktr sorunum olmadıgı halde sans vermıyo
he yarından ıtıbaren baslayacam kurlere
=================
sen bakma o karıya alzaymırlı oldu o
aferin hayatımmmmmmmmmmmm :13:
canım melemen koyabilirisin krımız biber aklına ne gelirse koyabilirsin sevinç hanım benden daha bilgili ona sor şimdi benim söylemem yakışık almaz dgeilmi sevinç sen benden daha bilgilisinKızlar hepinize günaydın...ay ne güzel ya nası kalkıyosunuz erkenden...bende hep erken kalkayım diyorum ama tık yok horul horul...Neyse sevinçciim cnm nirdesiiin..?Akşama şöyle güzel bi menü döktürüvereyim kocişe süpriz yapıyım diyorum..menü fikri alacaktım cnm senden..tatlı olarak elmalı turta yapmayı düşünüyorum yemek ni yapsam...?cnm fikir verirsen çok sevinirim...Bu arada oğluşun naptı okul işi nasıl gidiyo..ayyy bu beş yaş da pek minikcikler yaa nepiyiler acep.....(
Ayy bu arada paşam senden de kışlık fikirleri alacaktım ama bi denk getiremedim..cnm biraz domates,biraz menemen doldurayım kavanozlara diyorum başka ne yapabilirim kış için fikir soracaktım tatlım yardımcı olursan sevinirim....
Hepinizi öpüyorum şimdiden tşkler...
vallahi sen varya tam dayaklıksın he yaşın kaç senin üüzlüyon sogan kürü yapın diye burda biryerlerimizi yırtıyoruz duyan yok sesimiizben geldım
doktra gıttık esım tekrar test verdı
dok gosterdık cok ıyı dedı sayısı ama hız sayısında gene sorun var dedı bende ılk fılme bektı sorun dedı rapora baktı haa acıkmıs kanallar dedı hıc genel olarak sorun yok ama dedı bu sorun dedı aslındaa :26::26::26::26: ignelerımı yazdı adet 2 baslayacam 6 gun sonra asılama onada yuzde 1o sans verıyorum dedı 2 asılamayada yzude 25 dedı snrası tup bebek dedıbıde bana acelecı dıyosunuz
sevinççim sana işim düştü bebem eşim erikle şegtali kompostosu istedi canım 1 kiloluk şişerlere koyucez nasıl yapsak anlat bakem bri hem bugüm güvercinim oldu yaralıhu huuuuuuuuuuuuuuuu
paşaaaaaaaaaaözledim seni karıııı
kedin hayırlı olsungebe olursan olmaz ama biliyon dimi
Slm kizlarr
Nasilsinizz
Beliscum biraz zamana birak takma artik benim gibi hem ben 26 yasindayim kocisim 32 biz bile genciz diyoruz olsa tabi super olur ama napalim takmayalim
paşacım kompostolarını yap domates misali sıcak sıcak kavanozlara doldur kapağını sıkıca kapat hemen ters çevir kaynatmaya gerek yok ama kapak yeni olmalı tamammıı
kedim yok kız güvercinim var yukarı yazdım oku
:13::13::13: selam datlım nassın
Ultrasonla bakildiginda cok ince cik sekilde orda ense kalinligi goruluyor dr ense kalinligini olcuyor boyun gelisimu cook ileri haftalarda tamamlaniyor bu arada beslenmene hep dikkat edeceksin senin yediklerin kana gecip ordan bebegine gidiyir demistim 3 aydan sonra baslamadim.ki ben gebelik planlayinca uykuma ve beslenmeme dikkat ediyorum. sen ne yapacan 11 i 12. hafta bilmem ne zaten yediklerinden besleniyor bebek o hic ac kalmaz ihtiyaci olan herseyi senden alir bebek beslenir senin depolarini kullaniyor sen duzenli beslenmezsen depolarin bosalir ve sen hasta olursun bebek aldikca alir bol sebze tuket yesil biber cok faydali c vitamini var kahvaltida bile ye yimeklerin yaninda ye dereotu sut yapar marulda sut yogurt peyniri bol tuket hazirini alma sutu al kaynat sicak sicak cam siseye koy agzina iki uc kat strec film gecir kapagini kapat uzun kalir bozulmaz yogurdunuda kendin mayala kuruyemis tuket ama cok fazla degil kilo yapar kendine ara ogun yap karisik bir avuc yaninada ilik sut ohhh. balik mevsimi acildi taze balik ye kalmis baliki sakin isitma abur cuburdan ve hazir gidadan uzak dur uyuyamasan bile yataga gir bir haftanin sonunda o saatte uyumus olursun bolbol mevsim meyvesi tuket. saygilar sevgiler....
Saol hayatim darisi basiniza insallahh
defne kuzum kafayimi yidin
canım melemen koyabilirisin krımız biber aklına ne gelirse koyabilirsin sevinç hanım benden daha bilgili ona sor şimdi benim söylemem yakışık almaz dgeilmi sevinç sen benden daha bilgilisin
vallahi sen varya tam dayaklıksın he yaşın kaç senin üüzlüyon sogan kürü yapın diye burda biryerlerimizi yırtıyoruz duyan yok sesimiiz
sevinççim sana işim düştü bebem eşim erikle şegtali kompostosu istedi canım 1 kiloluk şişerlere koyucez nasıl yapsak anlat bakem bri hem bugüm güvercinim oldu yaralı
merhaba kızlar ben bugün eşimle rutih kahvaltımı yaptım ablam gidicem diye yola düştüm eşimle sonra merroya gdierken sen benim panik atak az eşim kızdı şimdi ne olduda gene azdırdın dedi dedim ben kendime işkence etmeyi okadar çok seviyorumki sorma dedim bu hastalık istesende geliyo istemesende dedim anlatamıyorum kardeşim kimseye metroya bişndim indim ablama gittim sonra aoglum kapıda beni gördü teytey gelmiş dedi yani bebek diliyle teyze degilde tey tey gelmiş dediiçeri girdik eşi iş yeri açıyo tekstil üzerine ablam oglanı uyuttu ban bıraktı görümceside ablama geldi neyse kaapı çaldı ablamların kapıcısı deidm bne zile basıyosun opglaan uyuyo dedi abla kediler güvercini parçalıyolar çok korktum dedi nerde deyince yeşilliklerin içinde dedi okadar korktumki kuşa birşey yapıcaklar diye fırladım yalın ayak yerler ıslaktı sonra baktım 2 adet siyah kedi almışlar güvercini altlarına yiyecekler bagırdım fırladım güvercinin yanına aldım elime ellerim hep kan oldu öyle böyle degil yavrum nede korkmuş kanatının biri çok kanaşış kafasının altının tüylerini göbegine kadar yolmuşlar eti gürünüyodu az kalmış eti delmeye hemen aldım içeri ablamlara levebanın altına tuttum ne kan aktı sonra bir parçaya koyduk görümcesiyle ayakkabı kutusuna koydum eve getirdim şimdi kutu aldım bakkaaldan pansumanını yaptım ellerim gene battı rabbim şifa versin işşallah çok kötü durumu ya galiba kanadı kırılmış eşimi bekliyorum gelsinde ne yapıcagımızı konuşalım su koydum yem koydum yemiyo kedilerin elinden almasaydım kesin yerlerdi yavrumu adınıda topilik koydum biraz epey tombuldabıcırıga nasıl baktım topiligide işşallah öle bakarım batikon sürdüm heryerine krem sürdüm peşine şimdi iyi biraz kuşla ilgilenmem lazım yem yemiyo teker teker ben koyucam kursagına arpaları suyu enjektörle vericem arkadaş acısınıdan yemiyebilir ölür dedi giremzsem merak etmeyin diye girdim
bu arada hadiskonunu akrabası varmış vefat bir müddet giremicemiş selamı var sizlere
eşim geldi kızlar sevinç normal kompostoyu yapıp sıcakken bir kiloluk konserve şişelerine koyup pişirsek olurmu
Ok cnm sağolasın...Sevinçede soruyorum zaten de sen kaç gündür kışlık doldurup duruyon anlatıyosun ya ondan sorduydum dadLummm neler yaptın kışlık felan diyee...
hayatım ben taze fasülye kavurdum koydum
taze barbunya koydum
domates konservesi yaptım
menemenlik yaptım
patlıcan ve kırmızı biber közledim koydum
dolmalık biber temizleyip koydum
yeşil sarı ve kırmızı biberden yemeklik doğrayıp karıştırdım renk cümbüşü oldu ondan koydum
karnı yarıklık patlıcan kızarttım bir kısınıda fırınlayıp koydum
bezelye koydum
dolmalık patlıcan biber ve kabak kuruttum
turşu yaptım
salça yaptım
reçellerimi yaptım
şimdilik hatırladıklarım bu kadar :26::26::26:
Sağol canım yaa sütü bende kavanoza koyup sıcak sıcak yeni kapakla kaptıyordum ağzını oda bayaa uzun duruyodu bi streç geçirmemiştim onuda yapen bi dahakine yeşiliği falan zaten mümkün oldukça daha doğrusu buldukça sürekli tüketiyorum canım yaa her gece yatarkn ayranımı falanda içiyom yatıyom kuruyemiş olarak özelliklede 3 ceviz kadar falan yiyom günde arada bademle fındıkta yiyom balığıda babamın alanyadan taze tutup temizledikleri balığı buzluğa atmıştık onlardan arada 1er 2şer falan çıkarıp pişiriyom bi güzel bundan sonra daha sık yiycem zaten hemen hemen hergün çeşitli meyvelerimdende yemeye çalışıyom arada tomposlu taze meve suyu yapıp içiyom eti oldukça tüketmeye çalışıyom havuç olduğunda hergün en az 1 havuçda yiyodum zaten hergün salatada tüketiyom haftada 1er mercimek- domatesli olan tarhana çorbamdan v sebze çorbasından yapıyom vs. vs. zaten güzel besleniyordum günlük toplamda ama bundan sonra dahada dikkat edebilmek için sorduydum ne zaman benden beslencek diyee :26: çeşitlit urşularıma var artık onlardanda tüketiyom günlük(lahana havuç karışık-salatalık-kırmızı közlenmiş biber-fasülye turşusu) hadi yaa daha gelişmiyomu boynu tamameeen ay biran önce büyüsün bebeğim yaa yarasın tüm yediklerim bebeğimedeesence beslnmem nasıl eksük varmı eksük :26::26:
Oooo çok işim var desene...Ok tşk ettim cnm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?