Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

karı harbi kafayı üsüttün haaaa
kürlere başlayak annem bol bol da çalış takdiklerimide uygula inşşallahhh

ne yapayım olanı anlaltım dıyo anlamadım ben anlamadım kı sıze anlatayım doktr sorunum olmadıgı halde sans vermıyo

he yarından ıtıbaren baslayacam kurlere

paşaaaaaaaaaa özledim seni karıııı
kedin hayırlı olsun gebe olursan olmaz ama biliyon dimi

canım melemen koyabilirisin krımız biber aklına ne gelirse koyabilirsin sevinç hanım benden daha bilgili ona sor şimdi benim söylemem yakışık almaz dgeilmi sevinç sen benden daha bilgilisin
vallahi sen varya tam dayaklıksın he yaşın kaç senin üüzlüyon sogan kürü yapın diye burda biryerlerimizi yırtıyoruz duyan yok sesimiiz
hu huuuuuuuuuuuuuuuu
sevinççim sana işim düştü bebem eşim erikle şegtali kompostosu istedi canım 1 kiloluk şişerlere koyucez nasıl yapsak anlat bakem bri hem bugüm güvercinim oldu yaralı

merhaba kızlar ben bugün eşimle rutih kahvaltımı yaptım ablam gidicem diye yola düştüm eşimle sonra merroya gdierken sen benim panik atak az eşim kızdı şimdi ne olduda gene azdırdın dedi dedim ben kendime işkence etmeyi okadar çok seviyorumki sorma dedim bu hastalık istesende geliyo istemesende dedim anlatamıyorum kardeşim kimseye metroya bişndim indim ablama gittim sonra aoglum kapıda beni gördü teytey gelmiş dedi yani bebek diliyle teyze degilde tey tey gelmiş dediiçeri girdik eşi iş yeri açıyo tekstil üzerine ablam oglanı uyuttu ban bıraktı görümceside ablama geldi neyse kaapı çaldı ablamların kapıcısı deidm bne zile basıyosun opglaan uyuyo dedi abla kediler güvercini parçalıyolar çok korktum dedi nerde deyince yeşilliklerin içinde dedi okadar korktumki kuşa birşey yapıcaklar diye fırladım yalın ayak yerler ıslaktı sonra baktım 2 adet siyah kedi almışlar güvercini altlarına yiyecekler bagırdım fırladım güvercinin yanına aldım elime ellerim hep kan oldu öyle böyle degil yavrum nede korkmuş kanatının biri çok kanaşış kafasının altının tüylerini göbegine kadar yolmuşlar eti gürünüyodu az kalmış eti delmeye hemen aldım içeri ablamlara levebanın altına tuttum ne kan aktı sonra bir parçaya koyduk görümcesiyle ayakkabı kutusuna koydum eve getirdim şimdi kutu aldım bakkaaldan pansumanını yaptım ellerim gene battı rabbim şifa versin işşallah çok kötü durumu ya galiba kanadı kırılmış eşimi bekliyorum gelsinde ne yapıcagımızı konuşalım su koydum yem koydum yemiyo kedilerin elinden almasaydım kesin yerlerdi yavrumu adınıda topilik koydum biraz epey tombuldabıcırıga nasıl baktım topiligide işşallah öle bakarım batikon sürdüm heryerine krem sürdüm peşine şimdi iyi biraz kuşla ilgilenmem lazım yem yemiyo teker teker ben koyucam kursagına arpaları suyu enjektörle vericem arkadaş acısınıdan yemiyebilir ölür dedi giremzsem merak etmeyin diye girdim
bu arada hadiskonunu akrabası varmış vefat bir müddet giremicemiş selamı var sizlere
eşim geldi kızlar sevinç normal kompostoyu yapıp sıcakken bir kiloluk konserve şişelerine koyup pişirsek olurmu

Slm kizlarr
Nasilsinizz
Beliscum biraz zamana birak takma artik benim gibi hem ben 26 yasindayim kocisim 32 biz bile genciz diyoruz olsa tabi super olur ama napalim takmayalim

paşacım kompostolarını yap domates misali sıcak sıcak kavanozlara doldur kapağını sıkıca kapat hemen ters çevir kaynatmaya gerek yok ama kapak yeni olmalı tamammıı

paşacım kompostolarını yap domates misali sıcak sıcak kavanozlara doldur kapağını sıkıca kapat hemen ters çevir kaynatmaya gerek yok ama kapak yeni olmalı tamammıı

canım sıcak kaynatıyım kapayım dedin kaynatmaya gerek yok dedin kafam karıştı :44:

:13::13::13: selam datlım nassın

İyim tatlim sen nasilsin nirelerdesinnn

Kizlar kocisim hani gecen gun suan bebise gerek fln die konsmstu ya dunde dioki
Benn senin uzulmeni istemedigim icin oyle soyledim yoksa biliyosun bende basindan beri deli gibi istiyorum sen uzulme die oyle soyledim askim dio
Bugunde carpistiktan sonra dioki ya bi tutturamadik ben de beyi die sordm ylndan
Neyi olcak sunlari bi döllüyemedik dio

Ama ben artik cikardim bebisi aklimdan
Kendime bi kedi almak istiyorum kocisede dedim yawru kedi alcam die iyii al dedi
Hem onunla baya oyalanirim super olurr

Sağol canım yaa sütü bende kavanoza koyup sıcak sıcak yeni kapakla kaptıyordum ağzını oda bayaa uzun duruyodu bi streç geçirmemiştim onuda yapen bi dahakine yeşiliği falan zaten mümkün oldukça daha doğrusu buldukça sürekli tüketiyorum canım yaa her gece yatarkn ayranımı falanda içiyom yatıyom kuruyemiş olarak özelliklede 3 ceviz kadar falan yiyom günde arada bademle fındıkta yiyom balığıda babamın alanyadan taze tutup temizledikleri balığı buzluğa atmıştık onlardan arada 1er 2şer falan çıkarıp pişiriyom bi güzel bundan sonra daha sık yiycem zaten hemen hemen hergün çeşitli meyvelerimdende yemeye çalışıyom arada tomposlu taze meve suyu yapıp içiyom eti oldukça tüketmeye çalışıyom havuç olduğunda hergün en az 1 havuçda yiyodum zaten hergün salatada tüketiyom haftada 1er mercimek- domatesli olan tarhana çorbamdan v sebze çorbasından yapıyom vs. vs. zaten güzel besleniyordum günlük toplamda ama bundan sonra dahada dikkat edebilmek için sorduydum ne zaman benden beslencek diyee :26: çeşitlit urşularıma var artık onlardanda tüketiyom günlük(lahana havuç karışık-salatalık-kırmızı közlenmiş biber-fasülye turşusu) hadi yaa daha gelişmiyomu boynu tamameeen ay biran önce büyüsün bebeğim yaa yarasın tüm yediklerim bebeğimedee sence beslnmem nasıl eksük varmı eksük :26::26:

Ok cnm sağolasın...Sevinçede soruyorum zaten de sen kaç gündür kışlık doldurup duruyon anlatıyosun ya ondan sorduydum dadLummm neler yaptın kışlık felan diyee...

Ok cnm sağolasın...Sevinçede soruyorum zaten de sen kaç gündür kışlık doldurup duruyon anlatıyosun ya ondan sorduydum dadLummm neler yaptın kışlık felan diyee...

hayatım ben taze fasülye kavurdum koydum
taze barbunya koydum
domates konservesi yaptım
menemenlik yaptım
patlıcan ve kırmızı biber közledim koydum
dolmalık biber temizleyip koydum
yeşil sarı ve kırmızı biberden yemeklik doğrayıp karıştırdım renk cümbüşü oldu ondan koydum
karnı yarıklık patlıcan kızarttım bir kısınıda fırınlayıp koydum
bezelye koydum
dolmalık patlıcan biber ve kabak kuruttum
turşu yaptım
salça yaptım
reçellerimi yaptım
şimdilik hatırladıklarım bu kadar :26::26::26:

Oooo çok işim var desene...Ok tşk ettim cnm..

aferin sana önemli olan taze mevsimine uygun dengeli ve çeşitli beslenmek hayatım
kahvaltıda yumurtanı ye salatalık domates yeşil biber peynir taze meyve suyu tüket
katı meyve sıkacağın yoksa mutlaka al bebeğede gerek olacak
bol bol havuç ve elma suyu karışık süper oluyooooo aklıma geldikçe yine yazarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…