Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ablam eltisi gibi kaynanasına kölelik yapmadığı için çalışıyodu fabrikada işten 7 de geliyodu akşam 7 den sonra yemek yapıp ev temizleyecekmiş ablamda yapmadı tabi sırf bu yüzden

anaaa kaynanasının başka derdi varmıymıış e yuh yaa iyi olmuş ayrıldıkları yanlarından o kaynanayla aynı ev çekilirmi yaa

ona temizlik iş yemek yapmadığı için
sen onun kaynanasını ban ayolla saçını başını yoluyum zaten sinirim tepemde bugün halen avuçlarımın içi acıyoelinemi yapışırmış hatum kendisi yapsa
ne demişler yarının işini bugne bırakmakadınd edigim benim gibi olur bikerem tembel karılar sizicanım eltim diyete girmiş neme lazım benim kiloma yaklaşırçok yürümek lazım çokeşim diyor şimdide hırs yapmış belli dedi bakıcez ban dediya komşusu sen eltinden bile zayıofsın diye böyle kaldı sonrada hırs yaptı yazıkkkboş boşuna dememişkler kumanın gemisi yürümüşte eltinin gemisi yürümemiş
karı bu ne len...abooo yazını okuyunca dayak yedim sandımkuzum bu sinir seni yir bitirir kıı:26:kız canım çekti etimek dadlusu...olsada yisek.. Hadi by cnm yat da uyu sen...
daha az size gidin bakın kocalarınızın koynuna girin yatın sıcaccık iizn veriyom isteyen çatışmaya girsin bugün hürremide kaçırdım ya artık işler biterse yarın seyrederim işşallah heyecanlımıydı peki:18::18::18:kuzeyde ali ölüyomuş he ay ne acıklı ölüyo degilmi:44::44nuda seyretmek lazım

kızlar günaydınnnn nasılınızzz kaç gündür gelemedimmmm bu gidişle biraz daha gelemeyeceğim sanırım kk ye eşimin kontrolleri vardııııı (halada devam ediyor birazdan çıkacağız yinee )akşam çok geç dönüyoruz has hiç bir şey yapamıyorummm yorgunluktannnn

Gunaydiiinnnnnnnn Kadinlar Kulubunun Asil Kadinlari...

Hepinize hayirli cok cok hayirli ve guzel yumusacik bir gun diliyorummmmmm

sen rahatça oturabiliceğinimi sanıyon peki ekranın karşısınaa yimeeni temizliğini ne ara yapcen pekii? :26:
cnm ekran karşısında otururuz demiyorum deli karı

bebek uyutmıycak zaten gece boyunca ağlıycak mecbur uykusuz kalcaz onu didim yaaaaa

cnm bazen ruhsal nedenlerden dolayı erken gelebiliyo veya geciklebiliyo

takılma onlara devamlı olmaz bööle heralde

misafirin kimdi uzaktanmı

paşamm çok fazla smiley harcama smileylerin bitcek haa

günaydın benim yüreği güzel anne ve anne adayları bol bebişli günler
günaydın cnm
Gunaydinlar diyiiimde cikiim didim.
kaavalti hazirliyom erkenciler buyursun
günaydın
sağlık olsn cnm biz burdayız günaydınnnnn

müge anlıyı izlemekteyim...sonrada evi süpürcem silcem toz alcam tuvalet balkon yıkıcam sonrada çimicem sonrada unutma beniyi izlicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…