Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

dostum yaaa sorma bende anlamıyorum bu hamarat hatunları

Allah bana bana uygun koca vermiş

hiç sevmez ayrıntıyı

evet kızzzz benımde kocam öyle valla cok anlayıslııı cok beklentısı olmaz benden baska koca olsa bızı kapının onune koyardııı zaaar

evet kızzzz benımde kocam öyle valla cok anlayıslııı cok beklentısı olmaz benden baska koca olsa bızı kapının onune koyardııı zaaar
evet ya aynen valla kapıya konardık Allah dağına göre kar veriyor tatlım
benm eşim türlü türlü yemeklerden hoşlanmaz.
bak sana kısır döngü halindeki menümüzü yazıyım
menemen
makarna
sade yumurta
ucuklu yumurta
peynirli yumurta
sebzeli omlet
pirinç pilavı
çok nadir patlıcan oturtma
kırk yılda bir mercimek çorbası
her gün tek çeşit yer.
bu saydıklarım akşam yemeği haa kahvaltı sanma
yok beee ne rakısı deliiiii ya bu domateslı bıberlı pılav oluyoo ya onun adı meyhane pılavıııı:26::26::26:
hadi ya bilmiyodum pirinç mi bulgurmu

bulgur askımmmm senın menuye öldüüümmmmmm :84: ama senınkı yıne benımkıne göree baya genısmıss bu pilavda kolayyyy hemde lezzetlı o yuzden bende bunu yapıommm bu hamarat karılarınn kocalarıı demekkı cok cesıt ıstıooo kocalarını ellerınden kacırmamak ıcınde böyle yapıolarrr

benmki genişmisevindim o zaman açıkçası senin menüyü merak ettim

kocalarını elerinden kaçırmamak için büyük çaba harcıyolar tatlım

demeki kocaları kaçmaya müsait
benm öyle bi ihtiyacım yok

kuru ekmekte yese kocam kaçmaz

sevinçç bak ne buldummmmmmmmm. senin için uğraştım didindim

acaba çiçuğu yanlş zamanda mı kestirdin

Psikologlar, üç ila altı yaşları arasındaki dönemin erkek çocuğunun psikolojik gelişim süreci içerisinde babayla yarış içerisinde bulunduğu dönem olmasından dolayı sünnet önermemekteler. Ancak bu durum daha ziyade lokal anestezi altında yapılan sünnetler için geçerlidir. Çocukluk yaş gruplarındaki sünnetler genel anestezi altında yapılmakta, böylece bu zarar ortadan kalkmaktadır.

ay ben doğumda kestiriyim diyorum:26::26::26:

evet evet naapsınlaarrr onlarda haklıı kocalarııı yemeklerle tavlamaya calısıolarr bizii seven böleee seviyooooo sevınclee paşaaa biziiii yolacakk bunları okuyuncaaaa benım menüüü yazıorumm haftanın 4 gunuu dısardaa ne yesek ne yesek dıye dolasıozz 3 günüde makarna pilavvv bide tavukkk

bence de ben sevinçten korkuyom valla karı bayrakları eline alacak

ah yavrum bu ne hazıra dağ dayanmaz

kocan memnun zaar:26:

haklısın bi yandan çok var batıl inanışlar ama doktorlarda mutlaka bir parça sarı eşyanın olması gerektiğini söylüyorlar yeni doğan bebeğin yanında...
hatta geçen yıl doğuran eltilerimmin bebekleri yenidoğan sarılığı olmuştu ve doktor onlara sarı giydirip ışığın altında yatırın diye tembihlemişti...

belki senin okuduğun yazıyı yazan kişiinninde batıl inancı vardır
hiç düşündünmü

ben senin gibi cahalmıyım annem araştırırımmmm
şimdikten jelibonumu kaliteli yetiştrmek için bakım bilgileri kitaplar okuyommm
inanki doğumdan sonra yapılması greken herşeyi öğrendimm,tabiki doğurana dek yapılması gerekenleride öğrendimmm....

sana o halıyımı layık görmüşlerrrrr

makası neydi halınınm

kaşmir mi
evet defolu yolllamışlar huylanıp götürmesem kazıklanacaktımm..
markası saray canımm
bakalım kullnışlı çıkacakmı?

bence de ben sevinçten korkuyom valla karı bayrakları eline alacak

ah yavrum bu ne hazıra dağ dayanmaz

kocan memnun zaar:26:

hee memnuuunn:26::26: napiimm cnmm soruorum ne yapiimm diyeee düşüniim diyooo sonra arıyoo neyse dısarda yıyelım bıse yapma dıooo bu ıste bı ıs var amaa :44::44:

hayırlıı olsunn cnmm benım halılarda sarayy cok memnunumm

yok okudğum kitabın sahibi alimlerden yani batıl inancı olması sözkonusu değil

onu diyen doktorunda batıl inancı olabilir tabii annesinden öyle görmüştür

bende araştırıyorum ama araştırdığım kadarıyla hiç bi bilimsel açıklamada sarı renkli bişi kullanılması yazmıyor

sarılığı önleyen tek şeyin bebeği aç bırakmamak bol bol emzirmek olduğu yazıyor

hee memnuuunn:26::26: napiimm cnmm soruorum ne yapiimm diyeee düşüniim diyooo sonra arıyoo neyse dısarda yıyelım bıse yapma dıooo bu ıste bı ıs var amaa :44::44:

acaba neden bunu bende düşünüyorum

benmkine de soruyorum ne yapım diye

düşünüyo düşünüyo hep o menüdekileri istiyo

acaba gerçekten yemek çeşitlerinden hoşlanmıyomu yoksam ben yapamam diyemi istemiyo:44::44::44:

ama ben kendime türlü, fasülye çorba gibi yemekler yapıyorum yemiyo:26::26:

demekki hayatuıdan memnun napiyim:101:

bunların hepsını nasıl yapıonn üşenmedennn sizin gibi olmam içinn naapmam lazımmm
insan eşine aşıksa yapıyo vallah
senin çok ekmek yemen lazım gekl ben sana ögreteyim ne istersen
ılk defa duydummm dun gece carpısmısınn orayı atlamıssımmm

reglim bitmişti bebem benimkide atmaca gibi bekliyoduadam abiye çanta ve kolye almış nazar boncuklu çarpişmasak olmazdı demibiraz beni sevinci örnek alın olen daha dur bebege vesile olalım sabahlar olmasınlar çokkkkkkkkkk olucekaçmayı yogurdum fasülyeyi düdüklüye attım birazdan soganı dogrucem üstüne domatesi koyucem sonrada fasülyeyi koyucem baharatlandırıcem yumurtayı kırıcem maydonoz atıcem ocaktan indiriiken temem açmayıda davul fırına vedimmi temem allah aşükür şimdilik bellid egil ama 8 kişi sosoluk hazırladıgım melemenler sabit duruyo baddanıyanın içinde yaşasın bir dolmalık biberlerimle patlıcan alıp közlücem o kaa

siz kendinizi kandırın kızımmmm
dikkat edin şimdik sizden kaçmayan kocalarınızı ilerde lavman yapmak zorunda kalmayınnn..kurur adamların bağırsakları beeee
ayrıca böle devam edersenizz çocukalrınızda yimek yemz...

adamın karnını evde kendi elinle yaptığın çeşit çeşit yimeklerle doyurmazsan her yumurta pişirene kaçar söliyiiimm
kii yumurta kırmayı herkes bilri sizinki daha büyük riskk...

hayırlıı olsunn cnmm benım halılarda sarayy cok memnunumm

hıı shaggy benimkii..
seninkiler de shagy mi kullanışlımı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…