kızlar ben de pratik hemen domatesli biber kavurdum yanına da bulgur pilavı yaptım birde ayran tamam
tabii hergün yapıyosan olmaz
menemen:44::44::44:
bunların hepsını nasıl yapıonn üşenmedennn sizin gibi olmam içinn naapmam lazımmm
kızlar ben de pratik hemen domatesli biber kavurdum yanına da bulgur pilavı yaptım birde ayran tamam
menemende olabılır eveeettt yada meyhane pilavı yapimmm nasıl?????
dostum yaaa sorma bende anlamıyorum bu hamarat hatunları
Allah bana bana uygun koca vermiş
hiç sevmez ayrıntıyı
tövbe estağfirullah yanında da rakı mı var
o ne kızzzzzz
evet ya aynen valla kapıya konardıkevet kızzzz benımde kocam öyle valla cok anlayıslııı cok beklentısı olmaz bendenbaska koca olsa bızı kapının onune koyardııı zaaar
hadi ya bilmiyodum pirinç mi bulgurmuyok beee ne rakısı deliiiiiya bu domateslı bıberlı pılav oluyoo ya onun adı meyhane pılavıııı:26::26::26:
evet ya aynen valla kapıya konardıkAllah dağına göre kar veriyor tatlım
benm eşim türlü türlü yemeklerden hoşlanmaz.
bak sana kısır döngü halindeki menümüzü yazıyım
menemen
makarna
sade yumurta
ucuklu yumurta
peynirli yumurta
sebzeli omlet
pirinç pilavı
çok nadir patlıcan oturtma
kırk yılda bir mercimek çorbası
her gün tek çeşit yer.
bu saydıklarım akşam yemeği haa kahvaltı sanma
hadi ya bilmiyodum pirinç mi bulgurmu
bulgur askımmmmsenın menuye öldüüümmmmmm :84: ama senınkı yıne benımkıne göree baya genısmıss bu pilavda kolayyyy hemde lezzetlı o yuzden bende bunu yapıommm bu hamarat karılarınn kocalarıı demekkı cok cesıt ıstıooo kocalarını ellerınden kacırmamak ıcınde böyle yapıolarrr
benmki genişmisevindim o zaman açıkçası senin menüyü merak ettim
kocalarını elerinden kaçırmamak için büyük çaba harcıyolar tatlım
demeki kocaları kaçmaya müsait
benm öyle bi ihtiyacım yok
kuru ekmekte yese kocam kaçmaz
evet evet naapsınlaarrr onlarda haklıı kocalarııı yemeklerle tavlamaya calısıolarrbizii seven böleee seviyooooo sevınclee paşaaa biziiii yolacakk bunları okuyuncaaaa benım menüüü yazıorumm haftanın 4 gunuu dısardaa ne yesek ne yesek dıye dolasıozz 3 günüde makarna pilavvv bide tavukkk
çok bilmiş koca toto kankam
bebeğin cinsiyetini erkeğin süpermeninin belirlediğini biliyorum x veya y olarak adlandırılır
fakat bu gerçeğe duyduğum kadarıyla değil okuduğum için inanıyorum.
yeni doğan bebeğin gözünün ilk sarıyı görmesinin nesi bilimsel bi gerçek onu anlamadım
büyüjklerimizin elbet bir bildiği var kulak ardı etmemk lazım fakat bazı doğru bilinen yanlışlarda var
günümüze kadar gelmiş
kimbilir hamilelikle mide yanmasını bebeğin saçlı olmasına veriyosundur sen şimdi
büyüklerden böyle öğrendik ama ilgisi yok
evet defolu yolllamışlar huylanıp götürmesem kazıklanacaktımm..sana o halıyımı layık görmüşlerrrrr
makası neydi halınınm
kaşmir mi
bence de ben sevinçten korkuyom valla karı bayrakları eline alacak
ah yavrum bu ne hazıra dağ dayanmaz
kocan memnun zaar:26:
haklısın bi yandan çok var batıl inanışlar ama doktorlarda mutlaka bir parça sarı eşyanın olması gerektiğini söylüyorlar yeni doğan bebeğin yanında...
hatta geçen yıl doğuran eltilerimmin bebekleri yenidoğan sarılığı olmuştu ve doktor onlara sarı giydirip ışığın altında yatırın diye tembihlemişti...
belki senin okuduğun yazıyı yazan kişiinninde batıl inancı vardır
hiç düşündünmü
ben senin gibi cahalmıyım annem araştırırımmmm
şimdikten jelibonumu kaliteli yetiştrmek için bakım bilgileri kitaplar okuyommm
inanki doğumdan sonra yapılması greken herşeyi öğrendimm,tabiki doğurana dek yapılması gerekenleride öğrendimmm....
evet defolu yolllamışlar huylanıp götürmesem kazıklanacaktımm..
markası saray canımm
bakalım kullnışlı çıkacakmı?
haklısın bi yandan çok var batıl inanışlar ama doktorlarda mutlaka bir parça sarı eşyanın olması gerektiğini söylüyorlar yeni doğan bebeğin yanında...
hatta geçen yıl doğuran eltilerimmin bebekleri yenidoğan sarılığı olmuştu ve doktor onlara sarı giydirip ışığın altında yatırın diye tembihlemişti...
belki senin okuduğun yazıyı yazan kişiinninde batıl inancı vardır
hiç düşündünmü
ben senin gibi cahalmıyım annem araştırırımmmm
şimdikten jelibonumu kaliteli yetiştrmek için bakım bilgileri kitaplar okuyommm
inanki doğumdan sonra yapılması greken herşeyi öğrendimm,tabiki doğurana dek yapılması gerekenleride öğrendimmm....
evet defolu yolllamışlar huylanıp götürmesem kazıklanacaktımm..
markası saray canımm
bakalım kullnışlı çıkacakmı?
hee memnuuunn:26::26: napiimm cnmm soruorum ne yapiimm diyeee düşüniim diyooo sonra arıyoo neyse dısarda yıyelım bıse yapma dıooobu ıste bı ıs var amaa :44::44:
insan eşine aşıksa yapıyo vallahbunların hepsını nasıl yapıonn üşenmedennn sizin gibi olmam içinn naapmam lazımmm
ılk defa duydummmdun gece carpısmısınn orayı atlamıssımmm
benmki genişmisevindim o zaman açıkçası senin menüyü merak ettim
kocalarını elerinden kaçırmamak için büyük çaba harcıyolar tatlım
demeki kocaları kaçmaya müsait
benm öyle bi ihtiyacım yok
kuru ekmekte yese kocam kaçmaz
siz kendinizi kandırın kızımmmmevet evet naapsınlaarrr onlarda haklıı kocalarııı yemeklerle tavlamaya calısıolarrbizii seven böleee seviyooooo sevınclee paşaaa biziiii yolacakk bunları okuyuncaaaa benım menüüü yazıorumm haftanın 4 gunuu dısardaa ne yesek ne yesek dıye dolasıozz 3 günüde makarna pilavvv bide tavukkk
hayırlıı olsunn cnmm benım halılarda sarayy cok memnunumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?