Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

evet cnm bazı ınsanlar oyle cesıtlı yemek sevmıyoo alıstıgı sevdıgı seylerı sureklı yemek ıstıoo yenı seylere acık deıll burdan anlasılıokıı kocanın karakterııı yenılıklere acık deılll yanıı sanaa ömüürr boyuuu sadıkk kalacakkk

kızlar benm belim ağrıdı online olcam ama uzanıyom accık size bakıyom

hayırlıı olsuuunnnn dogruuu sımdıı cantaylaaaa kolyenınn hakkını vermekk lazııımmmm

senbir otur hesap et canım şaka bir yana kaç tl tutyo o parayı alsanda marketine pazarına harcasan olmazmı mis gibi çorba duruken eşin şimdi sesini çıkarmaz ama ileride yemek yapmakta ne var ben 12 yaşından beri mutfakta yemek yapıyorum annem hep ban yaptırdı o gösterdi ben yaptım kaç yerden istediler yemek için eşim izin vermedi vallahi iftarlara erken beni çagırıyolar diyolar elinin tertibi yeter tatlı oluyo sen gel ban ben seni birgün agırlıyım kapımdan ayrılmazsın yapma gülüm hazır yeme eşinin emeginine yazık günah onları bir sakla bak ayda kaç para oluyo hesap et kahvaltıda eşin dışarda yese mesela ayda kaç tl veriyo birde yemegi düşünben abdestimi alıyım namazı kılıyım hoca ezan okuyo daha yasin okucem perşembe okurum artık adamın birine yasit topluyorumda ta amasyaları ayaga kaldırdım hacilarım okucek kıymetimi bilsin o kişi

aa ne güzel tespittttttt

o zmaan kocasına çeşit çeşit yimekler yapan hatunlar yandı

eyvah sevince baya bi taş gitti:18:

sonuncusuda kafasına gitmiştir

neler diyeceğin, tahmin edebiliyorum

neyse kankam sen inanmıyosan inanmayabilrisin herkesin tercihi ..
bu konular ince ve sıkıcı boşverrr

ee ege nasıl? sen nasılsınn?

aboooo kacmazzzzlarrrr kıızzzzzz sevgımleee doyuruyorummm bennn evet cnm shaggy 3 senedır kullanıorumm cok memnunum yanıı kalıtelıı bencee

aboooo kacmazzzzlarrrr kıızzzzzz sevgımleee doyuruyorummm bennn evet cnm shaggy 3 senedır kullanıorumm cok memnunum yanıı kalıtelıı bencee

sevginin yanına accık çorba dolma kapama filan da kat ama yoksam midesi boş ayı oynamaz bal arar...
kaçmasada adam kuruyacakkk

hmm bakalım ben memnun kalacakmıyımmm
benim misafirim çokk oluyoo dayanacakmmı bakalımmm...
neyse memnun olduğunu bilmek iyi içim rahatladı..

aa ne güzel tespittttttt

o zmaan kocasına çeşit çeşit yimekler yapan hatunlar yandı

eyvah sevince baya bi taş gitti:18:

sonuncusuda kafasına gitmiştir

neler diyeceğin, tahmin edebiliyorum

yok kızz sevıncınn kendı ıstıodur cesıt cesıt yapmayıı kocasının ıstedıgını sanmıommm ıstese adamı paralar oo içinden gelecek öyle yapar bencee

benle evlendkten sonraa dahaa kiloo aldıı amaa kurumaz kurumazz onun balıı benımmm gözüm hep üzerindeee 61:

eee doktorla bas bas bağırıyorr
fast food kilo yapıyo diye
adam hergün fast food yemekten kilo almıştır işte..

şaka yapıyoom alınma hee

ayy evet gecen bırıde dedı esıme fastfood göbegıne benzıo senınkı dedııı neyse cocugum olursaa yaparımm miss gibi yemeklerr

neeeyyyyyyyyyyyAbooooooww menüye de bak hele..Kıııız bu ne be yumurta yiye yiye yumurtlayacaklar....tüüüüüh biceriksiz karılar...Kırk yılda bir mercimek çorbası mı

Abooooo bide laf atmışlar bak hele bak...valla kızlar benim kocam beni bırakıpta biyerlere kacamaz kııızz çok sever o beniAma ben kıyamam ona....adam akşama kadar didinip çalışıyo para kazanacam diye eve gelince huzur bulsun dimi boğazından güzel lokmalar girsin isterim ooh güzel yimek kokuları ne güzel..hem ben kendim de severim öyle yemek didiğin tek çeşit mi olurmuş...Allah beceriksiz karılar.....Kız bari pasta neyim yapın yazık adamlara.....Aa....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…