bundan sonraa ıyıce bakacam defne yazmısmı dyeebidaha olmazzz :26::26::26:
kusura bakma canımya
kaç gündür doğru giremedim geçmişe bakıyodummm
ben bu sayfaya gelene dek sen kaçmışsınnn
ah kuzum kıyamaaam yalnızmı kaldın seeen :26: mutfakta işim vardı canım yaa domatis sos yaptım sanırım 8-9 adet çıkıcak 2.posta kaynıyo hayla onudayapem yeter ya 2de önceden vardı zaten 2 kişiyiz yeter galiba dimiii 10-11 kavanoz domates sos 4ü sade domates sarımsak oldu diğerleride domatis sarımsak kırmızı ve yeşil biberli oldu dahada domates arttı yav ama artık yapasım yook :26: buzluğumdada fazla yer yok 2şer domatstn 2 poşet küp küp doğrayıp buzluğa attım dahada atarım heralde bütünce atiim bar birazınıda dimi? :26: daha önce biraz domates kuruttuydum küçük etlilerinden gene kurutayım bari elimde olanlardan güveç yapmaya falan güzel olur :26: ha bide pattislrim haşladı soğudu salatayı yapması kaldı bi çok acıktım yav yapimde yiyim bari biraz :26:
benım cıkmam lazım cıkabılırmıyımmkocam gelıomustaaa
gel bebem ıspanak yemegi sebze çorbası fasülye kavurması var açmayıda attım fırınapaşa bana i tabak yimek yolla annem ya
açım ben ,yimekimdde yokk
neeeyyyyyyyyyyy Abooooooww menüye de bak hele.. Kıııız bu ne be yumurta yiye yiye yumurtlayacaklar....tüüüüüh biceriksiz karılar...Kırk yılda bir mercimek çorbası mı
benım cıkmam lazım cıkabılırmıyımmkocam gelıomustaaa
Kızzz cnm benim hamiş halinle hemidem niler yapmış.....karılar seni örnek alsın...Aaa her gün yumurta yiyiiilerrrkırk yılda bir de çorba
manyak karı
gel bebem ıspanak yemegi sebze çorbası fasülye kavurması var açmayıda attım fırınaeşim gelir birazdan
defne çok kötüüsn he
gitte iki yumurta kır bari şöyle sofrayı bir donatki ahanda böle kalsın
slm kızlarrrr..nasılsınız? kocişim yok bugün yalnızım evde ilk defa yalnız kalcammm...
slm kızlarrrr..nasılsınız? kocişim yok bugün yalnızım evde ilk defa yalnız kalcammm...
ne var ne yok nasılsınız???
geçmiş olsun mesajı yazan arkadaşlarıma çok teşekkür ederim,sağolun....
ne var ne yok nasılsınız???
çorbaya güldümKız paşa bana niye manyak didiiiin:44::26:
Heeee ay ne güldüüüüm doğru dimiş sofrayı donatsın yımırtaylaaaa
hoş geldim bebem geçmiş olsun gelin açmalar pişti yanına çay ohhh:13::13:ne var ne yok nasılsınız???
benim kocacımda yok kuzumyaa bende yalnız kalıcam bugün...
Hoşgeldiiin cnm iii..sen nasılsın..?Aaaa kız noldu kii:26::26:geçmişolsun cnm ben kaçırmışım dimekki:44::44:
hayrolaaaaa cnmmm noldu geçmiş olsun....ben iiyimm...tekim bugünn...sen nsılsın?
İii cnm sen nasılsın..?Hayırdır kız niye yanlızsın...kapını bacanı kitle
benim kocacımda yok kuzumyaa bende yalnız kalıcam bugün...
çorbaya güldüm
manyak diyomda inanıyon he
hoş geldim bebem geçmiş olsun gelin açmalar pişti yanına çay ohhh:13::13:
hayrolsun bebem eşin nirde :44::44:
sağolun kızlar benim belimde 2 boynumda da 3 tane nurtopu gibi fıtıklarım var onlar azmıştı yatağa yatırdılar beni,ama neyseki şimdi daha iyiym...
seray bende tekim kuzum..
sağolun kızlar benim belimde 2 boynumda da 3 tane nurtopu gibi fıtıklarım var onlar azmıştı yatağa yatırdılar beni,ama neyseki şimdi daha iyiym...
seray bende tekim kuzum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?