Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Kızzz cnm benim hamiş halinle hemidem niler yapmış.....karılar seni örnek alsın...Aaa her gün yumurta yiyiiilerrrkırk yılda bir de çorba

paşa bana i tabak yimek yolla annem ya
açım ben ,yimekimdde yokk
gel bebem ıspanak yemegi sebze çorbası fasülye kavurması var açmayıda attım fırına eşim gelir birazdan
neeeyyyyyyyyyyyAbooooooww menüye de bak hele..Kıııız bu ne be yumurta yiye yiye yumurtlayacaklar....tüüüüüh biceriksiz karılar...Kırk yılda bir mercimek çorbası mı
defne çok kötüüsn he
benım cıkmam lazım cıkabılırmıyımm kocam gelıomustaaa

gitte iki yumurta kır bari şöyle sofrayı bir donatki ahanda böle kalsın

Heeee ay ne güldüüüüm doğru dimiş sofrayı donatsın yımırtaylaaaa

slm kızlarrrr..nasılsınız? kocişim yok bugün yalnızım evde ilk defa yalnız kalcammm...

ne var ne yok nasılsınız???

geçmiş olsun mesajı yazan arkadaşlarıma çok teşekkür ederim,sağolun....

Son düzenleme:
Kız paşa bana niye manyak didiiiin:44::26:
çorbaya güldüm
Heeee ay ne güldüüüüm doğru dimiş sofrayı donatsın yımırtaylaaaa
manyak diyomda inanıyon he
ne var ne yok nasılsınız???

geçmiş olsun mesajı yazan arkadaşlarıma çok teşekkür ederim,sağolun....
hoş geldim bebem geçmiş olsun gelin açmalar pişti yanına çay ohhh:13::13:
benim kocacımda yok kuzum yaa bende yalnız kalıcam bugün...

hayrolsun bebem eşin nirde :44::44:

Hoşgeldiiin cnm iii..sen nasılsın..?Aaaa kız noldu kii:26::26:geçmişolsun cnm ben kaçırmışım dimekki:44::44:

hayrolaaaaa cnmmm noldu geçmiş olsun....ben iiyimm...tekim bugünn...sen nsılsın?

sağolun kızlar benim belimde 2 boynumda da 3 tane nurtopu gibi fıtıklarım var onlar azmıştı yatağa yatırdılar beni,ama neyseki şimdi daha iyiym...

seray bende tekim kuzum..

sağolun kızlar benim belimde 2 boynumda da 3 tane nurtopu gibi fıtıklarım var onlar azmıştı yatağa yatırdılar beni,ama neyseki şimdi daha iyiym...

seray bende tekim kuzum..

tekrar çok geçmiş olsun cnmmm...iyi olmana sevindimm...bugün yalnızları oynucaz desene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…