Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Ayy kızlar ne güzel hirkesde burdaymış ama kocam geldi yimek yiceez sonra gelirim burda olusanıız dabiiim görüşürüüüük....öpt

beencedeee..

hadi bana bi yemek söleyınn aklıma hıc bıse gelmıoo bide kolay olsunn degısık bıse olsunn

terbiyeli tel şehriye çorbası taze fasülye yumurtalı kavur yanınada salata tememben birazdan pogaça yugurucem işşallah un kurabiyesi istedi eşim onu yapıcem bu yemekeride yapıcem kendimede ıspanak ve sebze çorbam var

yumurtalı fasulyemıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı:120::120:

evet evett hayırdır bugun pek gorunmedınn yıne gezmelerdemıydınnn

yok bebem dün gece çok yoruldumda12 kalktım sonracıma ev işi vs eşimde dışardan liseye yazıldı onıunla ugraştı demin evdeydin öylen geldi karnım aç dedi bende hazırladım yedik namaız kıldı fasülyeyi dildim düdüklüye atıcem bulaşık makinesini bekliyorum kavurucem yumurtalı bol maydonozlu yanınada terbiyeli tel şehriye çorbası yapıcem kalkıyımda düüdklüye fasülyeyi atayım yanınada açmayı yoguruyum gelsin insanın eşi evde olunce giremiyoda paşayla köpügü yıkadım uyuttum sıpaları yatıyolar gelirim birazdan açmayı mayalıyım bu arada çok gzüel açma yaparım pastane halt yemiş yanımda biline

bunların hepsını nasıl yapıonn üşenmedennn sizin gibi olmam içinn naapmam lazımmm

kızlar ben de pratik hemen domatesli biber kavurdum yanına da bulgur pilavı yaptım birde ayran tamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…