deli başakk napıon :26::26:
yeniii gördüümmmmm fırcayı bastın gittin hadi bakalımmm
Aaaaaa yalana bak karıııı gördüm gördüüm aşağada yazdı ayen diye himen kaçıverdiiin....hıııh
kims eselamıma karşılık vermedi de alındım
sen napıyon :13:
Ayy kızlar ne güzel hirkesde burdaymış ama kocam geldi yimek yiceez sonra gelirim burda olusanıız dabiiim görüşürüüüük....öpt
abooo kım vermemıss döverım hepsınııınapımm bugun hala yemek yapmadımda ne yapsam dıe dusunuom:44::44::44:
ahh benim bilimsel gerçeklerle çelişen kankamm
doktorların önerdiği bilimsel gerçeklere batıl inanç deyip inanmayan saf kankamm sarılık olmasın diye illa rengi sarı olan bir parça eşya lazım mutlaka
inankii gerçek böyleeee onca doktorların, aile büyüklerinin, elbet bi bildiği vardırr dmi
batıl inanç diyosun ama;
sen bilim adamlarının ısrarla cinsiyeti erkek belirler tezini inkar edip
yatakta baskın olanın cinsyetini belirlediğini savunuyosunnve doktorun bilimsel olarak söylediği gerçeklere batıl inanç diyosunn
bunu ancak sen diyebilirsin zatennn
bilimle barış artık başakkkkkkkkkkk
kız bu saaten sonra napcan boşver anca makarna olur
hadi bana bi yemek söleyınn aklıma hıc bıse gelmıoo bide kolay olsunn degısık bıse olsunn
biri paşamı dedi
terbiyeli tel şehriye çorbası taze fasülye yumurtalı kavur yanınada salata tememben birazdan pogaça yugurucem işşallah un kurabiyesi istedi eşim onu yapıcem bu yemekeride yapıcem kendimede ıspanak ve sebze çorbam var
evet evetthayırdır bugun pek gorunmedınn yıne gezmelerdemıydınnn
yumurtalı fasulyemıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı:120::120:
yok bebem dün gece çok yoruldumda12 kalktım sonracıma ev işi vs eşimde dışardan liseye yazıldı onıunla ugraştı demin evdeydin öylen geldi karnım aç dedi bende hazırladım yedik namaız kıldı fasülyeyi dildim düdüklüye atıcem bulaşık makinesini bekliyorum kavurucem yumurtalı bol maydonozlu yanınada terbiyeli tel şehriye çorbası yapıcem kalkıyımda düüdklüye fasülyeyi atayım yanınada açmayı yoguruyum gelsin insanın eşi evde olunce giremiyoda paşayla köpügü yıkadım uyuttum sıpaları yatıyolar gelirim birazdan açmayı mayalıyım bu arada çok gzüel açma yaparım pastane halt yemiş yanımda biline
ayyy hergun makarna olmazzz
amasyanın özel yemegidir o sok kız dilini içeri gelrisem yanına enfez bikerem hıh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?