Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Bugün kahvaltıdan sonra evi süpür sil toz al,banyolar balkooon temizlediim ooh en sevdiğim şey temizlikten sonraki ev miiiisss oooh yastık yorgan battaniiiye nevresim takımları ni varsa yıkadııım...anam motoru çalıştırdım mı durduramıyooom kırmızı biber eksik kalmıştı kışlıklarda onları hazır ettim..bu arada hepsini fırında yaptım öyle attım buzluğa pek güzel oluyo fırında yapınca..yarında perdeleri yıkayacam...Aaa bu arada bu zebra perdelerin temizliğini yapan varmı nası yapıınııız siiz?bitanesini söksem suya bassam az bekletip çıkarsam söküp takması kolay oluuuyo muu kii??:44::44:sonra ark kahveye çağırdı ona gittim kaynoşları çekiştiriverdiiiik...Abooooo onunki daha finaa evleri dipdibe niyse şimdi yimek yapacaam tavuk pilav salata şehriye çorbası...

Konu Bilgileri

Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)

defne_85, reddress, kirazeros

Kııızşaaar hoşgeldiniiiiiz

Ammman ben çıkıyiiim sıkıcı hatunlar ne olceek iki kelam laf etmediler...bengiler,sevünçler,basakslar,paşallaar vs.vs.olacaktı da lafın beline vuracaktık hııııh ben onla gelince geliiiyyiiiim bariiiiiim

bunu tıp dünyasımı söylüyoilginç

gerçi doktorunda batıl inancı olabilir

ben yinede inanmıyorum

ahh benim bilimsel gerçeklerle çelişen kankamm

doktorların önerdiği bilimsel gerçeklere batıl inanç deyip inanmayan saf kankamm sarılık olmasın diye illa rengi sarı olan bir parça eşya lazım mutlaka
inankii gerçek böyleeee onca doktorların, aile büyüklerinin, elbet bi bildiği vardırr dmi
batıl inanç diyosun ama;
sen bilim adamlarının ısrarla cinsiyeti erkek belirler tezini inkar edip
yatakta baskın olanın cinsyetini belirlediğini savunuyosunn ve doktorun bilimsel olarak söylediği gerçeklere batıl inanç diyosunn

bunu ancak sen diyebilirsin zatennn

bilimle barış artık başakkkkkkkkkkk

Konu Bilgileri

Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)

defne_85, reddress, kirazeros

Kııızşaaar hoşgeldiniiiiiz

Ayene laf attım...kiraz burda da ne işe yarıyoooo huuuu kız ne diiye bişi yazmıyoon

kusura bakma canımya
kaç gündür doğru giremedim geçmişe bakıyodummm
ben bu sayfaya gelene dek sen kaçmışsınnn

kızlar selamlarrr

rapor vereyim barii bende kusur kalmıyımmm;
yatakım ve halım pazar günü geldi...ama halımın tüylerinde sorun var gibi geldi
dün sabaktan halımı aldığım mağazaya geri gittim ,yanımda yani halımla beraber
dedim bu halının tüy boyutunda sorun var
eşimde bana sinir olmuş vaziyette(sabah 10 nda mağazaya gittik ve o bana halıda bişi yok diyip durdu)
açtılar halıyı aa dedi kadın ,depodan defolu yollamışlarr
kadın hemen özür diledi,kusura bakmayın hemen yenisini saralım dediler,iyice inceledkten sonra aldık sağlam halıyı
mağazadan çıkınca eşimin tavrı
(senin gözünden korktumm,nasılda huylanıyon herşeyden)
ee göz var nizam var yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
içim rahat etmeseydi atardım o halıyı evden...
işte bööle..
akşamada misafir geldi oturdukk uzun uzunnn

.....................................................

çok bilmiş koca toto kankam
bebeğin cinsiyetini erkeğin süpermeninin belirlediğini biliyorum x veya y olarak adlandırılır
fakat bu gerçeğe duyduğum kadarıyla değil okuduğum için inanıyorum.
yeni doğan bebeğin gözünün ilk sarıyı görmesinin nesi bilimsel bi gerçek onu anlamadım
büyüjklerimizin elbet bir bildiği var kulak ardı etmemk lazım fakat bazı doğru bilinen yanlışlarda var

günümüze kadar gelmiş
kimbilir hamilelikle mide yanmasını bebeğin saçlı olmasına veriyosundur sen şimdi
büyüklerden böyle öğrendik ama ilgisi yok

Son düzenleme:
Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 0 ziyaretçi)
basakss, cananbozok, Bengisu87+, Biricikimmm+

nbr kıslarrrrr

amin inşalllah hep bööle ollllllll

sana o halıyımı layık görmüşlerrrrr

makası neydi halınınm

kaşmir mi

ah kuzum kıyamaaam yalnızmı kaldın seeen :26: mutfakta işim vardı canım yaa domatis sos yaptım sanırım 8-9 adet çıkıcak 2.posta kaynıyo hayla onudayapem yeter ya 2de önceden vardı zaten 2 kişiyiz yeter galiba dimiii 10-11 kavanoz domates sos 4ü sade domates sarımsak oldu diğerleride domatis sarımsak kırmızı ve yeşil biberli oldu dahada domates arttı yav ama artık yapasım yook :26: buzluğumdada fazla yer yok 2şer domatstn 2 poşet küp küp doğrayıp buzluğa attım dahada atarım heralde bütünce atiim bar birazınıda dimi? :26: daha önce biraz domates kuruttuydum küçük etlilerinden gene kurutayım bari elimde olanlardan güveç yapmaya falan güzel olur :26: ha bide pattislrim haşladı soğudu salatayı yapması kaldı bi çok acıktım yav yapimde yiyim bari biraz :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…