Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ooh maaşallah yarasın bebişee kuru fasülye yimek için can atan bi seni gördüm kız ee insanın neye aşerceği belli olmuyo dimi

kızlarrr az önce çarşıdan geldik. kaynoş torununa bişiler alcak demiştim daha önce işte o alışveriş gerçekleşti
resmlerini koymayı çok isterdm fakat kart okuyucum yok. ama alıp koymaya çalşcam
hastane çantamız hemen hemen hazır sayılır kıyafetleri yıkayıp ütülemem lazım.
şimdi kaynoş ve kocasının aldıklarından bahsediyim
ana kucağıseti (ben uygun fiyatlısını almıştım, dedesi "kaliteslisinden olsun" dedi)
emzik (kaynoş mağaza personeline "en kaliteslisinden ver" dedi)
evde olmasına rağmen bir hastane çıkışı daha
mama önlükleri
çoraplar
yelekelr
ağız mendilleri
battaniye
alt değiştirme minderi
şişme havuz (cıp cıp için)
işte zıbın tulum pijama vs vs

anneme anlattım telefonda çok güzel şeyler aldırlar dedim

annem dedi ki "ne olmuiş acaba başlarına bişimi düşmüş yoksa rüyadamı korkutmuşlar" dedi

şimdi hastane çantasındaki eksikler azaldğına göre tekrar rapor veriyim:

-ıslak havlu (1 paket)
-başlık (2 adet)
-patik (1çift)
-tulum(3 adet)
-çorap (2 çift)
-eldiven (3 çift)
-battaniye (2 adet)
-mama önlüğü (3 adet)
- emzik
- zıbın (3 adet)
-yelek(2 adet)
-ağız mendili(bol),
-anakucağı
-pişik için krem

hala eksik olarakta
bez
emzik kutusu
süt sağma cihazı
bunlar olduğunu düşünüyorum:44:
varmı eksik bulan beri gelsin
Rabbim kimseye evlat hasreti vermesin tüm bekleyenlere nasib etsinn

Son düzenleme:
bu aykı performansını beenmedımm senden cok umutluyum bıdahı ayy
evet geçen performansı hiç iyi değildi

ramaznda bilem ne çok çarpışmıştı
bence bilerek yapıyo
korunurken bol bol çarpıştı
kızlar hamileymişimmmmmm :):):) 161,91 çıktı değerim :)

cnm Allah tamamıne erdirsin daha çok yeni demekki inşalah kucağına da alırsın

sefer tasıylamı götürdün işe

evet hamile olan arkadaşı tebrik ediyoruz

:44::44::44:

pıhtılı sevinç bilir belkim bi akıl verir sana

Ay canım çok sevindim yaa gözünüz aydın adetten kaç gün sonraki değerin oo? kız benim 5 gün sonra 1905ti bana yüksek geldiydi bayaa acaba ikizmi diye düşündüydüm hattaa diilmiş ama :26:

kız benmki 6 gün sonrra 3170ti
kesin ikiz diyoduk

kuzum hayırlı olsunnn güle güle giydirr eskitsin senın tonton eee gorumcen yokmuyduuuu aferem adam oluyolarr böyle olursanız severım sızı deseydınn artık tuvalette bagırmazssınn aşşkooooooooooooommm diyeee :90::90:90:

içimden dedim bööle olursanız severim sizi diye
---

ay börülce gördü bizi gelirken elimizde poşetlerleçok korktum poşetleri tırmalıycak diyeneyseki bişi yapmadı

tuvalette bağırmaya devam kuzum haz veriyo bu hareket bana

darısı sana inşallah senide doğurtmadan bırakmıcam

Son düzenleme:
4 renkli börek neeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyy? tarif virrrrrrrrrrrrrrr bengiiiiiiiiiisuuuu

4 RENKLİ BÖREK

1.Harç Malzemeleri
Haşlamış ezilmiş patates
Rendelenmiş 1 soğan
Tuz,Baharat
Hepsini karıştr

2.Harç Malzemeleri
Doğranmış soğan
Doğranmış kırmızı biber
Doğranmış Ispanak
İsteğe göre sarımsak
1 yumurta
İsteğe göre kaşar
Tuz,Baharat
Soğan ve biberleri kavur ıspanağıda kavur tuzunu baharatınıd ayarla yumurtasını kır kavur az daha

3.Harç Malzemeleri
Rendelenmiş 3 tane falan havuç
Ezilmiş 3 diş sarımsak
1 yumurta
Tuz,az nane karabiber
Havuçları sıvıyağda yumuşayıncaya kadar kavur sarımsağı eklde kavur tuzunu baharatınıda ekle yumurtayıda kır az daha kavur.

4.Harç Malzemeleri
2-3 sosis küçük doğranmış veya pstırmada olabilir
Rendelenmiş kaşar
Doğramış kırmızı biber
Küçük doğramış 1 domates
Tuz,baharat
Hepsini çiğden karıştır veya bu harcı isteğe göre sadece soğanlı kıymalı falanda yapabilirsiniz.

Sosu için; Biraz sade soda,biraz süt,1 yumurta,sıvıyağ

5 adette yufka

Yapılışı: her bir harcı 1 yufkaya sarılacak.. Yufkaları önce sosla ıslatın sora orta kısmın az aşağısına ince uzun bi şekilde 2-3 parmak kalınlığında falan harçlarını koyun ve sarma sarar gibi sarın uzunlamasına sarın. 4 harcıda sardıktan sonra 1 yufkayı gene ıslatın sosla 2si altta 2si üste olmak üzere 4 harçlı yufkaları gene orta kısmın aşağısına koyun ve onuda öylece sarın dikkatli bi şekilde eveeet böreğimiz artık hazır sayılır hemen pişircekseniz ekme keser gibi 2 parmak kalınlığında kesin ve yağlı kağıtlı tepsinize yan yaırıp dizin teker teker. üstüne yumurta sarısı sürüp pişirin.Keserken dikkat harçlarını dışarı taşırmayın. size tavsiyem sığdıramasanız az buzlukta bekletip öyle kesin. Eğer sizde benim gibi istediğinizde çıkarıp donu biraz çözülünce kesip az dahada bekletip pişirmek için yapıyorsanız gene ortadan ikiye bölün streç filmle güzelce sarıp öyle atın buzluğa istediğiniz kadar durur 1 bütün dörekten yaklaşık 20-22 dilim falan çıkıyor b yarısını bi pişiririm yarısını başka zaman 10-12 dilim yeterli oluyor nasılsa

aayyy öldümm gülmektenn :90::90::90: neyse gorumcen ıcınden kudurmustur hatta odasında aglıyodurrr olaaaamaazzzz olamaaazzz diyee :90::90: posetlerle gelırken gorumcenı gorunce rengın attı dımıı masum masum baktınnnn ayy allah ıyılıgını versınnn

ağlamıştır kesin

valla börülceyi görünce telefonu elime aldım kocamı aradım

onunla konşmak zorunda kalmıyım diye

yanından konşmadan geçtim

çokmu kötüyüm:26:aslaahayat şartları:101:

bencede başlarına taş düşmüş ohne güzel geri kalanlarıda aldırsaydın hepsini bezine kadar kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…