selam kızlar,dün gece saat 12 de hala pişmeyen fasulyemi sabah kalktım koydum ocağa...pişti ve ben onu işe getirdim,suan midemdeçook güzeldiii akşam olsunda tekrar yiyeyim diye bekliyorum bana manevi destek oldunuz akşam akşam sağolun hamile olan arkadaşım tebrik ederim allah tamamına erdirsin...
Cnm mrbmsj aldın mı hayatım..?:26:
evet geçen performansı hiç iyi değildibu aykı performansını beenmedımm senden cok umutluyum bıdahı ayy
kızlar hamileymişimmmmmm :):):) 161,91 çıktı değerim :)
selam kızlar,dün gece saat 12 de hala pişmeyen fasulyemi sabah kalktım koydum ocağa...pişti ve ben onu işe getirdim,suan midemdeçook güzeldiii akşam olsunda tekrar yiyeyim diye bekliyorum bana manevi destek oldunuz akşam akşam sağolun hamile olan arkadaşım tebrik ederim allah tamamına erdirsin...
kızlarr ben 25 haftalık hamıleyken bebegımın kalbı durmustuu yanı kaybettıkten sonraa kan pıhtılasması testlerınde sadece bı degerımde mthfr1298 heterozigot mutasyonu cıkmıstıı doktorumda proff ama celıskılı konusuyoo ılk sonucu aldıgımda demıstıkı sonucumu gordugunde kesınlıkle bu yuzden kaybettın bebegını demıstıı daha sonra 2 ay sonra yenıden doktrumla gorustugumde yanımda goturmustumm sonucları yıne buseferde baktıgındaa dedıkı bu degerlerle kaybetmıs olamazsın dedııı nasıl yanı dedımm ılk dedıgınde kesn dıyodu ıkıncısınde tek bu sebepten olamaz dıyoo ee madem olamazsa neden baska testler tahlıller yaptırmıyo onada gerek yok dıyooo sızce neyapmalıyımmm baska bı nedende varsaa yınee aynı seylerı yazıycam sonuctaa bu adam kafamı karıstırıyorr :44::44::44:
Ay canım çok sevindim yaa gözünüz aydınadetten kaç gün sonraki değerin oo? kız benim 5 gün sonra 1905ti bana yüksek geldiydi bayaa acaba ikizmi diye düşündüydüm hattaa diilmiş ama :26:
kızlarrr az önce çarşıdan geldik. kaynoş torununa bişiler alcak demiştim daha önce işte o alışveriş gerçekleşti
resmlerini koymayı çok isterdm fakat kart okuyucum yok. ama alıp koymaya çalşcam
hastane çantamız hemen hemen hazır sayılır kıyafetleri yıkayıp ütülemem lazım.
şimdi kaynoş ve kocasının aldıklarından bahsediyim
ana kucağıseti (ben uygun fiyatlısını almıştım, dedesi "kaliteslisinden olsun" dedi)
emzik (kaynoş mağaza personeline "en kaliteslisinden ver" dedi )
evde olmasına rağmen bir hastane çıkışı daha
mama önlükleri
çoraplar
yelekelr
ağız mendilleri
battaniye
alt değiştirme minderi
şişme havuz (cıp cıp için)
işte zıbın tulum pijama vs vs
anneme anlattım telefonda çok güzel şeyler aldırlardedim
annem dedi ki "ne olmuiş acaba başlarına bişimi düşmüş yoksa rüyadamı korkutmuşlar" dedi
şimdi hastane çantasındaki eksikler azaldğına göre tekrar rapor veriyim:
-ıslak havlu (1 paket)
-başlık (2 adet)
-patik (1çift)
-tulum(3 adet)
-çorap (2 çift)
-eldiven (3 çift)
-battaniye (2 adet)
-mama önlüğü (3 adet)
- emzik
- zıbın (3 adet)
-yelek(2 adet)
-ağız mendili(bol),
-anakucağı
-pişik için krem
hala eksik olarakta
bez
emzik kutusu
süt sağma cihazı
bunlar olduğunu düşünüyorum:44:
varmı eksik bulan beri gelsin
Rabbim kimseye evlat hasreti vermesin tüm bekleyenlere nasib etsinn
:44::44::44:
pıhtılı sevinç bilir belkim bi akıl verir sana
kuzum hayırlı olsunnn güle güle giydirr eskitsin senın tontoneee gorumcen yokmuyduuuu aferem adam oluyolarr böyle olursanız severım sızı deseydınn artık tuvalette bagırmazssınn aşşkooooooooooooommm diyeee :90::90:90:
he vallaa oda olmasaaface den konustuk aydınlattı benıı saolsunnn
4 renkli börek neeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyy? tarif virrrrrrrrrrrrrrr bengiiiiiiiiiisuuuu
içimden dedim bööle olursanız severim sizi diye
---
ay börülce gördü bizi gelirken elimizde poşetlerleçok korktum poşetleri tırmalıycak diye neyseki bişi yapmadı
tuvalette bağırmaya devam kuzum haz veriyo bu hareket bana
darısı sana inşallah senide doğurtmadan bırakmıcam
hmm iyi bakalım yiyebiliyosanhmm yoğurt tatlısı yap kız lokma gibi aynı yaplışı hafifde oluyor ve çok çabuk yapılıyor veriimmi tarifini?
kız benmki 6 gün sonrra 3170ti
kesin ikiz diyoduk
aayyy öldümm gülmektenn :90::90::90: neyse gorumcen ıcınden kudurmustur hatta odasında aglıyodurrr olaaaamaazzzz olamaaazzz diyee :90::90: posetlerle gelırken gorumcenı gorunce rengın attı dımıı masum masum baktınnnnayy allah ıyılıgını versınnn
kızlarrr az önce çarşıdan geldik. kaynoş torununa bişiler alcak demiştim daha önce işte o alışveriş gerçekleşti
resmlerini koymayı çok isterdm fakat kart okuyucum yok. ama alıp koymaya çalşcam
hastane çantamız hemen hemen hazır sayılır kıyafetleri yıkayıp ütülemem lazım.
şimdi kaynoş ve kocasının aldıklarından bahsediyim
ana kucağıseti (ben uygun fiyatlısını almıştım, dedesi "kaliteslisinden olsun" dedi)
emzik (kaynoş mağaza personeline "en kaliteslisinden ver" dedi )
evde olmasına rağmen bir hastane çıkışı daha
mama önlükleri
çoraplar
yelekelr
ağız mendilleri
battaniye
alt değiştirme minderi
şişme havuz (cıp cıp için)
işte zıbın tulum pijama vs vs
anneme anlattım telefonda çok güzel şeyler aldırlardedim
annem dedi ki "ne olmuiş acaba başlarına bişimi düşmüş yoksa rüyadamı korkutmuşlar" dedi
şimdi hastane çantasındaki eksikler azaldğına göre tekrar rapor veriyim:
-ıslak havlu (1 paket)
-başlık (2 adet)
-patik (1çift)
-tulum(3 adet)
-çorap (2 çift)
-eldiven (3 çift)
-battaniye (2 adet)
-mama önlüğü (3 adet)
- emzik
- zıbın (3 adet)
-yelek(2 adet)
-ağız mendili(bol),
-anakucağı
-pişik için krem
hala eksik olarakta
bez
emzik kutusu
süt sağma cihazı
bunlar olduğunu düşünüyorum:44:
varmı eksik bulan beri gelsin
Rabbim kimseye evlat hasreti vermesin tüm bekleyenlere nasib etsinn
Sen once kendine bak test manyaaaabu aykı performansını beenmedımm senden cok umutluyum bıdahı ayy
kızlar hamileymişimmmmmm :):):) 161,91 çıktı değerim :)
Evet basaksscıım aynen öleee...ok..?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?