olsun walla hiç yapmadıgım bişe ama buaralar bi garibim pisboğazlıgım üstündeben yerim senın yerine
sordum tlf actım yokmuş bakkalı aradım getirdiler pişti hazır ve nazır yememi beklio yanımda
yicem şimdiiiiiiiii
aafiyet olsun kuzum ooy yarasın kalsiyumkız sossuz niye yiyonki soslu daha güzeel
kız benim dondurmama ne oldu ben dondurma yicem diye seviniyodum burda sle ne olduda vazgeçtin ühüh ühüh olan benşm dondurmama oldu be
slm kızlar çok yoruldum bugünnnn
kalktım eşimi gönderdim hemen evi sildim süpürdüm saat 7,30ta
mutfağımı terrtemiz yaptım
banyomu da yaptım hastaneye gittim ve muayene olabildimm yuppi
sonund asorun çözüldü
eve geldim eşim cuma günü maraşa gitçek normalde yarın gitçekti herşeyni yıkadım ütüledim saat 12,00
valizi için hazırlanıcak herşeyi hazırladım
salona giriştimm bütün herşyi yıkadım koltuklarımı süpürdüm tozunu aldım sildim perdelerini yarın yıkıcam çokyoruldum
hiç dinlenmeden mutfağa grdim
menümde
tantuni uzun maakarna ayran yeşillik
çok güsel olmuşş ohh mis misss
yani kısaca gelemdim bugün özledinizmi bakenn
slm kızlar çok yoruldum bugünnnn
kalktım eşimi gönderdim hemen evi sildim süpürdüm saat 7,30ta
mutfağımı terrtemiz yaptım
banyomu da yaptım hastaneye gittim ve muayene olabildimm yuppi
sonund asorun çözüldü
eve geldim eşim cuma günü maraşa gitçek normalde yarın gitçekti herşeyni yıkadım ütüledim saat 12,00
valizi için hazırlanıcak herşeyi hazırladım
salona giriştimm bütün herşyi yıkadım koltuklarımı süpürdüm tozunu aldım sildim perdelerini yarın yıkıcam çokyoruldum
hiç dinlenmeden mutfağa grdim
menümde
tantuni uzun maakarna ayran yeşillik
çok güsel olmuşş ohh mis misss
yani kısaca gelemdim bugün özledinizmi bakenn
Soyle bakammmyok kendim zar zor aldım ama kuaföre gidemem
nedenini sööl,iyimi sana
sevinçç bak ne buldummmmmmmmm. senin için uğraştım didindim
acaba çiçuğu yanlş zamanda mı kestirdin
Psikologlar, üç ila altı yaşları arasındaki dönemin erkek çocuğunun psikolojik gelişim süreci içerisinde babayla yarış içerisinde bulunduğu dönem olmasından dolayı sünnet önermemekteler. Ancak bu durum daha ziyade lokal anestezi altında yapılan sünnetler için geçerlidir. Çocukluk yaş gruplarındaki sünnetler genel anestezi altında yapılmakta, böylece bu zarar ortadan kalkmaktadır.
ay ben doğumda kestiriyim diyorum:26::26::26:
evet evet naapsınlaarrr onlarda haklıı kocalarııı yemeklerle tavlamaya calısıolarrbizii seven böleee seviyooooo sevınclee paşaaa biziiii yolacakk bunları okuyuncaaaa benım menüüü yazıorumm haftanın 4 gunuu dısardaa ne yesek ne yesek dıye dolasıozz 3 günüde makarna pilavvv bide tavukkk
bence de ben sevinçten korkuyom valla karı bayrakları eline alacak
ah yavrum bu ne hazıra dağ dayanmaz
kocan memnun zaar:26:
evet cnm bazı ınsanlar oyle cesıtlı yemek sevmıyoo alıstıgı sevdıgı seylerı sureklı yemek ıstıoo yenı seylere acık deıll burdan anlasılıokıı kocanın karakterııı yenılıklere acık deılll yanıı sanaa ömüürr boyuuu sadıkk kalacakkk
aa ne güzel tespittttttt
o zmaan kocasına çeşit çeşit yimekler yapan hatunlar yandı
eyvah sevince baya bi taş gitti:18:
sonuncusuda kafasına gitmiştir
neler diyeceğin, tahmin edebiliyorum
bence de ben sevinçten korkuyom valla karı bayrakları eline alacak
Hııııııııhsevinç ten mi korkuyon nolcek kız diyene de bak heleee Allah seni
Ben oglumun pesindeyim cnm okula basladi iyice alisana kadar bende kosturuyorumbu başak sevinç ve eroş karıları nerdeler bugün
kız benim dondurmama ne oldu ben dondurma yicem diye seviniyodum burda sle ne olduda vazgeçtin ühüh ühüh olan benşm dondurmama oldu be
he tamamneyse kankam sen inanmıyosan inanmayabilrisin herkesin tercihi ..
bu konular ince ve sıkıcı boşverrr
ee ege nasıl? sen nasılsınn?
yok kızz sevıncınn kendı ıstıodur cesıt cesıt yapmayıı kocasının ıstedıgını sanmıommm ıstese adamı paralar oo içinden gelecek öyle yapar bencee
neeeyyyyyyyyyyy Abooooooww menüye de bak hele.. Kıııız bu ne be yumurta yiye yiye yumurtlayacaklar....tüüüüüh biceriksiz karılar...Kırk yılda bir mercimek çorbası mı
herkesin damak tadı işte benmkine hoş gelmiyo o çeşit çeşit yemek kokularıAbooooobide laf atmışlar bak hele bak... valla kızlar benim kocam beni bırakıpta biyerlere kacamaz kııızz çok sever o beni Ama ben kıyamam ona....adam akşama kadar didinip çalışıyo para kazanacam diye eve gelince huzur bulsun dimi boğazından güzel lokmalar girsin isterim ooh güzel yimek kokuları ne güzel..hem ben kendim de severim öyle yemek didiğin tek çeşit mi olurmuş... Allah beceriksiz karılar..... Kız bari pasta neyim yapın yazık adamlara.....Aa....
yoo gelsin saçını başını yolarımHııııııııhsevinç ten mi korkuyon nolcek kız diyene de bak heleee Allah seni
Soyle bakammm
yooo 6 nin icindeydi ustelik genel anestezi yaptirdim bilincli bir anneyim ben zahmet etmissin hee daha gobegi dusmeden kestir cicugu
avutun kendinizi benim kocamda ne versen yer ama ben kiyamam ewde cocugum var sizin gibi karilar olsam bu cocuk nasil beslenip gelisecek ilerde sizin kocalar gibi olur tek cesit yada hazir yemek.. ben cok karsiyim ewde cesit cesit yaparim ne piserse yenmek zorunda kural bu yemeyene kahvalti tarzi yasak bizde ya yemek yada hec bise :101:
avutun siz kendinizi yimirtayi makarnayi her kari yapar SIKIYSA sarma dolma yapinda gorek adamlar ana evinde gormuyor kari ewinde bise yok acidim valla
hec gulecegim yoktu teoriye bak eyi yimek yapani bulsun yuzune bakmaz
sanada guluyorum avutun gendinizi bir defa hamilelik planlayan insan olarak kendi beslenmeme bile dikkat ederim oglumu cesit cesit taze hormonsuz gidalarla beslerim abur cubur bile yemez kuzum
kocisimde anasi ewinde gormemis yemeklerime bayilir ozellikle arar sorarim is yerinde ne yedigini aynisi olmasin diye catlak kiremitler
yımırtlamayı boşvirr bu ay zamanı değilmişBenim kirmizilar bir gun once geldineyseki bekletipte
acaba dedirtmedi kocam yimirtlama gunu masus kavga cikarttigimi
soyledihayirlisi nasip kismet
günaydınlarrrrrrrrrrr kızlarrrrrrrr
ewet ya özledim hepsini gelseler di keşke onlarlada ecuk sohbet edrdik..
Ben oglumun pesindeyim cnm okula basladi iyice alisana kadar bende kosturuyorum
malum ilkokul egitimin temeli
Uzulme pasa ben alirim annem sana hemide maras dondurmasi
sevinçç bak ne buldummmmmmmmm. senin için uğraştım didindim
acaba çiçuğu yanlş zamanda mı kestirdin
Psikologlar, üç ila altı yaşları arasındaki dönemin erkek çocuğunun psikolojik gelişim süreci içerisinde babayla yarış içerisinde bulunduğu dönem olmasından dolayı sünnet önermemekteler. Ancak bu durum daha ziyade lokal anestezi altında yapılan sünnetler için geçerlidir. Çocukluk yaş gruplarındaki sünnetler genel anestezi altında yapılmakta, böylece bu zarar ortadan kalkmaktadır.
ay ben doğumda kestiriyim diyorum:26::26::26:
bu aykı performansını beenmedımm senden cok umutluyum bıdahı ayyBenim kirmizilar bir gun once geldineyseki bekletipte
acaba dedirtmedi kocam yimirtlama gunu masus kavga cikarttigimi
soyledihayirlisi nasip kismet
tamam yarın sonucu alır almaz haber vereceğim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?