nerdesiniz karılar yatıyomusunuz öğlene kadar yaaa
hamiş halimle ben bilem yatmıyom kalkın çabuk
geliyom gidiyom kimsecikler yooookk
eşim gelcek şimdi yemek hazırlayım barim
kızlar hamileymişimmmmmm :):):) 161,91 çıktı değerim :)
sanki yiyebiilicen :26: yiyebiliyonmu yoksam dondurma diyetine noolduu :26:
Soyle bakammm
yooo 6 nin icindeydi ustelik genel anestezi yaptirdim bilincli bir anneyim ben zahmet etmissin hee daha gobegi dusmeden kestir cicugu
avutun kendinizi benim kocamda ne versen yer ama ben kiyamam ewde cocugum var sizin gibi karilar olsam bu cocuk nasil beslenip gelisecek ilerde sizin kocalar gibi olur tek cesit yada hazir yemek.. ben cok karsiyim ewde cesit cesit yaparim ne piserse yenmek zorunda kural bu yemeyene kahvalti tarzi yasak bizde ya yemek yada hec bise :101:
avutun siz kendinizi yimirtayi makarnayi her kari yapar SIKIYSA sarma dolma yapinda gorek adamlar ana evinde gormuyor kari ewinde bise yok acidim valla
Ben oglumun pesindeyim cnm okula basladi iyice alisana kadar bende kosturuyorum
malum ilkokul egitimin temeli
Uzulme pasa ben alirim annem sana hemide maras dondurmasi
senbeni bekliyosun canım bakta gör ekime kasıma hazır olBenim kirmizilar bir gun once geldineyseki bekletipte
acaba dedirtmedi kocam yimirtlama gunu masus kavga cikarttigimi
soyledihayirlisi nasip kismet
gunaydın ızlar naıslsınız
ara sıra kaçamak yapıyom üüzlme sen
helal yakışır bacımaaaaa
ah canım yeminle rüyama girdi dondurma rüyamda bile yiyemedim
senbeni bekliyosun canım bakta gör ekime kasıma hazır ol
iyyiz kaçak nerelerdesin bakalım görünmüyon
bugün karılar rapor veriyim sizlere evi dip köşe temilicem yatagımı topladım etrafı topladım dolabı silicem bulaşıkları halledicem yemek yapıcem ütü yapıcem çamaşrı katlıcem daha çok işim var çok paşagülü yorgun bir gün bekliyosevabına biri el atsın akşamada yaprak dolmasımı sarsam diyorum etlimi zeytin yaglımı sevinç kanki ne dersin
menüde teş şehriyeli terpiyeli çorba
bol domatesli patlıcan yemegi
bulgur pilavı
salata
cacık
turşu çıkarıcem
menüm nasıl yemek anası tatlı ne yapam
kız paşa bunların hepsını yıyomusunuz yemegın yanına cacık ve salata cok degılmıı :26::26: bızım evde yenmezz çöpe giderde ondaann:26::26:
Yaa paşaaam özelden msj göndermeye çalışıom olmuyooo...?:44::44:nası yapavaam biliiyin mii..?
Yaa paşaaam özelden msj göndermeye çalışıom olmuyooo...?:44::44:nası yapavaam biliiyin mii..?
hallettim yolla yeniysen 100 vmesaj hakkın var doldurunca yollanıyo
Ya vallla yolladım galiba geldi miiiii..?:44:
yeşilimmmm napıon cnmmm nasıl gidioo? hazırlıklar tamammı?
Soyle bakammm
yooo 6 nin icindeydi ustelik genel anestezi yaptirdim bilincli bir anneyim ben zahmet etmissin hee daha gobegi dusmeden kestir cicugu
avutun kendinizi benim kocamda ne versen yer ama ben kiyamam ewde cocugum var sizin gibi karilar olsam bu cocuk nasil beslenip gelisecek ilerde sizin kocalar gibi olur tek cesit yada hazir yemek.. ben cok karsiyim ewde cesit cesit yaparim ne piserse yenmek zorunda kural bu yemeyene kahvalti tarzi yasak bizde ya yemek yada hec bise :101:
avutun siz kendinizi yimirtayi makarnayi her kari yapar SIKIYSA sarma dolma yapinda gorek adamlar ana evinde gormuyor kari ewinde bise yok acidim valla
4 renkli börek neeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyy? tarif virrrrrrrrrrrrrrr bengiiiiiiiiiisuuuu
canım eşimde hemen kestirelim diyor çocuk anlamadan ama ben kıyamıyorum yaaa
ara sıra kaçamak yapıyom üüzlme sen
helal yakışır bacımaaaaa
ah canım yeminle rüyama girdi dondurma rüyamda bile yiyemedim
senbeni bekliyosun canım bakta gör ekime kasıma hazır ol
iyyiz kaçak nerelerdesin bakalım görünmüyon
bugün karılar rapor veriyim sizlere evi dip köşe temilicem yatagımı topladım etrafı topladım dolabı silicem bulaşıkları halledicem yemek yapıcem ütü yapıcem çamaşrı katlıcem daha çok işim var çok paşagülü yorgun bir gün bekliyosevabına biri el atsın akşamada yaprak dolmasımı sarsam diyorum etlimi zeytin yaglımı sevinç kanki ne dersin
menüde teş şehriyeli terpiyeli çorba
bol domatesli patlıcan yemegi
bulgur pilavı
salata
cacık
turşu çıkarıcem
menüm nasıl yemek anası tatlı ne yapam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?