Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

nerdesiniz karılar yatıyomusunuz öğlene kadar yaaa
hamiş halimle ben bilem yatmıyom kalkın çabuk
geliyom gidiyom kimsecikler yooookk
eşim gelcek şimdi yemek hazırlayım barim

yeşilimmmm napıon cnmmm nasıl gidioo? hazırlıklar tamammı?

kızlar hamileymişimmmmmm :):):) 161,91 çıktı değerim :)

tebrik ederim cnmmmm...Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin..

sanki yiyebiilicen :26: yiyebiliyonmu yoksam dondurma diyetine noolduu :26:
ara sıra kaçamak yapıyom üüzlme sen
helal yakışır bacımaaaaa
Ben oglumun pesindeyim cnm okula basladi iyice alisana kadar bende kosturuyorum
malum ilkokul egitimin temeli

Uzulme pasa ben alirim annem sana hemide maras dondurmasi
ah canım yeminle rüyama girdi dondurma rüyamda bile yiyemedim
Benim kirmizilar bir gun once geldi neyseki bekletipte
acaba dedirtmedi kocam yimirtlama gunu masus kavga cikarttigimi
soyledi hayirlisi nasip kismet
senbeni bekliyosun canım bakta gör ekime kasıma hazır ol
gunaydın ızlar naıslsınız
iyyiz kaçak nerelerdesin bakalım görünmüyon
bugün karılar rapor veriyim sizlere evi dip köşe temilicem yatagımı topladım etrafı topladım dolabı silicem bulaşıkları halledicem yemek yapıcem ütü yapıcem çamaşrı katlıcem daha çok işim var çok paşagülü yorgun bir gün bekliyosevabına biri el atsın akşamada yaprak dolmasımı sarsam diyorum etlimi zeytin yaglımı sevinç kanki ne dersin

menüde teş şehriyeli terpiyeli çorba
bol domatesli patlıcan yemegi
bulgur pilavı
salata
cacık
turşu çıkarıcem
menüm nasıl yemek anası tatlı ne yapam

kız paşa bunların hepsını yıyomusunuz yemegın yanına cacık ve salata cok degılmıı :26::26: bızım evde yenmezz çöpe giderde ondaann:26::26:

kız paşa bunların hepsını yıyomusunuz yemegın yanına cacık ve salata cok degılmıı :26::26: bızım evde yenmezz çöpe giderde ondaann:26::26:

canım şöyle oluyo tel şehriyede hamur oldugu için yasak patlıcanda kanıma göre yasak bulgurda anca 4 kaşık yiyebiliyom salata cacık benimmmmmmmmm

selam kızlar,dün gece saat 12 de hala pişmeyen fasulyemi sabah kalktım koydum ocağa...pişti ve ben onu işe getirdim,suan midemde çook güzeldiii akşam olsunda tekrar yiyeyim diye bekliyorum bana manevi destek oldunuz akşam akşam sağolun hamile olan arkadaşım tebrik ederim allah tamamına erdirsin...

kızlarr ben 25 haftalık hamıleyken bebegımın kalbı durmustuu yanı kaybettıkten sonraa kan pıhtılasması testlerınde sadece bı degerımde mthfr1298 heterozigot mutasyonu cıkmıstıı doktorumda proff ama celıskılı konusuyoo ılk sonucu aldıgımda demıstıkı sonucumu gordugunde kesınlıkle bu yuzden kaybettın bebegını demıstıı daha sonra 2 ay sonra yenıden doktrumla gorustugumde yanımda goturmustumm sonucları yıne buseferde baktıgındaa dedıkı bu degerlerle kaybetmıs olamazsın dedııı nasıl yanı dedımm ılk dedıgınde kesn dıyodu ıkıncısınde tek bu sebepten olamaz dıyoo ee madem olamazsa neden baska testler tahlıller yaptırmıyo onada gerek yok dıyooo sızce neyapmalıyımmm baska bı nedende varsaa yınee aynı seylerı yazıycam sonuctaa bu adam kafamı karıstırıyorr :44::44::44:

heç yaa bendün gene lahana aldırdım zeytinyağlı dolmasını yapcem birazınıda buzluğa atcem ortasıylanda şimdiden yarıladığım havuç lahana turşumun üstüne atcam keleklerim ve kornişonlarımda yolda kargoylan geliyo cumaya elimde olur bide onlarında turşusunu kurcam oooh her çeşitten turşum oluyo valla şua elimde lahana,kırmızı biber ve havuç turşum var, köz kırmızı biber turşum var, acı biber turşusu var kocişe, salatalık turşum var ha bide fasülye turşusuda yaptıydım hamiş olduğumu öğrenir öğrenmez istediğim zaman fasülye tüketebiliyim diyee dahada gözüm doymuyo yapcam hee kelek turşumu yapıpda yemek için sabırsızlanıyom ha bide kış turşusu kurucam daha sonra karnıbahar,kırmızı ve beyaz lahana bide havuçtan kuruluyor çok güzel oluyor oda yaa onuda sonra kurarım artıkın şimdik söleyin bakalım kimde bu kadar turşu çeşidi var kocişte bende çok seveiz turşuyuama o kırmızı biber ve kelek turşusunu pek yemiyo onlar benim oyüzdeen bu arada salatayı bitirdim gibim onun yerine başka bişiimi yapsamki ay misafir çağarsammı diye haylla ondada kararsızım yaa dolapta yufkamda duruyo daha onuda sarıpta atcam buzluğa 4 renkli böreğimden yapcam ama onada 4 ayrı harç hazırlaması zor oluyo yaa :26:

4 renkli börek neeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyy? tarif virrrrrrrrrrrrrrr bengiiiiiiiiiisuuuu

canım eşimde hemen kestirelim diyor çocuk anlamadan ama ben kıyamıyorum yaaa

cnm bence aklı ermeye başladığında daha zor olur
bence de eşini dinle ve kestirin hem daha çabuk iğleşir
bende kıyamam ama işlem yapılırken yanında olmayız sesini duymamk için
sonra Allah kolaylık verir

hmm iyi bakalım yiyebiliyosan hmm yoğurt tatlısı yap kız lokma gibi aynı yaplışı hafifde oluyor ve çok çabuk yapılıyor veriimmi tarifini?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…