güney koymayı düşünüyoruz canım kısmetse
bakarsın bende doğururum kısayy yok ya daha erken daha kalsın oğluşum büyüsün azcık daha
ultrasonda önde gidiyor ya bakalım hayırlısı inşallah bekler zamanını
gitmeyin kıs maraşa deprem oluyor orda bide burayıda sallıyor aklım çıktı dün doğurcaktım haaa :18:
şimdi tek başıma duşa da giremiyom korkudan akşamı beklicem koktum
bayaaaann tanısabılrmıyııızzz
amiin isteyen herkesin başına versin rabbim nasıl güzel bir his hepiniz yaşayın kızlar
evetttt kan testimiz de pozitif seraycım minik mercimek 3 haftalıkmışş darısı hepinize inşallah bizde sağ salim kavuşalım tek duam bu
günaydın topik güzelleri
yeni gelen kızlara merhaba
eskiler zati tanırr onlara kokulu öpücüklerr
ben çok heyecanlıyımmm sabah test yaptımm iki tane işte böyle çıktıııı
gittik kanımızı da verdik saat 12 de alıcaz testimizi meraktan ölüyoruumm
hoşbulduuukkkk....nekadar zor 3 bebek kaybı yanedeni neymiş peki ilk gebeliğinden sonra araştırılıp önlemi alınmadımı yoksa alındığı haldemi kaybettin?ben aslında pko luydum tedavi falanda gördüm ama bebeğime kendiliğinden kalmıştım herşey çok yolunda çok sağlıklı diyodu ama kontrolüme gittim doktorum 2 gün olmuş kalbi durmuş dedi inanamadım kaç doktora bakıttık ama epsi aynı şeyi söledi çok üzücüydü ya Allah ım kimselere yaşatmasın hepimizin son olsun sancı çekerken bile hep dua ettim inşallah herkesin sağlıklı hayırlı uzun ömürlü çocukları olsun diye......bebeğim otopsiye gitti en erken 6 ayda çıkarmış sonucu cuma günü kontrolüm var bakalım doktorum ne dicek ama ben kan pıhtılaşması testi yaptıracam....
ayyyy maaşallah çok güzelll Allahım nazarlardan korusunnn...kısss 1 hafta nasıl bekledinnn?
kendimi aldatılmış gibi hissettim kankam
Ahhh paşacıım benim kız benide ağlattın burdaa..cnm benim başından geçenler kolay değil..evet çok üzücüü malesefki..ama sen ki deli dolu..şen şakrak paşa..ben inanıyoruum Allahım seninde yüzünü güldürecek inşlah..hepimizin kini güldürcek inşlah Rabbim...Umudumuzu hiç kaybetmeyelim en önemlisi o değil mi..?Allah ım inşlah hepimizin yuvasını bebişlerle şenlerdirsin inşlah..
valla serayım isteyerek olmadı ki benim ve eşimin kuzeninin bu ay düğünleri vardı peş peşe elbisedir kuafördür hazırlıklardır derken okadar koşturduk ki anlatamam
düğünün biri geliboluda biri de istanbulda oldu bende tekirdağdayım malum yol filan vardı...istanbuldaki düğünden sonra da bi gece kulübüne gittik bi güzel hopladık zıpladık
bikaç kadeh alkolde aldım benzaman böyle geçmiş pazartesi sabah geldik eve bikaç gündür de yorgunluk atmaya çalışıyodum sabah takvime baktım sayıyorum sayıyorum
5 gün geçmiş bun arada tam 1 hafta değilmişböyle işte evde bitane test vardı yaptım hemen çıktı sonra indim eczaneye başka bi marka daha test aldım onu da yaptım inan aklımın ucundan geçmedi hamile olabileceğim
gözün aydın myhoscum çok sevindim inan Allah sağlıklı bi gebelik ve doğum nasip etsin
valla serayım isteyerek olmadı ki benim ve eşimin kuzeninin bu ay düğünleri vardı peş peşe elbisedir kuafördür hazırlıklardır derken okadar koşturduk ki anlatamam
düğünün biri geliboluda biri de istanbulda oldu bende tekirdağdayım malum yol filan vardı...istanbuldaki düğünden sonra da bi gece kulübüne gittik bi güzel hopladık zıpladık
bikaç kadeh alkolde aldım benzaman böyle geçmiş pazartesi sabah geldik eve bikaç gündür de yorgunluk atmaya çalışıyodum sabah takvime baktım sayıyorum sayıyorum
5 gün geçmiş bun arada tam 1 hafta değilmişböyle işte evde bitane test vardı yaptım hemen çıktı sonra indim eczaneye başka bi marka daha test aldım onu da yaptım inan aklımın ucundan geçmedi hamile olabileceğim
amannnnn yeşilimmmm salla gitsin burdada oluyo pazar günü oldu ya demiştimki offf cok sıkılıom depremmi olcak ne dedim pazar günü sallandık bizde eşim ve kuzeni tırstılar bendensen zaten bu halde tek banyo yapma cnmmm...
kızlarrrrr buarada duru_46 benim geçenlerde düşük yapan canım arkadaşımmm ...sevinç kızzz maraşta yaşıo oda haaa...belki haftaya gelirim maraşa
yok cnmm aldatılmadnnn bu arkadsı onceden tanıyorumm ısmını deıstırmısss ondann ölee yazdımmmmnapıosuuunnn bak bu topık cok eglencelııı burdada takılabılırsınnn
pazar günkünü hissetmedim ben ama annemler mersinde hissetmiş
siz dünkünü hissetmediniz dimi?
ya çok sıcak napim kendimi duşa atıyodum hergün dünden sonra korktum ayy cıbıl cıbıl nereye kaçcam tek başıma
sara ablam çoook teşekkür ederim güzel dileklerin için rabbim size de nasip etsin isteyen herkesin kucağını doldursun bilirim beklemek çok zor ama işte nasip ne zamansa ozaman gelecekler sabırla beklemek gerekiyor
gız anladım zati 46 yazmışı safım benim gel canım beklerik
kadın bana komşular ev görmeye gelceklermiş
ben hamileyim karnım gözümde ağırlaştım iş yapamıyom çok yoaruluyom diyemem
mecbur gelcekler
fırınımda yok onlara kolay bişiler napsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?