Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

amannnnn yeşilimmmm salla gitsin burdada oluyo pazar günü oldu ya demiştimki offf cok sıkılıom depremmi olcak ne dedim pazar günü sallandık bizde eşim ve kuzeni tırstılar benden sen zaten bu halde tek banyo yapma cnmmm...

gözün aydın myhoscum çok sevindim inan Allah sağlıklı bi gebelik ve doğum nasip etsin

ay canım çok geçmiş olsun yaa tez zamanda bebeğine kavuşursun inşallah peki ne kadarlıktı bebeğini kaybettiindede bended pko varda tırsıyom biraz :18: ama çok şükür iyi gidiyo şimdilik doktor tehlike yok artık diye progestanıda kesti bişii olma inşallah yavruma hiç bi zaman :26:

ayyyy maaşallah çok güzelll Allahım nazarlardan korusunnn...kısss 1 hafta nasıl bekledinnn?

valla serayım isteyerek olmadı ki benim ve eşimin kuzeninin bu ay düğünleri vardı peş peşe elbisedir kuafördür hazırlıklardır derken okadar koşturduk ki anlatamam

düğünün biri geliboluda biri de istanbulda oldu bende tekirdağdayım malum yol filan vardı...istanbuldaki düğünden sonra da bi gece kulübüne gittik bi güzel hopladık zıpladık

bikaç kadeh alkolde aldım ben zaman böyle geçmiş pazartesi sabah geldik eve bikaç gündür de yorgunluk atmaya çalışıyodum sabah takvime baktım sayıyorum sayıyorum

5 gün geçmiş bun arada tam 1 hafta değilmiş böyle işte evde bitane test vardı yaptım hemen çıktı sonra indim eczaneye başka bi marka daha test aldım onu da yaptım inan aklımın ucundan geçmedi hamile olabileceğim

amin canım inşallah bebişi olmayanlar bebişine kavuşur olanlarada sağlıcakla kucaklarına almayı nasip eder inşallah

gözün aydııııınnnnn

gözün aydın myhoscum çok sevindim inan Allah sağlıklı bi gebelik ve doğum nasip etsin

sara ablam çoook teşekkür ederim güzel dileklerin için rabbim size de nasip etsin isteyen herkesin kucağını doldursun bilirim beklemek çok zor ama işte nasip ne zamansa ozaman gelecekler sabırla beklemek gerekiyor

ne güzel işte bak burdan ne cıkıo aklına takmıcaksın aslında ama ben adet olur olmaz diğer adet günümü hesapladıgım için düşünmemek imkansız gelio...çok ii bak kendine artık Allahım hayırlı ve sağlıklı bi evlat nasip etsin...

pazar günkünü hissetmedim ben ama annemler mersinde hissetmiş
siz dünkünü hissetmediniz dimi?
ya çok sıcak napim kendimi duşa atıyodum hergün dünden sonra korktum ayy cıbıl cıbıl nereye kaçcam tek başıma

yooo dünkünü hissetmedik wallaa...kocişini bekle öle yap banyonu tek başına girme ...ben hamile bile değilim kocam kızar bana tek başınayken duşa girme die...

canım değerinde güzel çıkmış maşallah
ben adetten 2 gün önce test yapmıştım adetin üzerinden 1 geçince doğru dra koştum

şu kafaya takmama işini herkesten duyar oldum iyi ama nasıl her dakka düşünürken nasıl kafaya takmayacam :44::44::44::44::44::44::44:

sara ablam çoook teşekkür ederim güzel dileklerin için rabbim size de nasip etsin isteyen herkesin kucağını doldursun bilirim beklemek çok zor ama işte nasip ne zamansa ozaman gelecekler sabırla beklemek gerekiyor

amin canım sağol dua et artık sende bi anne adayısın duaların kabul olur inşallah

kadın bana komşular ev görmeye gelceklermiş
ben hamileyim karnım gözümde ağırlaştım iş yapamıyom çok yoaruluyom diyemem
mecbur gelcekler
fırınımda yok onlara kolay bişiler napsam

Kuzum yufkan varsa sigara böreği yap peynirlisi olabilir meselaa hem kolay he pratik bir çeşit salata yap canım yoğurtlu makarna salatası meselaa bideee meyveli kek veyaa ağlayan kek falan yapabilirsin canım yeter daha ne olsun en kısa ve pratik şekilde yapılcak olanlar bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…