Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

sen benim dahada canım arkadaşımsın kuzucum:)gel bekliyorum haaaaa....

inşallah canım benimmmm gelirse hiç kaçışı yok gelcem sözzzz napıosunn?

canım değerinde güzel çıkmış maşallah
ben adetten 2 gün önce test yapmıştım adetin üzerinden 1 geçince doğru dra koştum

yeşilllll 2 gün önce idrardamı yaptın çıktımı peki?

8 aydır bende öyleydim biliyosun canım burada sohbet ettikçe insan daha da mimleniyor

bikaç aydır gelmiyorum biliyosun sırf aklımdan atmak için şükür işe yaradı 9. ayda rabbim yolladı kuzumu inşallah sağ salim kavuşuruz darışı senin de başına serayım

bu arada bariz bikaç belirtimi yazayım şimdi farkına vardım hamilelik belirtisi olduğunun

vucudum ateş gibiyken ayaklarım buz kesti bikaç gündür yok imkansız ısıtamadım hala da öyleler çorap var çetik var ısınmıyor

bir de 3 gündür sanırım 2 kavanoz salatalık turşusunu bitirdim kesmedi suyunu da içtim hiç böyle bi alışkanlığım yoktur diğer bütün belirtiler aynı adet belirtisi göğüs dolgunluğu kasık ağrısı bel ağrısı sivilcelenme filann herşey aynı

he walla saracımmm artık pes edecen istemiom diecen anca öle akıldan cıkar düşünülmez sanırım...amma pes etmeye nietimiz yok demi

sendemi maraştasııınnnn:)))bende senin zaar demenden anlamıştım zaten maraşlı olduğunu:)))ama ciddi yazzılarına çok gülüyorum çok komiksin sen yaaaaaaaaaa:)

seviç matraktır vall bide başak var bak geldi hatta

yok kuzucum ne olcak söle.......

ozaman tamammdırr pelincimmmmmmm

kız kaçak nerelerdesin işide bıraktın

hiç uğramaz oldun

gözün aydın çok sevindm inşallah kucağına da alırsın mercimeki

senin kanka doğurdu mu

aminnnnnnnnn
yeşill çok korkuttun beni çatlıyor muyum

duman aç gidecen annem tok karnına şeker testine gidilirmi bacım
sabah ve açç bize niye sormuyon beğenmiyonmu
kız kocatepe aç tok fark etmez didi duymadınmı belki ondan öğrenmiştir
paşa karısıda 10 eylül yazmış biz bat istiyok karı SAT yazmış
evet ya bana da 10 eylül sat demiş.

satı ben söylüyom batı siz anlayın demek istiyo heralde

kuzum valla napim ya kocişim geldi onla oturduk biraz şimdi uzanıyom geceden beri ağrıyla karışık kanamam var birazyarın doktora gidecemya ille beni rezil edecek bu kanama.........

sana şöle bişi söleyim ağustosta hamile oldugumu öğrendim kimyasalmış dr korunun dedi biz korunmadık...son 1 haftadır ağzımın tadı hiç yok durmadan bişiler yiyom özellikle lahana turşusu içine bide şalgam döküom hiiç yapmadıgım bişe yani...kocam bile şaşırdı...bide sabah uyandıgımda bi öğürme oluo...mide bulantısımı bilmiom...sanmıom ama yaa...öle bi ümidim yok...ümitlenmekde istemiom aslında...sivilceler çıkınca zaten iice kesildi ümidim...

pes etmek yok tabi seraycım durmak yola devam

Son düzenleme:
cnm gecmıs olsun catlıyosunnn artıkk o catlaklarla yasıycaksın maalesefff bozulurum dıye normal dogumdan korkuyodunn catlak hepsınden fenaa moral oldu sana söyledıklerımmm

canım değerinde güzel çıkmış maşallah
ben adetten 2 gün önce test yapmıştım adetin üzerinden 1 geçince doğru dra koştum

bizimde doktor amcamız pazartesi çağırdı kan testini tekrarlıycaz ve ultrasona gircez bakalım umarım herşey yolunda gider canım

sara ablam sen beni biliyosun yeri geldi günlerce beni teselli ettiniz bunalım bunalım dolaşıyodum düne kadar ama inanın unutmak en güzeli

kendinize oyalanacak aktiviteler bulun zamanın nasıl geçtiğini anlamayın ben bir dönem folklor oynamıştım 2 aydır tekrar başladım

ateş ölçümü yapıyodum bıraktım...ödev gibi ilişkiye giriyoduk onu da bıraktım canımız ne zaman isterse ozaman beraber olduk...gezdik tozduk bu yaz baya

eşimle de pek muhabbetini yapmadık ve zamanıymış o da geldi sizin için de dualarımı edicem rabbim aratmasın kimseye amiiinnn

hadi inşallah hamilesindir adetine kaç gün var yoksa günün geçtimi bi test yapsana seraycım

evet canım evde yapılan testlerden yaptım çıktı sonra dr gittim oda keseyi göremeyiz daha erken dedi ama kesede görünmüştü demekki erken gebe kalmışım

ivet sen erken gebe kaldın demiştin....

kuzum valla napim ya kocişim geldi onla oturduk biraz şimdi uzanıyom geceden beri ağrıyla karışık kanamam var birazyarın doktora gidecemya ille beni rezil edecek bu kanama.........

çokmu kanaman..boşver pelo yaaa ne rezilliği öle düşünüp ona sıkma canını bide...kadın olmak böle bişe işte napcan...

boş ver kız haftada 25 lira için okadar yol gittiğine yorulduğuna değmez illa çalışmak istiyosan ve eşn izin verirse evinin yakınlarında bi iş bak hiç dilse aldığın para sana kalır meselaa bence eşin bayanlara özel bi yerde çalışmana izin verecektir. Mesela yüncü,turşucu sos,mantı,erişte gibi kışlık el yapımı şeyler satan biyerde konfeksiyonda,eşarp şal satan yerlerde falan izin verir belkim olmadı evde çalış en güzeli ne biliim çocuk bakıcılığı yap, olmadı kışlık turşu, domates sos, yapabiliyorsam mantı erişte yap, kuru patlıcan biber falan kurut, reçel yap sat kız çok gidiyo öyle şeyler çalışan beceremeyen karılar çok alıyor öyle şeyleri neden elinde geliyoda yapmıyosunki sanada meşgale olur hem belkim ilerde küçük bi dükkan açarsın yada bi dükkanla anlaşırsın öyle şeyler satabilicek onlar yerine satarlar sende siparişleri falan yaparsın aklını kullancam kızım bu devirdee hiç yapamadın atkı şapk örgü işleri yada çeyizlik yap gene satarsın valla sein elinde olan bişii senin için sanırım en güzeli en zevklisi çocuk bakmak olurdu özleminide giderirdin hem bi nebze yokmu etrafında çalışan bakıcı arayanlar falan :26::44:

çok sağol canım ya...18 haftalıktı.sen pkolusun ama tedaviylemi kaldın kendiliğindenmi kaldın?ya aslında ilgisi varmıdırki pko hamile kalamamakla ilgili bi sorun hamile kaldıktan sonra bebek ölümüne yol açabileceğini düşünmüyorum ben Allah ım sağlıkla kucağına aldırsın sen kaç haftallıksın?kan pıhtılaşmandamı vardı?

kız kaçak nerelerdesin işide bıraktın

hiç uğramaz oldun

gözün aydın çok sevindm inşallah kucağına da alırsın mercimeki

senin kanka doğurdu mu

başağım işi bıraktım stresten kurtuldum

buraya da ara verdim biraz şu bebiş işini unutmak için

iyi geldi güzel bi yaz geçirdim ve bingooooo mercimek geldi

melekten bahsediyosun sanırım hamile değil henüz o

senin nasıl gidiyo hamilelik zormu kız

ivet sen erken gebe kaldın demiştin....

çokmu kanaman..boşver pelo yaaa ne rezilliği öle düşünüp ona sıkma canını bide...kadın olmak böle bişe işte napcan...

kanamam 2 gündür yoktu ama.....yarında duraydı bi kontrol olaydımda geri başlayaydı... şimdi çok değil ama var...kuzuş sen napıyon valla dünkü deprem çok fena salladı adana dada oldu oldu ben ordayken ama bu iyi salladı bu deprem benimi takip ediyor ne:)

pes etmek yok tabi seraycım durmak yola devam

aynen saracımmm pes etmicez tabiii Rabbim ne demiş isteyin verim istemeye devam...

hadi inşallah hamilesindir adetine kaç gün var yoksa günün geçtimi bi test yapsana seraycım

adetime 5 gün var daha...yapmayım yaaa..geçerse yaparım...zor oluo orda tek çizgi görmek...kimyasal gebelikte şok olmuştum çift çizgi görünce...inanamıodum ben adet oldum bitti bu ne yaaa şimdi dedim kocama...o bile merak etti ablana fotosunu cek mail at bakim demişti bekleyim ben en iisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…