sen benim dahada canım arkadaşımsın kuzucum:)gel bekliyorum haaaaa....
canım değerinde güzel çıkmış maşallah
ben adetten 2 gün önce test yapmıştım adetin üzerinden 1 geçince doğru dra koştum
isminle hitap etsem sakıncası olurmu canım benimmmmmmm
ne güzel işte bak burdan ne cıkıo aklına takmıcaksın aslındaama ben adet olur olmaz diğer adet günümü hesapladıgım için düşünmemek imkansız gelio...çok ii bak kendine artık Allahım hayırlı ve sağlıklı bi evlat nasip etsin...
şu kafaya takmama işini herkesten duyar oldum iyi ama nasıl her dakka düşünürken nasıl kafaya takmayacam :44::44::44::44::44::44::44:
amin canım sağol dua et artık sende bi anne adayısın duaların kabul olur inşallah
sendemi maraştasııınnnn:)))bende senin zaar demenden anlamıştım zaten maraşlı olduğunu:)))ama ciddi yazzılarına çok gülüyorum çok komiksin sen yaaaaaaaaaa:)
yok kuzucum ne olcak söle.......
kankam nereye ben oraya
yeşilllll 2 gün önce idrardamı yaptın çıktımı peki?
aminnnnnnnnngünaydın kızlaaaaaaaaaar
gönlünüzden geçen herşey hakkınızda hayırlı kılınarak nasip olsun
önce sağlık sonra huzur sonra mutluluk hiç peşinizi bırakmasın
Eki Görüntüle 513981 Eki Görüntüle 513982 Eki Görüntüle 513983
yeşill çok korkuttun beni çatlıyor muyumhazır canımcım çantamız bi terlik koymadım onuda yeni alayımdedim fırsat bulamadım
inşallah çatlak değildir canım
yok kıss eskilerle falan alakası yok 1 ay öncesine kadar hiç çatlağım yoktu biliyosun ne kremler kullandım
şimdi gel gör birden nasıl bukadar çatladım ben bile hayrete düştüm
aynen benimde kukuşa yakın önce kırmızı kırmızı dr a gittiğimde sordum bunlar ne dedim çatlıyorsun dedi
kız kocatepe aç tok fark etmez didi duymadınmı belki ondan öğrenmiştirduman aç gidecen annem tok karnına şeker testine gidilirmi bacım
sabah ve açç bize niye sormuyon beğenmiyonmu
evet ya bana da 10 eylül sat demiş.paşa karısıda 10 eylül yazmış biz bat istiyok karı SAT yazmış
he walla saracımmm artık pes edecen istemiom diecen anca öle akıldan cıkar düşünülmez sanırım...amma pes etmeye nietimiz yok demi
seviç matraktır vall bide başak var bak geldi hatta
ozaman tamammdırr pelincimmmmmmm
8 aydır bende öyleydim biliyosun canım burada sohbet ettikçe insan daha da mimleniyor
bikaç aydır gelmiyorum biliyosun sırf aklımdan atmak için şükür işe yaradı 9. ayda rabbim yolladı kuzumu inşallah sağ salim kavuşuruz darışı senin de başına serayım
bu arada bariz bikaç belirtimi yazayım şimdi farkına vardım hamilelik belirtisi olduğunun
vucudum ateş gibiyken ayaklarım buz kesti bikaç gündür yok imkansız ısıtamadım hala da öyleler çorap var çetik var ısınmıyor
bir de 3 gündür sanırım 2 kavanoz salatalık turşusunu bitirdim kesmedi suyunu da içtim hiç böyle bi alışkanlığım yoktur diğer bütün belirtiler aynı adet belirtisi göğüs dolgunluğu kasık ağrısı bel ağrısı sivilcelenme filann herşey aynı
he walla saracımmm artık pes edecen istemiom diecen anca öle akıldan cıkar düşünülmez sanırım...amma pes etmeye nietimiz yok demi
seviç matraktır vall bide başak var bak geldi hatta
ozaman tamammdırr pelincimmmmmmm
canım değerinde güzel çıkmış maşallah
ben adetten 2 gün önce test yapmıştım adetin üzerinden 1 geçince doğru dra koştum
şu kafaya takmama işini herkesten duyar oldum iyi ama nasıl her dakka düşünürken nasıl kafaya takmayacam :44::44::44::44::44::44::44:
amin canım sağol dua et artık sende bi anne adayısın duaların kabul olur inşallah
sana şöle bişi söleyim ağustosta hamile oldugumu öğrendim kimyasalmış dr korunun dedi biz korunmadık...son 1 haftadır ağzımın tadı hiç yok durmadan bişiler yiyom özellikle lahana turşusu içine bide şalgam döküom hiiç yapmadıgım bişe yani...kocam bile şaşırdı...bide sabah uyandıgımda bi öğürme oluo...mide bulantısımı bilmiom...sanmıom ama yaa...öle bi ümidim yok...ümitlenmekde istemiom aslında...sivilceler çıkınca zaten iice kesildi ümidim...
evet canım evde yapılan testlerden yaptım çıktı sonra dr gittim oda keseyi göremeyiz daha erken dedi ama kesede görünmüştü demekki erken gebe kalmışım
kuzum valla napim ya kocişim geldi onla oturduk biraz şimdi uzanıyom geceden beri ağrıyla karışık kanamam var birazyarın doktora gidecemya ille beni rezil edecek bu kanama.........
şımartıyosun kzı beni iş başlamadan bitti yaw ya ablamın kocası 150 veririm haftalıgını dedi zaten 35 milyon yola gidiyo ayda 125 tl gidiyo hesap ettim ne yapayım gdiyimmi gitmiyimmi sevinç ya yol çok uzun bir akıl ver sen ne dersen onu yapıcem
ay canım çok geçmiş olsun yaa tez zamanda bebeğine kavuşursun inşallahpeki ne kadarlıktı bebeğini kaybettiindede bended pko varda tırsıyom biraz :18: ama çok şükür iyi gidiyo şimdilik doktor tehlike yok artık diye progestanıda kesti bişii olma inşallah yavruma hiç bi zaman :26:
kız kaçak nerelerdesin işide bıraktın
hiç uğramaz oldun
gözün aydın çok sevindm inşallah kucağına da alırsın mercimeki
senin kanka doğurdu mu
ivet sen erken gebe kaldındemiştin....
çokmu kanaman..boşver pelo yaaa ne rezilliği öle düşünüp ona sıkma canını bide...kadın olmak böle bişe işte napcan...
pes etmek yok tabi seraycım durmak yola devam
hadi inşallah hamilesindir adetine kaç gün var yoksa günün geçtimi bi test yapsana seraycım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?