aynen saracımmm pes etmicez tabiii Rabbim ne demiş isteyin verimistemeye devam...
adetime 5 gün var daha...yapmayım yaaa..geçerse yaparım...zor oluo orda tek çizgi görmek...kimyasal gebelikte şok olmuştum çift çizgi görünce...inanamıodum ben adet oldum bitti bu ne yaaa şimdi dedim kocama...o bile merak etti ablana fotosunu cek mail at bakim demiştibekleyim ben en iisi
canım inşallah değildir yaa kaşıntı falan varmı peki? ben önce tilodum iz yapmış sanıyodum sıktı heralde diye sonra baktım geçmiyor ve artıyoryeşill çok korkuttun beni çatlıyor muyum
bizimde doktor amcamız pazartesi çağırdı kan testini tekrarlıycaz ve ultrasona gircez bakalım umarım herşey yolunda gider canım
[/B]
kanamam 2 gündür yoktu ama.....yarında duraydı bi kontrol olaydımda geri başlayaydı... şimdi çok değil ama var...kuzuş sen napıyon valla dünkü deprem çok fena salladı adana dada oldu oldu ben ordayken ama bu iyi salladı bu deprem benimi takip ediyor ne:)
sen gebelere pek saygı duyuyonvalla geçen gün komşuyu yolda gördüm "sorma filanca abla iyice ağırlaştım iş yapamıyorum kasılmalrım arttı" dedim
bana şööle dedi"olur olur normaldir ayakalrını kaldır istirahat et, sana gelcez komşularla gelirken haber veririk"
------
kızartmaylada uyraşmıyım ayakta çok durunca belim kopuyo
kısır makarna salatası domates salatalık ayran veya çay kocamda iş yerinden bana pasta çeşitleri getiriyo onları veririm yeter herhal
olsun canım öle düşünme...ne var böle muayene ol...azda geliomuş bişi olmaz...sanırım seni takiip edio deprem dediğin gibinapimmmm oturuommm öleee totom uyuştu ayaklarım acıdı dün kaynoşa gittim bugün belki onlar gelir ne yemek yapsam die düşünüom bellide değil ya derken kocam aradı ve geliceklermiş gidip alışveriş yapmam lazımmmm (( hiç bişi yapasım yokkkk tembelliğim üstündee...niese.....oyyy oyyyyyy....
aynen saracımmm pes etmicez tabiii rabbim ne demiş isteyin verimistemeye devam...
Adetime 5 gün var daha...yapmayım yaaa..geçerse yaparım...zor oluo orda tek çizgi görmek...kimyasal gebelikte şok olmuştum çift çizgi görünce...inanamıodum ben adet oldum bitti bu ne yaaa şimdi dedim kocama...o bile merak etti ablana fotosunu cek mail at bakim demişti :d bekleyim ben en iisi
kuzum ben tedavi görürken hep adetli çağorıyoduya doktor şimdi kanamalı gidersem o yüzden kötü olcam o günlere geri döndük yaaaa Allah ım yani bazen ne dicemi şaşırıyorum bide ne öğrendim sınıfımda bi öğrencim varmış hem fiziksel sorunlu hem zihinsel engelliymiş şimdi onu her gördüğümde belki rabbime binlerce şükredecem ama bu acımdan sonra onla napıcam bilmiyorum keşke bu yıl olmasaydııı :)aLLH IM KİMSEYİ ÖYLEDE İMTİHAN ETMESİN.....
ama bak kızacam sana düşünmek yok olursa sürpriz:)olumsuz düşünmekte yok.......
aynen yeşilim beklenen an geldi rabbim 9 ay sonrasında bizi hazır gördü
aklımdan binbir türlü düşünce geçiyor şu an nasıl güzel bir duygu rabbim herkese yaşatsın
3 gündür deli gibi turşu yiyodum hatta suyunu bile içiyodum demek ki sebebi minikmiş
ayy senin için de çok heyecanlı olmalı kavuşucaksınız artıkk
170.51 çıktı canım pazartesi tekrarlıycaz testi
canım çok sevindim adınaa inşallah yavrularımızı kucağımıza almakta nasip olurkız sorma bendede bi turşu hastalığıdır gidiyoo çeşit çeşit yaptım yolattım annemlere dahada gözüm doymuyo evde 5 çeşit turşum var kelek kornişon sipariş verdim yarına gelcek dahada onları yapcaam ha bide daha snra kış turşusu yapcam oha 8 çeşit turşu oluyo yav anam ne turşucuymuşum beee
canım çok sevindim adınaa inşallah yavrularımızı kucağımıza almakta nasip olurkız sorma bendede bi turşu hastalığıdır gidiyoo çeşit çeşit yaptım yolattım annemlere dahada gözüm doymuyo evde 5 çeşit turşum var kelek kornişon sipariş verdim yarına gelcek dahada onları yapcaam ha bide daha snra kış turşusu yapcam oha 8 çeşit turşu oluyo yav anam ne turşucuymuşum beee
gel gelllkocanı spora yolluyondaa sen nıye gıtmıosun spora erkek tek basına gonderılırmı kankamm yaaa gözün hep üzerinde olsunn
ya ben cok zayıfladım bu ara gitmek istemiyorum ama onun göbek aldı başını gidiyo yanında erkek kardeşi ve arkadaşıda var onlar 8,5da gidiyo osaatte onlardan başka kimse olmuyomuş sadece 3ü oluyomuş bigün takip için giderim yanında evde sıkıyorum derim bakalım teklermi gercekten bak hiç aklıma gelmemişti hatırlattın
en rahat nazo
inşallah tyez vakitte nazonun rahatı bozulur viyaklama sesleriyle
günaydın topik güzelleri
yeni gelen kızlara merhaba
eskiler zati tanırr onlara kokulu öpücüklerr
ben çok heyecanlıyımmm sabah test yaptımm iki tane işte böyle çıktıııı
gittik kanımızı da verdik saat 12 de alıcaz testimizi meraktan ölüyoruumm
kız ne rahatı yeğenleri rahatmı veriyor kıza
amin amin amin
:18::18: ayyy az kalmışşş ben doğurmuştum senin kadarken :18::18:
gözünaydın gebesin oleyyyyyy
darısı başımıza
ne güzel işte bak burdan ne cıkıo aklına takmıcaksın aslındaama ben adet olur olmaz diğer adet günümü hesapladıgım için düşünmemek imkansız gelio...çok ii bak kendine artık Allahım hayırlı ve sağlıklı bi evlat nasip etsin...
şu kafaya takmama işini herkesten duyar oldum iyi ama nasıl her dakka düşünürken nasıl kafaya takmayacam :44::44::44::44::44::44::44:
amin canım sağol dua et artık sende bi anne adayısın duaların kabul olur inşallah
boş ver kız haftada 25 lira için okadar yol gittiğine yorulduğuna değmez illa çalışmak istiyosan ve eşn izin verirse evinin yakınlarında bi iş bak hiç dilse aldığın para sana kalırmeselaa bence eşin bayanlara özel bi yerde çalışmana izin verecektir. Mesela yüncü,turşucu sos,mantı,erişte gibi kışlık el yapımı şeyler satan biyerde konfeksiyonda,eşarp şal satan yerlerde falan izin verir belkim olmadı evde çalış en güzeli ne biliim çocuk bakıcılığı yap, olmadı kışlık turşu, domates sos, yapabiliyorsam mantı erişte yap, kuru patlıcan biber falan kurut, reçel yap sat kız çok gidiyo öyle şeyler çalışan beceremeyen karılar çok alıyor öyle şeyleri neden elinde geliyoda yapmıyosunki sanada meşgale olur hem belkim ilerde küçük bi dükkan açarsın yada bi dükkanla anlaşırsın öyle şeyler satabilicek onlar yerine satarlar sende siparişleri falan yaparsın aklını kullancam kızım bu devirdee hiç yapamadın atkı şapk örgü işleri yada çeyizlik yap gene satarsın valla sein elinde olan bişii senin için sanırım en güzeli en zevklisi çocuk bakmak olurdu özleminide giderirdin hem bi nebze yokmu etrafında çalışan bakıcı arayanlar falan :26::44:
ay bende diyorum neden gelmiyor acaba diye iyiki gelmemişin bak yaramış
dönüşün muhteşem oldu RABBİM sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
hayırlı olsun..çok güzel bi haber almış oldum topikten..inşallah herşey yolunda gider :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?