Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

paşam dün konuştuktan sonra çok üzüldüm ben ya tekrar yaşattırdım galiba o anları sana sormasaydım keşka kusura bakma olurmu....

beş gün varsa bekle canım inşallah hamilesindir

yeşill çok korkuttun beni çatlıyor muyum
canım inşallah değildir yaa kaşıntı falan varmı peki? ben önce tilodum iz yapmış sanıyodum sıktı heralde diye sonra baktım geçmiyor ve artıyor şimdi çatlak patlak yusyuvarlak oldum:44::44:
bizimde doktor amcamız pazartesi çağırdı kan testini tekrarlıycaz ve ultrasona gircez bakalım umarım herşey yolunda gider canım
[/B]

inşallah canım iyi düşün iyi olsun

olsun canım öle düşünme...ne var böle muayene ol...azda geliomuş bişi olmaz...sanırım seni takiip edio deprem dediğin gibi napimmmm oturuommm öleee totom uyuştu ayaklarım acıdı dün kaynoşa gittim bugün belki onlar gelir ne yemek yapsam die düşünüom bellide değil ya derken kocam aradı ve geliceklermiş gidip alışveriş yapmam lazımmmm (( hiç bişi yapasım yokkkk tembelliğim üstündee...niese.....oyyy oyyyyyy....

neey kısırla makarna salatasımııı ay ilahi kuzum alemsin ikiside salata türü ve çok alakasızlar sadece birini yapsan yeterdii sen ne gördünde millettende okadar şey yapıyon onlaraa bi salata bi kek yeterdi ya kocişin pasta yollıycakmış nasılsa çeşit çeşit dahane olsun yorma kendini kz 2sini birden yapııp bende akşama pizza yanınada yoğurtlu mayonezli makarrna saatası yapem diyom içinde sarımsak dere otu nane havuç karalahana salatalık belkim azda soğan koyarm yanınada turşu olur zaten bide kekmi çırpsamki acaba misafir çağırıyım diyom akşama :26: kuru pastamda vardı haylaa :26:

kuzum ben tedavi görürken hep adetli çağorıyoduya doktor şimdi kanamalı gidersem o yüzden kötü olcam o günlere geri döndük yaaaa Allah ım yani bazen ne dicemi şaşırıyorum bide ne öğrendim sınıfımda bi öğrencim varmış hem fiziksel sorunlu hem zihinsel engelliymiş şimdi onu her gördüğümde belki rabbime binlerce şükredecem ama bu acımdan sonra onla napıcam bilmiyorum keşke bu yıl olmasaydııı :)aLLH IM KİMSEYİ ÖYLEDE İMTİHAN ETMESİN.....

ama bak kızacam sana düşünmek yok olursa sürpriz:)olumsuz düşünmekte yok.......

amin canımmm bak şükredelim halimize yinede...Rabbim onun ve ailesinin yardımcısı olsun ...onun gibi olan herkesinde tabiki...ben cıkıom bebeğim...alışveriş yapmam lazım....görüşürüz...gelebilirsem tabi

ama bak kızacam sana düşünmek yok olursa sürpriz:)olumsuz düşünmekte yok.......

kuzum ama senin gebe olduğunu öğrenmen lazım ki iğne olcaksın bek şüpheleniyosun madem bi test yap varsa tedbirini al biran önce tek çizgiyse tek çizgi nolacak çift çizgi göreceğin zamanlarda olacak ama senin emin olman lazım unutma!

canım çok sevindim adınaa inşallah yavrularımızı kucağımıza almakta nasip olur kız sorma bendede bi turşu hastalığıdır gidiyoo çeşit çeşit yaptım yolattım annemlere dahada gözüm doymuyo evde 5 çeşit turşum var kelek kornişon sipariş verdim yarına gelcek dahada onları yapcaam ha bide daha snra kış turşusu yapcam oha 8 çeşit turşu oluyo yav anam ne turşucuymuşum beee

170.51 çıktı canım pazartesi tekrarlıycaz testi

canım adet tarihinden 1 hafta sonraki değermi buu benim 5 gün geçmiş hali 1905tide sen sanırım geç yumurtlmışsın pazartesiye bayaa yükselir nasılsa oy ne güzel yaa çok güzel bi duygu dimii bide inanamıyor insan hamile olduğuna ben bile bazen hayla inanamıyom vallaa hiç kusm falan olmayınca rahatım vallaa inşallah sende benimki gibi rahat bi hamişlik geçirirsin

amin canım inşallah sağ salim gelirler

valla ben 2 büyük kavanoz kornişonu bitirdim bi de suyunu içtim hiç huyum değildir halbuki hamileliğimi bilmiyodum bebişin canı istemiş meğer

şimdi de dikkat etmek lazım çok tuzlu iyi değil ödem yapar balon gibi şişeriz vallah

amin canım inşallah sağ salim gelirler

valla ben 2 büyük kavanoz kornişonu bitirdim bi de suyunu içtim hiç huyum değildir halbuki hamileliğimi bilmiyodum bebişin canı istemiş meğer

şimdi de dikkat etmek lazım çok tuzlu iyi değil ödem yapar balon gibi şişeriz vallah

gel gelll kocanı spora yolluyondaa sen nıye gıtmıosun spora erkek tek basına gonderılırmı kankamm yaaa gözün hep üzerinde olsunn

ya ben cok zayıfladım bu ara gitmek istemiyorum ama onun göbek aldı başını gidiyo yanında erkek kardeşi ve arkadaşıda var onlar 8,5da gidiyo osaatte onlardan başka kimse olmuyomuş sadece 3ü oluyomuş bigün takip için giderim yanında evde sıkıyorum derim bakalım teklermi gercekten bak hiç aklıma gelmemişti hatırlattın

ayyy kızlar çok fenasınız yaaaaaa :)

en rahat nazo

inşallah tyez vakitte nazonun rahatı bozulur viyaklama sesleriyle

en rahat nazo yazısını görünce suratım ekşidi
tamda yeğen anca çıktı pc den ben girmiştim yazını gördüm sıkıldığım anda
birde bugün 12 de geldi bir daha ders yok bugün dedi içim sıkıldı

ay bende diyorum neden gelmiyor acaba diye iyiki gelmemişin bak yaramış
dönüşün muhteşem oldu RABBİM sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

kız ne rahatı yeğenleri rahatmı veriyor kıza

amin amin amin

:18::18: ayyy az kalmışşş ben doğurmuştum senin kadarken :18::18:

gözünaydın gebesin oleyyyyyy
darısı başımıza

çok doğru tesbit hatta şu sıralar 1 aydır kardeşim ve oğlu bende
ablamın liseye giden oğluda bende ne kadar rahat olabilirim sizce
eşimin izinli gününde istediğimizi yapmayı özledim valla
neyseki kardeşim ev buldu pazartesi taşınacak yavaş yavaş yerleşse en azından 10 gün sonra rahatım birazda olsa

hadi inşallah zamanı gelmiştir

keşke takmasak ama bunada şükür RABBİM bebek fikrini unutturacak dert vermesin yeterki

çocuk bakmak diyince bana fenalık geliyor valla anca kendi çocuğumuz olursa iyi fikir
yoksa sevecem verecem anasına bakımını sorumluluğunu almak istemem
banada kaç kere dediler çocuk bakmak için istemem dedim söyledikleri anda içime sıkıntı giriyor

ay bende diyorum neden gelmiyor acaba diye iyiki gelmemişin bak yaramış
dönüşün muhteşem oldu RABBİM sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

meditasyon yaptım arındım bacım yaradı da

amiin güzel dileklerin içinnn darısı sana kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…