o zaman bakarız kuzum korkmaben yine gelcem tabii toptan ayrılmıcam yani burdanf
Hııııı yok bide ayrılsaydııııın...topikiiin sahibesi diiidiiik bidee...ayrıl da göriiyiiim baakeem
niye kimsecikler gelmemiş karılarrr
ben börülcedeydim akrabalar ev görmeye gelmiş
33 kişiydik çocuklar hariç
mutfağa girdim ordan çıktım arabaya atladım eve zor yetiştim çocuğa
herşeyi organize ettim o kadar karıya yetiştim mutfağıda tertemiz teslim ettim geldim
kesemiz 3.4 milim kuzucuk da 1.5 milimmiş
oha fasulye kadar olurmu kız naptın dişli doğurcan nerdeyse çocuuu sende deli karıı
valla bulantı filan yok şeker öyle koku hassasiyeti filanda yok yalnız kasık kısmımda batmalar oluyo aniden bi de wcyle kanka oldum
onun haricinde herşey güzel şükür
:
hee 2 ay sonra görürüm seni tabi bulabilirsek
gerek yok istemem belki o zamana kadar hamiş kalırım heç işim olmaz kusarım gelemem :120:
valla gebertirim seni karı çicuu emziremede görrr
niye kimsecikler gelmemiş karılarrr
ben börülcedeydim akrabalar ev görmeye gelmiş
33 kişiydik çocuklar hariç
mutfağa girdim ordan çıktım arabaya atladım eve zor yetiştim çocuğa
herşeyi organize ettim o kadar karıya yetiştim mutfağıda tertemiz teslim ettim geldim
Şiiikeriim ya kalbimi gırıyoon amma....Benle en çok ilgilenen senidiiin yazdııım yaaa kııııı unutmadıım diiidiiiim Karıııı daha ne diiiyiiiiim leeeeen Sevüüüüüünçççç
kuru fasülye dedim kız taze fasülye değilama ne bilim ultrason resminde o kadar gözüküyodu
evet ya o batmalar beni çok korkutuyordu bazen adet olcakmışım gibi kasıklarımda sancı oluyordu
normalmiş tabii
ıyykk başlarda benm tiksinmem çok olmştu yimek yiyemiyodum:120:
ama hiç kusma olmadı öğürme falan
inşallah seninde rahat geçer
sevinç karısı küstüğün karılar peşinden hep ağlıyo
şeytan tüyümü var sende
Şiiikeriim ya kalbimi gırıyoon amma....Benle en çok ilgilenen senidiiin yazdııım yaaa kııııı unutmadıım diiidiiiim Karıııı daha ne diiiyiiiiim leeeeen Sevüüüüüünçççç
gız kimse kımıldamadı börülcemle sorunum yok elimde büyüdü saygısızlık etmez severim yazık kızzz zaten bir sürü pasta bürek yapmış neler nelerAboooowo kadar karının içinde mutfağı niye sen temiizlediiin kııı....?
bulamazsan sen istanbula bilem gelirsin nasıl olsa hangi hava alanına ineceğini öğrendin
---------
sen kussanda gelirsin
----------
ohooo sen bööle olursan sırtına binen çok olur
dolmaya sarmaya niye yardıma gitmöedin onlarada gitseydinde tam olsaydı
börülcenin hasılatı güzel olmştur
ne kadar hediye geldi acep
sevinç karısı küstüğün karılar peşinden hep ağlıyo
şeytan tüyümü var sende
kız duman yüklemeye gittinmi
ekimin 6 sında gidicem daha canım
ne gülüyon gebelik takviminmi varki bilek
tabii tatlım önemli olan o yine de miden bulanamsın çok kötü bişiinşallah canım yaa midem bulanmasın zaten sürekli bir guruldama halinde içimde ejderha var sanki hem gurulduyo hemde yanıyo domates yiyince
herşeye değer yine de razıyım yeterki sağ salim olsun
bana dedi maymuş karıben mi başak mı başak dimi
Allah kabul etsin inşallah kendimi kötü hissediyorum okuyamadığım içinama durumumdan ötürü okuyamamdım beloşcumkarılar beloşa tefriciye okuyacaktık ya hani
okumaya niyetlenen varsa sölim
beloşunda benimde 4444 tefriciyemiz bugün
itibariyle bitmiş bulunuyor Allahım kabul ederse
oturduk okuduk bitirdik ..
haber veriiim dediydim okicaksanız saolun bitti de
sen o kadar desteklemedinmine gülüyon gebelik takviminmi varki bilek
ekmek almaya gittim kocam akşama gitti geceye kadar burdayımöbaşak karısı nire kaçtı
ben çıkıyom tocam geldisonra gelürüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?