hayırlı cumalar kızlaarrr
hayırlı cumalar taze anne adayı nasılsın
sen sevinç karısına bakma kuzum
ben hamile olmasaydım daha çok ilgilenirdim hatunlarımla
sevinç kadın biraz kıskanır beni
seninle bir bütün olabiliriz kuzum daha yaşayacağımız çok şey var
gayet iyiyim sara ablam doktordan geldim az önce
kesemizi gördük minik kuzu pirinç tanesinin yarısı kadarmışş rabbim ne kadar büyük yaa
çarşamba da kalp atışını için çağırdı doktor bakalım umarım herşey yolunda gider
sen nasılsın??
çoookk hastayımmmmmmmm sabaha kadar afedersınız ama kustummm :26::26: iyi hissetmiyorum kafamda bir hararet basıncc varrrrdoktoradaa gitmeeemmm
çoookk hastayımmmmmmmm sabaha kadar afedersınız ama kustummm :26::26: iyi hissetmiyorum kafamda bir hararet basıncc varrrrdoktoradaa gitmeeemmm
geçmiş olsun canım..doktora niye gitmezmişsin
gecmis olsun canim... doktora git canim, acaba midene yedigin bisey mi dokundu..?
işn bebişini sağlıkla kucağına alırsıın şiikeriiim....
oy maaşallah kız o kadar küçükmüymüşgayet iyiyim sara ablam doktordan geldim az önce
kesemizi gördük minik kuzu pirinç tanesinin yarısı kadarmışş rabbim ne kadar büyük yaa
çarşamba da kalp atışını için çağırdı doktor bakalım umarım herşey yolunda gider
sen nasılsın??
o zaman bakarız kuzum korkmaok şiikeeriiim dadluuum seen hamişkeen pek ilgilenemediim diyon hele bide doğrursaan heeeç ilgileenmeen sooraa ben yanlıız kalırıım
ayy paşam işe mi başlamışşSelam kizlar nasilsiniz...?
Pasam yaaa ise baslamissin hayirli ugurlu olsun insallah...
Bende ise baslamak istiyorum ama bebek arefesi diye erteliyommm :44:
noldum kız devamlı dışarda yemektenmi oldu nedir tühhçoookk hastayımmmmmmmm sabaha kadar afedersınız ama kustummm :26::26: iyi hissetmiyorum kafamda bir hararet basıncc varrrrdoktoradaa gitmeeemmm
oy maaşallah kız o kadar küçükmüymüş
ben keseyi gördüğümde fasülye kadar sanıyordum
ee anlat bakalım taze gebe miden bulanıyormu nasıl gidiyor
bilmiyorumkkiii acken bıle acayıp mıgdem bulanıyorr usuttum galıbaaa beennn:2::2::2::2::2:
bilmiyorumkkiii acken bıle acayıp mıgdem bulanıyorr usuttum galıbaaa beennn:2::2::2::2::2:
ayyy kızlar çok fenasınız yaaaaaa :)
kırmızıyı gördüm ama sabah piçeteye geldi
basakin sayesindemi nankor kari git o dusuk yaptigin tarihe en cok kim ilgilenmis senlen
topicik sahibesinin gendine hayri yok kustum senlen
Ayyyyyy cnm beniiiiiim sen beni niye üzüyooon yaaaben öylee mi diidiiiim hani topiği kurmuş ya ondan...onun sayesinde biraraya geldik diiimek istediiim..... Yooksaaamm bana en çok destek olan sendiin tabiki dadlum benim asla unutmaaaam hep soruyodun gelince naptın kanama noldu diyeee takip ediyiidiin
sen sevinç karısına bakma kuzum
ben hamile olmasaydım daha çok ilgilenirdim hatunlarımla
sevinç kadın biraz kıskanır beni
seninle bir bütün olabiliriz kuzum daha yaşayacağımız çok şey varhee 2 ay sonra görürüm seni tabi bulabilirsek
hahaaaayt benm topik sahibi olmam yeter teşekkürleri hak etmem için
hem önceden gayet iyi ilgilenirdim topiğin neşesi bendim
ama şimdi eski performansım yok
çiçuğu doğurduktan sonra eski halime döndüm döndüm dönmedim sana bırakcam topik şekerliğinigerek yok istemem belki o zamana kadar hamiş kalırım heç işim olmaz kusarım gelemem :120:
Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 7 ziyaretçi)
basakss
kadın bu gece rüyamda doğurmuştum
hani dün emzirmekten söz ettik ya etkisinde kaldım demekki
bebeğiğ emzirmeyi unutuyorum, o da saatlerce uyanmıyor ki aklıma gelsin
sonra yerinden kaldırıyorum kucağıma alıyorum uyanıyor bebek ve yeni doğmuş bebek açlıktan dile gelip "süt" diyor
veriyorum memeyi çok az emip bırakıyo sonra bi daha emziremiyorum kabul etmiyor
içimden de diyorum ki "sevinç bu yaptığımı duysa başımın etini yer" rüyamda bile etkinde kalıyom kadınvalla gebertirim seni karı çicuu emziremede görrr
ok şiikeeriiim dadluuum seen hamişkeen pek ilgilenemediim diyon hele bide doğrursaan heeeç ilgileenmeen sooraa ben yanlıız kalırıım kal nankör kedi yalnız kal
çoookk hastayımmmmmmmm sabaha kadar afedersınız ama kustummm :26::26: iyi hissetmiyorum kafamda bir hararet basıncc varrrrdoktoradaa gitmeeemmm dışarda yemekten mideyi bozdun sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?