Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Oy hafta atlamışıım yavrum 13 haftalık olmuuuş yisin annen seni yaa biran önce büyü yavrum annen sana biran önce kavuşcağı günü sayıyoo Allahım sen herkese nasip eyle bu güzel mutluluğuu Yav 12+3 düm normade hatta bu saat itbariyle 12+4üm artıkınn

Son düzenleme:
basakin sayesindemi nankor kari git o dusuk yaptigin tarihe en cok kim ilgilenmis senlen
topicik sahibesinin gendine hayri yok kustum senlen
sağol tatlım evimizi yaptık diyelim darısı olmayanlara

ama sevinç karısıylamı oturuyum yani:18:
ne var begenemedinmi elini sicak sudan soguk suya sokmazdim borulceni haklar kaynosuda eve bastirmazdim

------------
hemende hesap etmiş evet 17 yaşında açılmamış goncagüldüm
---------
niye hep adanalı anlaamdım adanalılar bstı topiiiiiii özelliklemi çağırıyon napıyon
heee bastilar zuper oldu yoo ben cagirmadim ben cagirsam dopuc yikilir
canım 20 dakka şart diil iç yeterkii 5-10 dk beklesen gene yeter
tmm cnm saol

Amin canim sende saglikla sihhatle kavusursun insallah

anaaa 3 keremi kan alıyolaar iğneyi sokup duruyolar desenee delik deşik olcaz anlaşılan :18:

evet cnmmm bana öle yaptılar bilemem artık...

valla öle:)bi giriyorum muhabbetler edilmiş ama okumakta çok hoşuma gidiyor:)

oku bakalım

afirin kuzum neler yaptın pekii? :26:

önce browni yaptım...o pişerkene tavuğu avcarladım pattis doğradım pattisi avcarladım...iki tepsiye ayrı ayrı yerleştirdim...kek piştikten sonra onları fırına sürdüm...sonracıma pilavı ocağa koydum...sonra salata yaptım ayrıca havuç salatasıda yaptım...turşu çıkartmayı unutmuşum bide dolma ısıttım koydum....17,55 de keki fırına sürdüm...18,25 de yemekleri...işte bu kadayyyy...

allahım kendi rahmetin bütün güzel isimlerin ve en büyük ismiyin hürmetine bu geceyi ve arkasından gelen mübarek günü tüm dua dostlarımız vatanımız ordumuz ailelerimiz çocuklarımız için şifa ,hayır, rahmet, rızık, huzur ,kavuşma , afiyet ve esenlik vesilesi kıl... Bizi bu gece ve günün değerini bilenlerden eyle ...aminnn ya rabbel alemin

sağol canımmm... iyiki burası var dr u aramam gerek kalmadı valla.. seviyorum sizi kocişle giderim cnm tek gitmem...
maşallah büyüyüttün yavruyu kızzzzzz... cinsiyeti belli olcak nerdeyse... benim 12 haftada kız oldugu kesinleşmişti hee söyleyimm

tatlım komşularoım henüz gelmedi
bekliyorum bakalım ne zaman gelcekler
seninde güzel geçmesine sevindim

sen sevinç karısına bakma kuzum
ben hamile olmasaydım daha çok ilgilenirdim hatunlarımla
sevinç kadın biraz kıskanır beni
seninle bir bütün olabiliriz kuzum daha yaşayacağımız çok şey var

Son düzenleme:

hahaaaayt benm topik sahibi olmam yeter teşekkürleri hak etmem için
hem önceden gayet iyi ilgilenirdim topiğin neşesi bendim
ama şimdi eski performansım yok
çiçuğu doğurduktan sonra eski halime döndüm döndüm dönmedim sana bırakcam topik şekerliğini

Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 7 ziyaretçi)
basakss

kadın bu gece rüyamda doğurmuştum

hani dün emzirmekten söz ettik ya etkisinde kaldım demekki

bebeğiğ emzirmeyi unutuyorum, o da saatlerce uyanmıyor ki aklıma gelsin
sonra yerinden kaldırıyorum kucağıma alıyorum uyanıyor bebek ve yeni doğmuş bebek açlıktan dile gelip "süt" diyor
veriyorum memeyi çok az emip bırakıyo sonra bi daha emziremiyorum kabul etmiyor
içimden de diyorum ki "sevinç bu yaptığımı duysa başımın etini yer" rüyamda bile etkinde kalıyom kadın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…