Cnm hoşgeldiin....Yaşadıkların zor seninde tabii...üzüldüüm...hepimizin yaşadıkları kendine göre zor ne yazık ki.....benimde ilk hamileliğim ilk haftalarında düşükle sonuçlandı ama burda destekler öyle güzel ki insan yeniden umut buluyoo...:))basaksscıım sayende şiikeriim topikin sahibesiii.....:))inş lah sende en kısa zamanda yeniden hamiş olursun bebişini de sağlığıyla kucağına alırsıın cnm...:))
sağol tatlım evimizi yaptık diyelim darısı olmayanlara
ama sevinç karısıylamı oturuyum yani:18:
heee bastilar zuper oldu yoo ben cagirmadim ben cagirsam dopuc yikilir
------------
hemende hesap etmişevet 17 yaşında açılmamış goncagüldüm
---------
niye hep adanalı anlaamdım adanalılar bstı topiiiiiii özelliklemi çağırıyon napıyon
tmm cnm saolcanım 20 dakka şart diil iç yeterkii5-10 dk beklesen gene yeter
Oy hafta atlamışıımyavrum 13 haftalık olmuuuş yisin annen seni yaa biran önce büyü yavrum annen sana biran önce kavuşcağı günü sayıyoo Allahım sen herkese nasip eyle bu güzel mutluluğuu Yav 12+3 düm normade hatta bu saat itbariyle 12+4üm artıkınn
anaaa 3 keremi kan alıyolaariğneyi sokup duruyolar desenee delik deşik olcaz anlaşılan :18:
valla öle:)bi giriyorum muhabbetler edilmiş ama okumakta çok hoşuma gidiyor:)
afirin kuzumneler yaptın pekii? :26:
günaydın kızlar
herkese hayırlı cumalar
günaydın saracımmmm...sanada hayırlı cumalar....25i derken sanırım gelio benim kırmızılar
günaydın canım
deme yaaaa belli olmaz olmaz biliyosun hamilelikle adet belirtileri aynıdır
basakin sayesindemi nankor kari git o dusuk yaptigin tarihe en cok kim ilgilenmis senlen
topicik sahibesinin gendine hayri yok kustum senlen
Ayyyyyy cnm beniiiiiim sen beni niye üzüyooon yaaaben öylee mi diidiiiim hani topiği kurmuş ya ondan...onun sayesinde biraraya geldik diiimek istediiim..... Yooksaaamm bana en çok destek olan sendiin tabiki dadlum benim asla unutmaaaam hep soruyodun gelince naptın kanama noldu diyeee takip ediyiidiin
hayırlı cumalarr
nasılsınız
sağol canımmm... iyiki burası var dr u aramam gerek kalmadı valla.. seviyorum siziben yaptırdım şeker yükleme testini aç gidiosun cnmm...önce bi kan alıolar sonra 2 bardak glukozlu su içirdiler banasanırım 75 gr glukozla yaptılar yanlış hatırlamıosam ama... (sana kaç gr verirse dr un ona göre içirirler)...içtikten 1,5 saat sonra gidion bidaha kan alıolar o arada bişe yiyip içmicen ama (ben dayanamıodum su içiodum söledim azar azar iç dediler )1,5 saat sonra tekrar gidiosun yine kan alıolar okadar sonrada hemennnn karnını doyurmayaaçlıktan başıma ağrı girmişti ve en son ölçümde şekerim 67 ye düşmüş düşün artık....ama şunuda söleyim benim durumum farklıydı çünkü annem babam şeker hastası annem insülin kullanıo ailede var yani...ki bendede yüksek çıktıgı oluyodu....tek gitme derim benden tavsiye...belki seninki daha kısa sürer ama...
maşallah büyüyüttün yavruyu kızzzzzz... cinsiyeti belli olcak nerdeyse... benim 12 haftada kız oldugu kesinleşmişti hee söyleyimmOy hafta atlamışıımyavrum 13 haftalık olmuuuş yisin annen seni yaa biran önce büyü yavrum annen sana biran önce kavuşcağı günü sayıyoo Allahım sen herkese nasip eyle bu güzel mutluluğuu Yav 12+3 düm normade hatta bu saat itbariyle 12+4üm artıkınn
benim durumum farklı hamileliğimi ilk öğrendiğimdede yapıldı sonrasındada yapıldı ilk yapılanda 1 bardak içmiştim aynı seninki gibiydi...ikincide anlattığım gibiydi...benimde normal çıktı sanırım 135 di sonrada 67 ye düşmüştü...bayılcaktım açlıktan ama hiç gelemem açlıga anında başım ağrır..
iidi güzel oldu yemeklerim ...gittiler 10 gibi...sen naptın bugün nasıl geçti misafirlerinle
Ayyyyyy cnm beniiiiiim sen beni niye üzüyooon yaaaben öylee mi diidiiiim hani topiği kurmuş ya ondan...onun sayesinde biraraya geldik diiimek istediiim..... Yooksaaamm bana en çok destek olan sendiin tabiki dadlum benim asla unutmaaaam hep soruyodun gelince naptın kanama noldu diyeee takip ediyiidiin
basakin sayesindemi nankor kari git o dusuk yaptigin tarihe en cok kim ilgilenmis senlen
topicik sahibesinin gendine hayri yok kustum senlen
ne var begenemedinmi elini sicak sudan soguk suya sokmazdim borulceni haklar kaynosuda eve bastirmazdim
heee bastilar zuper oldu yoo ben cagirmadim ben cagirsam dopuc yikilir
tmm cnm saol
Amin canim sende saglikla sihhatle kavusursun insallah
Cnm hoşgeldiin....Yaşadıkların zor seninde tabii...üzüldüüm...hepimizin yaşadıkları kendine göre zor ne yazık ki.....benimde ilk hamileliğim ilk haftalarında düşükle sonuçlandı ama burda destekler öyle güzel ki insan yeniden umut buluyoo...:))basaksscıım sayende şiikeriim topikin sahibesiii.....:))inş lah sende en kısa zamanda yeniden hamiş olursun bebişini de sağlığıyla kucağına alırsıın cnm...:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?