senin şerinden akıllları çıkıyo sen söyle topike
ama nazo ya okuyak bence sorakta
Hosgeldi. hayatim borilce gittimi kaynosta geldi yalnizlik guzeldi dimigüzeller ben geldimm
kalpleerini sarı yapsak çemkirrisiniz
karı niye gelmiyo topiğe
Allah kabul etsn ne güzel işte kıskandırmaya çalşcak ne var bundaHe okuyak biz okuruk herkese yardimci oluruk agzimiza yapismaz
ben adet donemindeyim annemde rahatsizmis bugunki meryem suremi
beloscum okudu agzina saglik Allah razi olsun
yavaş konuşun....takip edemiyorum
iiiiyim işte idare edioruz eşimi göndercem geceler bana çok uzun gelcekkk uzun süredir böle tek kalmamıştım 2,5 ay işleri varmış 2 haftada bir gelcek ama geceleri tek kalma olayı beni çok üzüoo normalde tek kalabilen biri dğeilimdir hani 1 günlüğüne olsa bile ararım korkuomiyim tatlım sen nslsn?
nirdesinki bacı istanbuldaydın dimi senn inşallah karşılaşırızz kızz belki bebeğin doğumuna kadar da kalabilirim belli değil tammm sevinçte çatırdaya çatırdaya çatlarmııı bilmemkibanada beklerim
seivnç hadiskonun kcası geliyomuş
Burda nereye geliyorlar hadiscim
yavaş konuşun....takip edemiyorum
He okuyak biz okuruk herkese yardimci oluruk agzimiza yapismaz
ben adet donemindeyim annemde rahatsizmis bugunki meryem suremi
beloscum okudu agzina saglik Allah razi olsun
tkb sen ol da görek
bu aralar durumum zor okumak istedim ama okuyamadm
Allah kabul etsn ne güzel işte kıskandırmaya çalşcak ne var bunda
napıyonki sen
canım yokmu gidip kalabileceğin biir,korkma sonra bayada uzun kalacakmış..allah kavuştursun...iiiiyim işte idare edioruz eşimi göndercem geceler bana çok uzun gelcekkk uzun süredir böle tek kalmamıştım 2,5 ay işleri varmış 2 haftada bir gelcek ama geceleri tek kalma olayı beni çok üzüoo normalde tek kalabilen biri dğeilimdir hani 1 günlüğüne olsa bile ararım korkuom
nirdesinki bacı istanbuldaydın dimi senn inşallah karşılaşırızz kızz belki bebeğin doğumuna kadar da kalabilirim belli değil tammm sevinçte çatırdaya çatırdaya çatlarmııı bilmemki
bacıı merkez dio ama bilmiom hiç sormadımmmm valla merkeze yürüyerek 20 dk lık biyrmiş
giz ben telden.giriyom bu yavas halim :101:
Hosgeldi. hayatim borilce gittimi kaynosta geldi yalnizlik guzeldi dimi
Geliyoo 1 defadz olsa girip slm veriyooo
:101: dimekkiicanım yokmu gidip kalabileceğin biir,korkma sonra bayada uzun kalacakmış..allah kavuştursun...
ben pc m senin telinden yavaş demekki
kızlar ben geldimekmek paramı kazandımda geldim çalışmak çok güzel olmasınada şu erken saate kalkması hallediyo adamı şöyle geç gidicegimiz bir iş olsa 3 saat ablamın ogluna bakıyorum sonra işe gidiyom evi yakın zaten iş yeriyle ablamın evi neler yapıyosunuz bakalım beni özledinizmi bakalım öpücüklerim nirde
Vaaaay is karisi pasa hatun geldii
hee bız okuruk tkbmıyız bız
bu aralar baslamadık tee ne zaman basladık hatrlatırımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?