Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

iyim tatlım sen nslsn?
iiiiyim işte idare edioruz eşimi göndercem geceler bana çok uzun gelcekkk uzun süredir böle tek kalmamıştım 2,5 ay işleri varmış 2 haftada bir gelcek ama geceleri tek kalma olayı beni çok üzüoo normalde tek kalabilen biri dğeilimdir hani 1 günlüğüne olsa bile ararım korkuom

banada beklerim
seivnç hadiskonun kcası geliyomuş
nirdesinki bacı istanbuldaydın dimi senn inşallah karşılaşırızz kızz belki bebeğin doğumuna kadar da kalabilirim belli değil tammm sevinçte çatırdaya çatırdaya çatlarmııı bilmemki

Burda nereye geliyorlar hadiscim

bacıı merkez dio ama bilmiom hiç sormadımmmm valla merkeze yürüyerek 20 dk lık biyrmiş

He okuyak biz okuruk herkese yardimci oluruk agzimiza yapismaz
ben adet donemindeyim annemde rahatsizmis bugunki meryem suremi
beloscum okudu agzina saglik Allah razi olsun

hee bız okuruk tkbmıyız bız

tkb sen ol da görek
bu aralar durumum zor okumak istedim ama okuyamadm

bu aralar baslamadık tee ne zaman basladık hatrlatırımm

canım yokmu gidip kalabileceğin biir,korkma sonra bayada uzun kalacakmış..allah kavuştursun...

giz ben telden.giriyom bu yavas halim :101:

ben pc m senin telinden yavaş demekki

kızlar ben geldim ekmek paramı kazandımda geldim çalışmak çok güzel olmasınada şu erken saate kalkması hallediyo adamı şöyle geç gidicegimiz bir iş olsa 3 saat ablamın ogluna bakıyorum sonra işe gidiyom evi yakın zaten iş yeriyle ablamın evi neler yapıyosunuz bakalım beni özledinizmi bakalım öpücüklerim nirde

paşam ilk günden zor geliyosa erken kalkmak sonra artarak devam ediyo haberin olsun:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…