Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

hoşgeldin topraaaaaaaaaaammmmmmmmmmm
he doğru cumartesi gelmişti

sonra çarşamba geldi
gerçektende hergünmüş

bende 1 aydır belki bööleyim
ayetel kürsiyi söölediniz okuduk
tefriciyeden bahsetmemiştiniz

canım vücudum alışsa iyide artık alışıcem ya açma yogursan iyi birde un kurabiyesi yapayım deyon pastane pogaçasını bilen varmı aranızda el atında yapayım götürem

paşacım yeni işin hayırlı olsun kuzum..iş hatunu paşa

hoşgeldin topraaaaaaaaaaammmmmmmmmmm

kız sevinç dün eşim çatışmaya girelim dedi yorgunum didim sonra didiki oooo şimdiden böyleyse işimiz var didi
benim panik atak arkadaşıma ne oldu be hareketi yapmışbiri açıklasın hemencik kim kızdırdı küstürdü

kız adamlar o kadar yoruluyo genede çatışıyolar sen ilk günden pes ettin eeeee nasıl çatışacaksınız bundan sonra....

walla ben yeni geldim geçmişe bakmadım kimi küstürmüşlerki:44:

paşacım yeni işin hayırlı olsun kuzum..iş hatunu paşa

hoş bulduk ebbem teficiyeler bitmedi yaw açıgım çok var ben okumayı bıraktım iş yüzünden okuyamiyorum yarında 5 kadar çalışıcam olmadı 7 kadar sabah 10 gittim yoruldum yaw bugün ayaklarımzonkluyo bugün metroya bindim babam yaşındaki adam gözünü dikti baktı durdu ay ne sinirim oynadı adama az kalsın dicektim hayrolsun amca tanıyamadınmı diye ya sabır dedim içimden ya bu böyle olursa ben ne yaparım tacizmi allah alah

canım yokmu gidip kalabileceğin biir,korkma sonra bayada uzun kalacakmış..allah kavuştursun...

ben pc m senin telinden yavaş demekki

canımmm eşim anneme git dio kendi annesine aşağıda görümce varda evli insanlar ne kalıcamm diorum evin bekçiliğini yaptırma bana istanbula gidim 1 ay sonra diooo napçemm

bıtmedımı sızın tefcıye tatlımm barıstımı pekı arkdasınn :26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…