bende 1 aydır belki bööleyim
ayetel kürsiyi söölediniz okuduk
tefriciyeden bahsetmemiştiniz
ayyyy hoşgeldiiinnnnnn
:101: dimekkii
Noldu kariii slmini ben aldim ama
bahsetmedık mıııı
paşam ilk günden zor geliyosa erken kalkmak sonra artarak devam ediyo haberin olsun:))
daha iyiym kuzum sağol sen ne yapıyosun bakalımbeydağlı nasıl oldun yüreği güzel arjkadaşım
ayyyy hoşgeldiiinnnnnn
geçmişte kaçırmış olabilirm sende geçmişi okumuyosun ne var sanki her bahsedilenden senin haberin var
he doğru cumartesi gelmişti
sonra çarşamba geldi
gerçektende hergünmüş
kızlar ben geldimekmek paramı kazandımda geldim çalışmak çok güzel olmasınada şu erken saate kalkması hallediyo adamı şöyle geç gidicegimiz bir iş olsa 3 saat ablamın ogluna bakıyorum sonra işe gidiyom evi yakın zaten iş yeriyle ablamın evi neler yapıyosunuz bakalım beni özledinizmi bakalım öpücüklerim nirde
bende 1 aydır belki bööleyim
ayetel kürsiyi söölediniz okuduk
tefriciyeden bahsetmemiştiniz
canım vücudum alışsa iyide artık alışıcem ya açma yogursan iyi birde un kurabiyesi yapayım deyon pastane pogaçasını bilen varmı aranızda el atında yapayım götürem
hoşgeldin topraaaaaaaaaaammmmmmmmmmm
hoşgeldin topraaaaaaaaaaammmmmmmmmmm
kız sevinç dün eşim çatışmaya girelim dedi yorgunum didim sonra didiki oooo şimdiden böyleyse işimiz var didi
benim panik atak arkadaşıma ne oldu behareketi yapmış biri açıklasın hemencik kim kızdırdı küstürdü
paşacım yeni işin hayırlı olsun kuzum..iş hatunu paşa
canım yokmu gidip kalabileceğin biir,korkma sonra bayada uzun kalacakmış..allah kavuştursun...
ben pc m senin telinden yavaş demekki
iyiyim hayatım sen nasılsın
hoş bulduk ebbem teficiyeler bitmedi yaw açıgım çok var ben okumayı bıraktım iş yüzünden okuyamiyorum yarında 5 kadar çalışıcam olmadı 7 kadar sabah 10 gittim yoruldum yaw bugün ayaklarımzonkluyo bugün metroya bindim babam yaşındaki adam gözünü dikti baktı durdu ay ne sinirim oynadı adama az kalsın dicektim hayrolsun amca tanıyamadınmı diye ya sabır dedim içimden ya bu böyle olursa ben ne yaparım tacizmi allah alah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?