eh işte bunada şükürler olsun...aslında sinirlerim tepemde ama neyse boşver
hoş bulduk ebbem teficiyeler bitmedi yaw açıgım çok var ben okumayı bıraktım iş yüzünden okuyamiyorum yarında 5 kadar çalışıcam olmadı 7 kadar sabah 10 gittim yoruldum yaw bugün ayaklarımzonkluyo bugün metroya bindim babam yaşındaki adam gözünü dikti baktı durdu ay ne sinirim oynadı adama az kalsın dicektim hayrolsun amca tanıyamadınmı diye ya sabır dedim içimden ya bu böyle olursa ben ne yaparım tacizmi allah alah
yetişemiyorum hızınıza bugün yorgunum ben,akşama doğru çok bögürdüm 2 litre çıkardımçıkıyorum şimdi öperim hepinizi iyi muhabbetler...
nerden biliyon kız 2 litre çıkardığınıdikkat et kuzum git dinlen o zaman iyiakşamlar
napiyim cnm bende bebkin kıyafetlerini yıkadım ütüledimdaha iyiym kuzum sağol sen ne yapıyosun bakalım
hoşbulduk kuzum
bahane bulma mesajı bulaaa gecmıste degıl bu konuda senle konusmustuk ozmanda nazo okyak demıstınn hatrıyorsaaann basım agrımaza arar bulurum konusmalarıı
tamam kız anlatma....ben de iyi olacam inşaallah..bende öptüm bidenemyemek-su karışıktı kiloyada vurabiliriz bu işi... neyse ayrıntıya girmeyim mideniz kalkmasınsen nsl oldun bu arada? öptüm cnm.
napiyim cnm bende bebkin kıyafetlerini yıkadım ütüledimayy minik minik o kadar zorduki
ameliyat olcanmı:18:
bahane bulma mesajı bul
alıntı yapmadım sil tatlım üzülme tamammı Allah çok büyük hakkınızda hayırlısı neyse o olsun kul hakkı diye bişe var bu dünyanın öbür tarafıda var
Rabbim çok büyük gönlünüze göre verir inşallah Hak yiyende Allahından bulur üzülme herşey olacağına varır. Rabbim hayırlısını versin.
amin canım.....zaten benim ahımı alan da iflah olmyor...ama işi bırakırsa kocişim ne yaparız bilmiyorum..neyse RABBİM büyüktür bakalım hayırlısı ne ise o olsun...
sinirlenme kardeşim sinirlenme ben bak ban ben hiç sinirleniyormuyumeh işte bunada şükürler olsun...aslında sinirlerim tepemde ama neyse boşver
canım bitmesi tefficiyeler ama eşi gitti aldı getirdi evine kaç kere çatılşmaya girmişler araları düzeldi canım işşallah öledir dün kapalıydı teli bugünde aramadım anlıcagın son konuşmamızda eh işte deid ama ayrınytıları bilmiyim :44::44:bıtmedımı sızın tefcıye tatlımm barıstımı pekı arkdasınn :26::26:
abooooowwwtacizciye bak sen,aman dikkat et kız yollarda kendine,keşke deseydin ne bakıyonnnn emice,birinemi benzettin diye
:18: bırakmaz inşallah bırakırsada üzülme Rabbim bir kapıyı kapatırsa diğerini açar
walla çok üzülürüm hakkımızı yediler diye yalan söyleyemem...ama öyle canım...
eee nasıl senin oliş alıştımı okula...
sohbet ediyos canım sen neyapıyosun??napıyonuz bakayım ben biraz görünmezim galiba kendimi göstermessem olmuyo
maaşallah alıştı canım iyiyiz şükür peşinde koşuyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?