Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

abooooowwwtacizciye bak sen,aman dikkat et kız yollarda kendine,keşke deseydin ne bakıyonnnn emice,birinemi benzettin diye

yetişemiyorum hızınıza bugün yorgunum ben,akşama doğru çok bögürdüm 2 litre çıkardım çıkıyorum şimdi öperim hepinizi iyi muhabbetler...

yetişemiyorum hızınıza bugün yorgunum ben,akşama doğru çok bögürdüm 2 litre çıkardım çıkıyorum şimdi öperim hepinizi iyi muhabbetler...

nerden biliyon kız 2 litre çıkardığını dikkat et kuzum git dinlen o zaman iyiakşamlar

daha iyiym kuzum sağol sen ne yapıyosun bakalım

hoşbulduk kuzum
napiyim cnm bende bebkin kıyafetlerini yıkadım ütüledimayy minik minik o kadar zorduki
ameliyat olcanmı:18:
aaa gecmıste degıl bu konuda senle konusmustuk ozmanda nazo okyak demıstınn hatrıyorsaaann basım agrımaza arar bulurum konusmalarıı
bahane bulma mesajı bul

..................................................................................

Son düzenleme:
alıntı yapmadım sil tatlım üzülme tamammı Allah çok büyük hakkınızda hayırlısı neyse o olsun kul hakkı diye bişe var bu dünyanın öbür tarafıda var
Rabbim çok büyük gönlünüze göre verir inşallah Hak yiyende Allahından bulur üzülme herşey olacağına varır. Rabbim hayırlısını versin.

yemek-su karışıktı kiloyada vurabiliriz bu işi... neyse ayrıntıya girmeyim mideniz kalkmasın sen nsl oldun bu arada? öptüm cnm.
tamam kız anlatma....ben de iyi olacam inşaallah..bende öptüm bidenemkuru fasulyen nasıl olmuştu bu arada
napiyim cnm bende bebkin kıyafetlerini yıkadım ütüledimayy minik minik o kadar zorduki
ameliyat olcanmı:18:

bahane bulma mesajı bul

yok ameliyat olmıcamyenmek istiyorum bu fıtıklar,galiba kocakarı yöntemlerine başvuracam ama tırsiyurum:18:

ooooyyy sevsinler o minik kıyafetleri eee yaklaştı tabi ege beyin gelişi herşeyi hazır olsun çicukun

amin canım.....zaten benim ahımı alan da iflah olmyor...ama işi bırakırsa kocişim ne yaparız bilmiyorum..neyse RABBİM büyüktür bakalım hayırlısı ne ise o olsun...

amin canım.....zaten benim ahımı alan da iflah olmyor...ama işi bırakırsa kocişim ne yaparız bilmiyorum..neyse RABBİM büyüktür bakalım hayırlısı ne ise o olsun...

:18: bırakmaz inşallah bırakırsada üzülme Rabbim bir kapıyı kapatırsa diğerini açar

eh işte bunada şükürler olsun...aslında sinirlerim tepemde ama neyse boşver
sinirlenme kardeşim sinirlenme ben bak ban ben hiç sinirleniyormuyum benimde eltimi versinler varya bana eşşek sudan gelene kaadar döverdim
bıtmedımı sızın tefcıye tatlımm barıstımı pekı arkdasınn :26::26:
canım bitmesi tefficiyeler ama eşi gitti aldı getirdi evine kaç kere çatılşmaya girmişler araları düzeldi canım işşallah öledir dün kapalıydı teli bugünde aramadım anlıcagın son konuşmamızda eh işte deid ama ayrınytıları bilmiyim :44::44:
abooooowwwtacizciye bak sen,aman dikkat et kız yollarda kendine,keşke deseydin ne bakıyonnnn emice,birinemi benzettin diye
manyak karı sesim evi inletti öle güdlümki paşa sesimden uçtu ne oluyo diye

canım kimse kimsenin iyi olmasını istemez örnek mesela diyete gridim eltimde gridi diyete buyur burdak yak sidik yaprışa gridi benle hatun daha neler var desem o küçük dilini yutarsınallah larından bulsunlar boşver o akıllı kocanada söyle sakın bırakmasın işi hem neden size önce almadılar evi söyle bakıyım

Son düzenleme:
kuzum mesajındaki o gıcık kaynımla olan bölümü sil yiwrum....

işte biz insanlık yaptık büyüktür önce ona alınsın dedik..oda bize biyüklük yapıyor..

napıyonuz bakayım ben biraz görünmezim galiba kendimi göstermessem olmuyo
sohbet ediyos canım sen neyapıyosun??

maaşallah alıştı canım iyiyiz şükür peşinde koşuyom

aman,amanmaaşallh kız benim yeğenimde yazıldı 5,5 yaşında ama kızkardeşimi hergün öğretmen 6,20 ye kadar okulda tutuyomuş çicuklar alışsın diyeymiş güya..yazık küçücük çicuklar yaa ben üzülüyom hallerine..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…