Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Adetliyken Fatiha Okunurmu-Adetliyken Kuran Okunurmu

Hayızlı kadının Kur’an okuması ve Mushaf’ı eline alması mescide girip orada kalması Hanefîler de dahil fakihlerin çoğunluğuna göre câiz değildir. Bu konuda hayızlı kadın cünüp kimse gibidir. İhtiyaç halinde mescide girebilirler dua ve zikir niyetiyle dua âyetlerini Fâtiha İhlâs gibi sûreleri besmeleyi kelime-i tevhid ve şehâdeti okuyabilirler.

:26: bu konuda bilgisi olan varmı

cnmm ayy cok zor senınkı cok sıddetlıymıss bırde belde olması cok kotuuu :26::26: napiimm unuttummm kafamda bi ton sey varr unutuyorumm
ewet canım felaket bişey,aslında bana ameliyat ol dediler ama olmıcam ewet ya insanın kafasında çok şey olunca unutuluyor bazı şeyler...
yenimi gördün kaç gündür yok face beğen butonunu diyor beloşcum

kız bende var ya sizde neden yokki:44:

bende var halaaa:44::44::44:

yenimi gördün kaç gündür yok face beğen butonunu diyor beloşcum

yooooooo kalkmamış..hatta bu mesacını beğendim maksustan anla diye

birden herkesin gözü beğen butonuna gitti dimi

şaka yaptım

faceten haberim yoktu

kadını sınıf annesi seçmişlerben dedimdi sen sınıf anesi olursun diye
herşeye koşturduğunu görünce bence biraz saf yerine koymuşlar seni
bence istifa et

Huuuu duruuu sana diiidiiiim....?Doktora gittin miiii...?nii diidiiii..?naptııııın..?nie cvp viirmiiioooon...?Kuzum geçmişi mi okuyooon..?:26:

sevinç canım bende vatan hastanesinde ramazan beye gidiyodum ama gebelikte çok iyiydi bebeğimi kaybettikten sonra anladımki çok ilgisiz eşim sonuçlarımı aldı şimdi salak bi testmiş değin gibi normal kan pıhtılaşması yok demiş yollamışşş.........megaparkta yapılıyomuymuşşş kaça dediler sana?ben doğukent anaokulunda öğretmenim yakınmı sana:)

ewet canım felaket bişey,aslında bana ameliyat ol dediler ama olmıcam ewet ya insanın kafasında çok şey olunca unutuluyor bazı şeyler...

kız bende var ya sizde neden yokki:44:

ortopedia ya git bii oranın doktorlarıı iyii banada amelıyat demıstıı korkuttu benııı sonra ortapedia ya gıttım doktor dedıkı ne amelıyatııı keısnlıkle gerek yokkk ufacık bıseyyy dedııı

derya canım doktora dün gitmiştim bugün sonucumu aldı eşim ama doktorum ısrarla o kan pıhtılaşması testi güven desede baktım şimdi plt ye bakılmış canım öle araştırma falan yok sakın sanada hemen çıkan bitest falan derse doktorun inanma....bu doktorlar nasıl insan yaaaaya ben güvenip tekrar hamile kalsam aynı şeyleri nasıl yaşim hiçmi düşünmüyor bu adam yaaaaaa

heee gitttiiiii...hemşom benden beter kimseye yok diyemiyo,alnının akıyla bunuda yapar ama çok yorulur ya kıyamambencede bebek arifesinde yapmasa daha iyi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…