sağol kuzum...iyi diyelim iyi olsun sen nasılsın??Kııızlarrr mrb nasılsınııız...?herkese mutlu hafta sonlarııı diliyeeem...
dugune gıtmıs ıst orda bulmus asık olmuslaroel hatrlıyomm
hobaaaaa
Cnm zabit katibi olmayi planliyom on parmak F klavye ogrendim 10 senedir q kullaniyordum simdi bakmadan F KUllaniyom 70 alabilirsem bakakta gorek hayirlisi
Aboooow kafam acıdıııal o zamannnnnn
sen ne zaman gideceksin ebru tarıma...........
Hemide 17 yasindayken bulmus 5 sene gorusmusangara,angara güzel angara seni görmek ister her bahtı kara
kız angara nire istanbul nire bu başak nerden bulmuş bu kocayı oralarda...
Kııızlarrr mrb nasılsınııız...?herkese mutlu hafta sonlarııı diliyeeem...
bende yapacaktım sonra vazgeçtim canımda sıkkın diye heeeçç bişey yapmak istemiyoomm..
menün güzelmş,ellerine sağlıkantep biberimi dolduracan acı,acı
sağol kuzum...iyi diyelim iyi olsun sen nasılsın??
vay anasını ilk görüşte aşk heee
hobaaaaa
Cnm zabit katibi olmayi planliyom on parmak F klavye ogrendim 10 senedir q kullaniyordum simdi bakmadan F KUllaniyom 70 alabilirsem bakakta gorek hayirlisi
hadi inşaallah kuzum anlaşıldı böyle jet gibi yazışınının nedeni
kuzum bu arada sana bıturlu gecmıs olsun dıyemedımmm ck cok gecmıs olsun bendede var fıtık boynumdaa.... ebruyaa ayın 12 de fakat saat kacta oldugunu unuttum
merhaba kızlarr....yeşilcim sende adanadamısın??doğumda bayağı yaklaştı ha:18: doğdu doğacak hayırlısıyla
Canim kabak biber ve patlican dolmasi tarhana corbasi
ayran
ne o begenemedinmi ewlenene kadar is hatunuydum ben
oglumuda buyuttum
tbrleeerrr...
hadi inşaallah kuzum anlaşıldı böyle jet gibi yazışınının nedeni
saol datlim ama teldeyim yani yavasim
neresındennn
beğen butonu kalkmışşşşşşş
bı ona el atmamıstınnnhee beenemedımmm hastayım ben haberın varmıııı :2::2:
sağol canım..fıtık çok zor yaa ben en son hamileliğimde kürtaj olacağımı duyduğumda resmen boynumda damar pötledi 1 hafta sağıma soluma dönemedim ...kürtaj sonrasıda nüksetti belimde2 boynumda 3 taneyle yaşıyorum....kız insan unuturmu saatini biyer not etseydin yakuzum bu arada sana bıturlu gecmıs olsun dıyemedımmm ck cok gecmıs olsun bendede var fıtık boynumdaa.... ebruyaa ayın 12 de fakat saat kacta oldugunu unuttum
yapmıcam zaten....kandırmış heeeHemide 17 yasindayken bulmus 5 sene gorusmuszor ikna etmis adami kandirmis evlenmis
ewet acuuuu canin istemiyosa yapma bos verrr
İyiiiyiim cnm ayy o gün ne güzel güldüüük kııı...
sağol canım..fıtık çok zor yaa ben en son hamileliğimde kürtaj olacağımı duyduğumda resmen boynumda damar pötledi 1 hafta sağıma soluma dönemedim ...kürtaj sonrasıda nüksetti belimde2 boynumda 3 taneyle yaşıyorum....kız insan unuturmu saatini biyer not etseydin ya
yapmıcam zaten....kandırmış heee
hiç sorma walla bütün stresim gitmişti o gün...
beğen butonu kalkmışşşşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?