hem erkenler hemde ekimin başındaki doğumlar olmaya başladı canım nerdeyse hergün bi doğum var çok heycanlı:18:[
erken doğumlarmı oluyor cnm
hayırlısı canım....demek mersinlisin hemşehri sayılırız o zaman..
hoşbudum cnm
evet aslen ankaralı olmasamda çoks eviyorum göynüm orda kaldı
ankaraya gittiğinmde ziyarete gel beni
evet koskoca ankara
Anakara Anakara güzel ankara
seni görmek ister her bahtı kara
acab çoçuğu Aankarada mı doğursam ankaralı olsun yavrum
angara,angara güzel angara seni görmek ister her bahtı kara
kız angara nire istanbul nire bu başak nerden bulmuş bu kocayı oralarda...
dugune gıtmıs ıst orda bulmus asık olmuslaroel hatrlıyomm
dansta etmiştikvay anasını ilk görüşte aşk heee
hala ısrar ediyom belli olmaz gidebilirim
Adetliyken Fatiha Okunurmu-Adetliyken Kuran Okunurmu
Hayızlı kadının Kuran okuması ve Mushafı eline alması mescide girip orada kalması Hanefîler de dahil fakihlerin çoğunluğuna göre câiz değildir. Bu konuda hayızlı kadın cünüp kimse gibidir. İhtiyaç halinde mescide girebilirler dua ve zikir niyetiyle dua âyetlerini Fâtiha İhlâs gibi sûreleri besmeleyi kelime-i tevhid ve şehâdeti okuyabilirler.
:26: bu konuda bilgisi olan varmı
tamam canım tamam kızmaaa napim işin içinden çıkamadım ben ya yarım gün çalışıyorum ama öğleciyim hafta içi olmazda tatillerde bigün ayarlim ben çok sağol ya ama düşünmen bile yeter ben zamanımı ayarlim ona göre randevü alırım sen sinirlenmeeee oooooooo sen zenginsin desene çarşının göbende oturuyon benim ev taaaaaaaaaaa yukarlarda yaşşşııııkkkkk banaaaa:)
heeee kocanda öyle diyordu...göndereyim seni aşkım,ne zamn isterse göbeli marulum git çicuğu benden uzakta dopur önemli deel..diyordu
aynı türküyü çalmışız
dansta etmiştik
ben kaldırmıştım dansa
hala videosunu izlerim
hee aynen öle...
aynı türküyü çalmışız
dansta etmiştik
ben kaldırmıştım dansa
hala videosunu izlerim
he aynen
kız doğurmadım ama yaaa geçen hafta gidecektim gönderseydi bak doğurmadan dönmüş olcaktım anlamıyo beni
yok kız zengin deelim kaynoşgilin evi onlar binevlere taşındı bende burdayım beklerim haaa
nokta marketin üst sokağındayım
karıya bak 17 yaşında ne haltlar karıştırmış duyun duyun
he aynen
kız doğurmadım ama yaaa geçen hafta gidecektim gönderseydi bak doğurmadan dönmüş olcaktım anlamıyo beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?