Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

tamam canım tamam kızmaaa napim işin içinden çıkamadım ben ya yarım gün çalışıyorum ama öğleciyim hafta içi olmazda tatillerde bigün ayarlim ben çok sağol ya ama düşünmen bile yeter ben zamanımı ayarlim ona göre randevü alırım sen sinirlenmeeee oooooooo sen zenginsin desene çarşının göbende oturuyon benim ev taaaaaaaaaaa yukarlarda yaşşşııııkkkkk banaaaa:)

bu yazı doğru sevinç hanım belki bana inanmazsın ama

dua niyeti ile fatiha okunabiliyo

ama dua niyeti nasıl olduğunu yıllardır anlaamdığım için

asla okumam

yok kız zengin deelim kaynoşgilin evi onlar binevlere taşındı bende burdayım beklerim haaa
nokta marketin üst sokağındayım

heeee kocanda öyle diyordu...göndereyim seni aşkım,ne zamn isterse göbeli marulum git çicuğu benden uzakta dopur önemli deel..diyordu

he aynen

kız doğurmadım ama yaaa geçen hafta gidecektim gönderseydi bak doğurmadan dönmüş olcaktım anlamıyo beni

yok kız zengin deelim kaynoşgilin evi onlar binevlere taşındı bende burdayım beklerim haaa
nokta marketin üst sokağındayım

hıııımmmmm bende çocuk hastanesinin üst sokağında oturuyorum bende beklerim gel valla çok tatlısın sen:)bana seyhan uygulamanın numarasını ver hele bide tekrar kontrol için şu ahmet beyin özel muayenesi nerde onuda yazıver hayrınaaaaa:)

he aynen

kız doğurmadım ama yaaa geçen hafta gidecektim gönderseydi bak doğurmadan dönmüş olcaktım anlamıyo beni

haklı adam kimbilir aklına neler geliyodur yolda bişey olur diye....boşver artık 40 ın çıkınca falan bebikinle gidersin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…