benmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
sabak 7 de kalktım yatkları kapattım bulaşık makinasını boşalttım
çamaşırları katlayıp yerine koydum kaavaltı yaptım
oğlumu komşuya bırakıp kpss sınavına gittim
eve geldim oğlumun karnını doyurdum tekrar mak çam attım
KK ya laf yetiştirdim dolma yaptım yimek yedik
çamaşırı serdimpazara gittim geldim
aldıklarımı yerleştirdim bulaşık yıkadım
tocamla oğlumun formalarını giydirip maça saldım
hee akşama kadar toto büyüttüm
bengi annem eniştemden biliyom adam denetleme zamanı ewin yolunu unutuyordu idare et hayatım adam ne kadar yoruluyor iş yerinde koş allah koşş
arada olur öyle şeyler hemen odun ettin gül gibi kocanıayıp oluyor heee
anlayışlı olmak lazım heçmi süprüz yapmadı adamcaazz bugüne kadar
geçmiş olsun topraaaammmm
noldu gız havadis virmemişsin
hemen dolduruyorumm
abooooooooooooovvvvvvvv anamda bak hele neler yapmış cidden ben 12de uyandım sen ozamana halletmişin tüm işlerini helal olsun valla yok valla ben erken kalkmayı sevmiyorum ya Allah tan bu dönem öğleciyim:)seni takdir ettim valla kocama yazık ya adam kalkıyor erkenden banada bişe demiyor benim uyandığımı görünce nasıl acıktım der gibi bakıyor kuzuşuummm benimmm:)
sağol kuzum sen nasılsın kendinden bahset biraz...hb kızlar muhabbet hızlı okumaya calısıyordum bende nasılsınzz
canım hısım hısıma bir kısım fazla geçirirmiş bunu unutma ne gelirse en yakınından gelir
üzülme Rabbim çok büyük inşallah herşey sizin için çok güzel olacak.:13:
duru bir avatar neyim koy ne bu böle
benmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
sabak 7 de kalktım yatkları kapattım bulaşık makinasını boşalttım
çamaşırları katlayıp yerine koydum kaavaltı yaptım
oğlumu komşuya bırakıp kpss sınavına gittim
eve geldim oğlumun karnını doyurdum tekrar mak çam attım
KK ya laf yetiştirdim dolma yaptım yimek yedik
çamaşırı serdimpazara gittim geldim
aldıklarımı yerleştirdim bulaşık yıkadım
tocamla oğlumun formalarını giydirip maça saldım
hee akşama kadar toto büyüttüm
hoşgeldin canım..laflıyos işte sen ne yapıyosun?? ha ben birde çay içiyorum gelin beraber içelim
kuzucuuuuuuuuuuuuummmmmmmmm nerelerdesin sen ?
ben kocama diyorum ne zaman beni dinlemiyorsun zararlı çıkan hep sen oluyorsun
hoşgeldin cınım
aytık eskisi kaday kıymetimiz kalmadı anlaşılan evlenince okadarbide kaenımda bebesni taşıyom unutmasaydı bananee hamişlik hediyesi bilem almadı hiç küsüm ben onaaa hem denelemeleride iptal olmuş zaten artık eskisi kadar düşmüyo üstüme gıcık oluyom sevgülüyke yanımdan 1 saniye ayrılmak istemezdi uyumazdı bilem benle görüşcem diye nöbetten çıktığı halde akşama kadar ama şimdi nerdee o vakit geçirme için can atan adam evlilik aşkı öldürüyo hakkat galibaa biraz
sonunda aldın demek numarasını anaaammm yandı desene başak....arada sesini duy bakalım başak hanımın...:102::102: günde 3 öğün ararım artık seni
kaçakmı duman duymasın
zavallı adamceyiz bende bazen oğlum uyanana kadar yatarım o kalkınca ilk iş kahvaltısını hazırlamak olur
hiç anlatma nasıl koyulduğunu anca laf söle koy diye:)
maaşallahhhh topraaaammmmm nasıl geçti kıs sınav?
türk kahvesi varmı kıssss hiç içmedim bugünn ...napim oturuommm karnım ağrıoooo(
burdayımmm saat 1de uyandım bugünbayılmışım resmen....evdeydim çamaşır yıkadım..astım kurumalarını bekliomm...onun dışında oturdum kk ya girdim ...bide karnım ağrıyiii boynumda tutulmuş çeviremiim...
hoşbuldummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
:96:msj atcam didin:102::102: günde 3 öğün ararım artık seni
sonunda aldın demek numarasını anaaammm yandı desene başak....arada sesini duy bakalım başak hanımın...
iiiveetttttttttt
her işte bir hayır vardır bekle ve hayrını gör heyatımmmsağol kuzum sen nasılsın kendinden bahset biraz...
kız ne güzel demişler walla...inşaallah sevinçim yaaa bazen başıma gelenlere bakıyorumda ben bu kadar sabırlı ve güçlü olduğumu bilmiyordum diyorum...ama artık gücümün kalmadığını hissediyorum..
hiç anlatma nasıl koyulduğunu anca laf söle koy diye:)
maaşallahhhh topraaaammmmm nasıl geçti kıs sınav?
türk kahvesi varmı kıssss hiç içmedim bugünn ...napim oturuommm karnım ağrıoooo(
burdayımmm saat 1de uyandım bugünbayılmışım resmen....evdeydim çamaşır yıkadım..astım kurumalarını bekliomm...onun dışında oturdum kk ya girdim ...bide karnım ağrıyiii boynumda tutulmuş çeviremiim...
hoşbuldummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kapris yapma karı hormonlar zirveye tırmanmış ne dememi bekliyon hee haklısın bunların hepsi böyle boşa gitsin o zaman :101:
bunumu bekliyon napakçöpemi atak adamları
ben koyimmi kıssss...şifreni unuttum ama nese sen koy...kullanıcı kontrol paneline tıkla ordan aşağı doğru in sol tarafta avatarını değiştire tıkla sonra dosya seçe tıkla vee istediğin resmi ekle
iyi bizede haber verir baaaariiii.....:96:msj atcam didin
:96:doğurdummu doğurmadımı haber alcak ya ondan
her işte bir hayır vardır bekle ve hayrını gör heyatımmm
banane seray anlatsın
saat 1 e kadar uyursan her yerin ağrır tutulur falla
kaveyi şekersiz iç bari anca ayılın
koy kuzum koy:)nasıl unuttun sen açtınya ................
:96:msj atcam didin
:96:doğurdummu doğurmadımı haber alcak ya ondan
kız laf aramızda benimki de unutsa çıldırırım walla direk saldırırm
her işte bir hayır vardır bekle ve hayrını gör heyatımmm
banane seray anlatsın
saat 1 e kadar uyursan her yerin ağrır tutulur falla
kaveyi şekersiz iç bari anca ayılın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?