Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

abooooooooooooovvvvvvvv anamda bak hele neler yapmış cidden ben 12de uyandım sen ozamana halletmişin tüm işlerini helal olsun valla yok valla ben erken kalkmayı sevmiyorum ya Allah tan bu dönem öğleciyim:)seni takdir ettim valla kocama yazık ya adam kalkıyor erkenden banada bişe demiyor benim uyandığımı görünce nasıl acıktım der gibi bakıyor kuzuşuummm benimmm:)

aytık eskisi kaday kıymetimiz kalmadı anlaşılan evlenince okadar bide kaenımda bebesni taşıyom unutmasaydı bananee hamişlik hediyesi bilem almadı hiç küsüm ben onaaa hem denelemeleride iptal olmuş zaten artık eskisi kadar düşmüyo üstüme gıcık oluyom sevgülüyke yanımdan 1 saniye ayrılmak istemezdi uyumazdı bilem benle görüşcem diye nöbetten çıktığı halde akşama kadar ama şimdi nerdee o vakit geçirme için can atan adam evlilik aşkı öldürüyo hakkat galibaa biraz

hemen dolduruyorumm
kaçakmı duman duymasın

zavallı adamceyiz bende bazen oğlum uyanana kadar yatarım o kalkınca ilk iş kahvaltısını hazırlamak olur

hb kızlar muhabbet hızlı okumaya calısıyordum bende nasılsınzz
sağol kuzum sen nasılsın kendinden bahset biraz...

canım hısım hısıma bir kısım fazla geçirirmiş bunu unutma ne gelirse en yakınından gelir
üzülme Rabbim çok büyük inşallah herşey sizin için çok güzel olacak.:13:

kız ne güzel demişler walla...inşaallah sevinçim yaaa bazen başıma gelenlere bakıyorumda ben bu kadar sabırlı ve güçlü olduğumu bilmiyordum diyorum...ama artık gücümün kalmadığını hissediyorum..

maaşallahhhh topraaaammmmm nasıl geçti kıs sınav?

hoşgeldin canım..laflıyos işte sen ne yapıyosun?? ha ben birde çay içiyorum gelin beraber içelim

türk kahvesi varmı kıssss hiç içmedim bugünn ...napim oturuommm karnım ağrıoooo(

kuzucuuuuuuuuuuuuummmmmmmmm nerelerdesin sen ?

burdayımmm saat 1de uyandım bugün bayılmışım resmen....evdeydim çamaşır yıkadım..astım kurumalarını bekliomm...onun dışında oturdum kk ya girdim ...bide karnım ağrıyiii boynumda tutulmuş çeviremiim...

ben kocama diyorum ne zaman beni dinlemiyorsun zararlı çıkan hep sen oluyorsun

hoşgeldin cınım

hoşbuldummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

kapris yapma karı hormonlar zirveye tırmanmış ne dememi bekliyon hee haklısın bunların hepsi böyle boşa gitsin o zaman :101:
bunumu bekliyon napak çöpemi atak adamları

hiç anlatma nasıl koyulduğunu anca laf söle koy diye:)

ben koyimmi kıssss...şifreni unuttum ama nese sen koy...kullanıcı kontrol paneline tıkla ordan aşağı doğru in sol tarafta avatarını değiştire tıkla sonra dosya seçe tıkla vee istediğin resmi ekle

var kız olmazmı sen yeterki iste kuzumkarnın niye ağrıyoki:26:

her işte bir hayır vardır bekle ve hayrını gör heyatımmm
hiç anlatma nasıl koyulduğunu anca laf söle koy diye:)
banane seray anlatsın

saat 1 e kadar uyursan her yerin ağrır tutulur falla
kaveyi şekersiz iç bari anca ayılın

kapris yapma karı hormonlar zirveye tırmanmış ne dememi bekliyon hee haklısın bunların hepsi böyle boşa gitsin o zaman :101:
bunumu bekliyon napak çöpemi atak adamları

kız laf aramızda benimki de unutsa çıldırırım walla direk saldırırm

:96:msj atcam didin

:96:doğurdummu doğurmadımı haber alcak ya ondan
iyi bizede haber verir baaaariiii.....
her işte bir hayır vardır bekle ve hayrını gör heyatımmm

banane seray anlatsın

saat 1 e kadar uyursan her yerin ağrır tutulur falla
kaveyi şekersiz iç bari anca ayılın

ewet canım mutlaka vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…