ya canım bu dönemim 17 sinde başladıysa bugüne kadar 2 kere çalışmamız oldu ama maalesef dün olmadı bakalım hayırlısı olmazsa umutlar gelecek aya
ya ben bugun sana 200 yakın okudum hep abdestsız okudum bısey olurmu ben tefcıyemın cogunuda addest almadan okudum :44::44::44::44:
maaşlah ben burda yazışırkken ne dolmaya konsatre olabilirim neden diziye
abdestsizde okunur yani dimi bence
Nazo cuum nasılsıın..?kız yeğenlerin niye sende kalıyoo şiikeriim..?:26:
Aboooo bide tehdit ediyiiii
çokmu acıtıyo ilerde tepiklerr yahuu... kız bilmiyorum saçma olabilirmi ama kocişim göreve gittiği zamanlarda bende üzgün oluyorum ve o günler hiç kıpırdamıyo gibi hissediyorum...
okunuyormuş canım sadece ben evdeyken abdestli okuyayım diyorum ama gerekte yokmuş
okunuyor canım
dolma nerden çıktı patlıcan aldım karıyarıklık ve islim kebabı yapmak için dondurucuya atacam onları ,fırına attım 10 u geçtiya boşuna fazladan elektirik gitmesin demi
iyiyim canım büyük yeğen liseye gidiyor evi uzak hergün git gel çok masraflı oluyor bende kalıyor ama kardeşim taşınınca onda kalacak
kardeşimin oğlunada ben bakıyorum 2. sınıfa gidiyor öğlenci ama şimdilik taşınana kadar bende kalıyorlar onun için akşamlarıda bendeler
sen takip etmişsin zaten
olsun cnm olacağı varsa 2 kereylede olur
yumurtlayıp yumurtlamdığından emin msin onuda takip et istersen akıntıdan falan blli olur
okunuyormuş canım sadece ben evdeyken abdestli okuyayım diyorum ama gerekte yokmuş
okunuyor canım
dolma nerden çıktı patlıcan aldım karıyarıklık ve islim kebabı yapmak için dondurucuya atacam onları ,fırına attım 10 u geçtiya boşuna fazladan elektirik gitmesin demi
iyiyim canım büyük yeğen liseye gidiyor evi uzak hergün git gel çok masraflı oluyor bende kalıyor ama kardeşim taşınınca onda kalacak
kardeşimin oğlunada ben bakıyorum 2. sınıfa gidiyor öğlenci ama şimdilik taşınana kadar bende kalıyorlar onun için akşamlarıda bendeler
Himmm biz disarda yimek genelde yisekte kucuk eve giderik. bu arada avatarin hayirli olsun
ee arayıp kontrol etmiyomu uyuyp uyumadığını:26: düzenini neden bozdun sen kuzucumm uyusana yine erken erken...kociş akaşam gidiyo iki gündür
aşşkım beni takip etmiş çok severmiş beniiiiii
ne güzel yaa dahada güçlenecek demekki yavrucummbzi acıtmalara geçmedik daha ama karnımdan fırlıycak gibi
cnm senin zamanlarında bende üzgün olduğumda sanki hissederdi
olabilir belki
sende yumurtlama dönemi akıntı nasıl oluyordu başakcım kasık ağrın falan oluyormuydu? seni de sorularımla çok yordum kusura bakma
ee arayıp kontrol etmiyomu uyuyp uyumadığını:26: düzenini neden bozdun sen kuzucumm uyusana yine erken erken...
ne güzel yaa dahada güçlenecek demekki yavrucumm
selamun aleykummmm
ben yatıyorum kızlar ıyı geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?