Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ya canım bu dönemim 17 sinde başladıysa bugüne kadar 2 kere çalışmamız oldu ama maalesef dün olmadı bakalım hayırlısı olmazsa umutlar gelecek aya

sen takip etmişsin zaten

olsun cnm olacağı varsa 2 kereylede olur

yumurtlayıp yumurtlamdığından emin msin onuda takip et istersen akıntıdan falan blli olur

ya ben bugun sana 200 yakın okudum hep abdestsız okudum bısey olurmu ben tefcıyemın cogunuda addest almadan okudum :44::44::44::44:

okunuyormuş canım sadece ben evdeyken abdestli okuyayım diyorum ama gerekte yokmuş

maaşlah ben burda yazışırkken ne dolmaya konsatre olabilirim neden diziye

abdestsizde okunur yani dimi bence

okunuyor canım
dolma nerden çıktı patlıcan aldım karıyarıklık ve islim kebabı yapmak için dondurucuya atacam onları ,fırına attım 10 u geçtiya boşuna fazladan elektirik gitmesin demi

Nazo cuum nasılsıın..?kız yeğenlerin niye sende kalıyoo şiikeriim..?:26:

iyiyim canım büyük yeğen liseye gidiyor evi uzak hergün git gel çok masraflı oluyor bende kalıyor ama kardeşim taşınınca onda kalacak
kardeşimin oğlunada ben bakıyorum 2. sınıfa gidiyor öğlenci ama şimdilik taşınana kadar bende kalıyorlar onun için akşamlarıda bendeler

çokmu acıtıyo ilerde tepiklerr yahuu... kız bilmiyorum saçma olabilirmi ama kocişim göreve gittiği zamanlarda bende üzgün oluyorum ve o günler hiç kıpırdamıyo gibi hissediyorum...

bzi acıtmalara geçmedik daha ama karnımdan fırlıycak gibi

cnm senin zamanlarında bende üzgün olduğumda sanki hissederdi

olabilir belki

Ayyy:18: Allah yardimcin olsun valla haaa

sen takip etmişsin zaten

olsun cnm olacağı varsa 2 kereylede olur

yumurtlayıp yumurtlamdığından emin msin onuda takip et istersen akıntıdan falan blli olur

sende yumurtlama dönemi akıntı nasıl oluyordu başakcım kasık ağrın falan oluyormuydu? seni de sorularımla çok yordum kusura bakma

bilmem dolma sandım bi an unutmuşum

seninki akıllı saatmi bende işlemiyo o tasarruff

Himmm biz disarda yimek genelde yisekte kucuk eve giderik. bu arada avatarin hayirli olsun

ya canım valla ben yemek yapmayı pek bilmiyorum yapıyorum oda yenecek gibi değil:)))bide şimdi eşim bişe diyemiyor rahatsızım diye sıkça dışarda yiyoruz:)))valla avatarımı beğendiysen ne mutlu canım arkadaşım yapmışşşşşş benim haberim yok ama şimdide başka bişeyime kusur bulmuşun kadın smiley neci üstüme çok geliyon ben yeniyim bak bilmiyom öle şeyler yapma bana bunu:)

kociş akaşam gidiyo iki gündür

aşşkım beni takip etmiş çok severmiş beniiiiii
ee arayıp kontrol etmiyomu uyuyp uyumadığını:26: düzenini neden bozdun sen kuzucumm uyusana yine erken erken...

bzi acıtmalara geçmedik daha ama karnımdan fırlıycak gibi

cnm senin zamanlarında bende üzgün olduğumda sanki hissederdi

olabilir belki
ne güzel yaa dahada güçlenecek demekki yavrucumm

sende yumurtlama dönemi akıntı nasıl oluyordu başakcım kasık ağrın falan oluyormuydu? seni de sorularımla çok yordum kusura bakma

önemli dil cnm

bende yumurtlaam sorunu vardı cnm onun için tedavi gördüm

ama sonradan incir kürü yaptım yumurtlamak içino ay akıntımdan yumurtladığımı hissettim
akıntının rengi yumurta beyazı gibi oluyor cnm bizde iki parmak arasında uzuyo falan netten ararştır ayrıntılarıyla yazar tam aklımda kalmadı yalan olmasın

Valla zor işin cnm..:18::18:İyi olduna sevindiim geçen akşam canın sıkkındıya....

ee arayıp kontrol etmiyomu uyuyp uyumadığını:26: düzenini neden bozdun sen kuzucumm uyusana yine erken erken...

ne güzel yaa dahada güçlenecek demekki yavrucumm

off kocam yokken şımarıyom yatasım gelmiyo

ooo annesi daha neler yapcak Alah izin veririse

hergün yeni bi huyunu öğrencen

kızlarr bende çıkıyorum artık yarın görüşmek üzere başakcım tanıştığıma memnun oldum sen de yorma kendini dinlen bebişinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…