Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

off kocam yokken şımarıyom yatasım gelmiyo

ooo annesi daha neler yapcak Alah izin veririse

hergün yeni bi huyunu öğrencen
bebişi alıştırıyosun erken yatmaya sonrada bozuyosun düzenini olmazzz inşallah canım yaa büyüdüğüne şahit oluruz bebişlerimizin...

selamun aleykummmm

aleyküm selam canım hoşgeldin nslsn?

kızlarr bende çıkıyorum artık yarın görüşmek üzere başakcım tanıştığıma memnun oldum sen de yorma kendini dinlen bebişinle

Alah rahatlık versin cnm bende normalde erken yaatrım ama bbugün kocam geç gelcek o yüzden yatasım yok
ama yatıyım bende en iyisi

yine gellll

Ayyy:18: Allah yardimcin olsun valla haaa

çok sağol canım

bilmem dolma sandım bi an unutmuşum

seninki akıllı saatmi bende işlemiyo o tasarruff

evet yoksa akşam akşam uğraşmazdım daha ütü yapacam yarında boya yapılacak ALLAHIM bi taşısaydık eşyaları hayırlısıyla

Valla zor işin cnm..:18::18:İyi olduna sevindiim geçen akşam canın sıkkındıya....

evet iyiyim canım bugün pcde bendeya değme keyfime ama 15..20 dakikalığına yeğene verecem pc yi sonra geri alacam

http://www.kadinlarkulubu.com/profile.php?do=editoptions cnm bu linke gir orda çeşitli seçenekler bölümünde mesaj editörüseçeneğini değiştircen..gelişmiş düzenleyici ya da standart editör yap...smileylerin açılır..işte bu gülen surat felan yolluyoruz ya onlar..öpt tatlım

bebişi alıştırıyosun erken yatmaya sonrada bozuyosun düzenini olmazzz inşallah canım yaa büyüdüğüne şahit oluruz bebişlerimizin...

tamam gidiyomaminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

hosbulduk canim. iyiyim Allaha sukurler olsun. Sen nasilsin?

Bak seni bulmusken bisey sorucam... sen hic plt'ye baktirdinmi..kac cikiyor genelde?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…