basakssmerhaba kızlar,
bende aranıza yeni katıldım. öncelikle allah isteyen herkese sağlıklı bebiş nasip etsin
1 Yıllık evliyim ve bebek istiyoruz..Korunmayı bırakalı 6 ay oluyo ama geçen ay kimyasal gebelik yaşadım. doktorum her kadının dönem dönem yaşadığını büyütmememi yeniden hamile kalabileceğimi söyledi ancak içim bir türlü kabul etmiyor.. neden yaşanır ki bu kimyasal gebelik? yaşamamak için ne yapmak lazım acaba? bu ayda tam yumurtlama dönemlerimde birlikte olduk eşimle 3 gündür göğüslerimde ve kasıklarımda şişme var, sızlıyor göğüslerim hatta, kasıklarımda da ara ara sızlamada oluyo, bel ağrım var, ve 3 gün önce sağ göğüsümden çok küçük bi sıvı geldi ilk defa yaşadım. adetime tam 3 hafta var yani ekmin 4-5 gibi bekliyorum..sizce bunlar erken belirti midir? yine kimyasal gebelik yaşayacağım diye çok korkuyorum.. bunları yaşayanlar varsa yardımcı olurlarsa sevinirim.
lütfen lütfen lütfen yardım edin
amin cnm inşallah üzülme kuzum çok yenisin daha
bize katıl o zaman
neşeyle yumurtla zevkle doğur olurmu
önce yumurtlama günlerinden başlayalım
,
son 3 aylık adet tarihlerin kayıtlımı
evdeyken abdestsiz okuyamıyorum ben ama dışarda falan olsam okurum ama genelde dışarı çıkarkende okuyacaksam abdest alıp çıkıyorum
büyüğünü bugün yolladım evine yarın akşama geri gelecek
küçüğüde çizgi film izliyor bende pc yi aldım hem işimi yapıyorum hem sizle yazışıyorum bir taraftanda dizi izliyorum
telefon numatani rrkekler tuvaletine yazimmi heee
nereye yazcan olişin tuvaletine mi
1. sınıf arasada sorun olmaz
son adet tarihlerim geçen ay 7 eylül, önceki 8 ağustos, önceki 10 temmuz
inşallah canım ii dileklerin için sağol. bende işkadınıyım ama internete girdikçe uğrayacağım sayfanıza:13:
Oglum seslendi onu uyuttum
camasir serdim
bulasik mak calistirdim
cay yaptim
kurabiye cikaedim
geldim
kızzlarrrr size nasılsınıııız yazmıştıım ama kiimse oralı olmamıııış...aşşşşk olllllsuuuuun sevinç valla bi siin cvp verdin en azından bakış attı hatun hemidem aramız limoniyken ask olsuun sizee sevüüünç
kızzlarrrr size nasılsınıııız yazmıştıım ama kiimse oralı olmamıııış...aşşşşk olllllsuuuuun sevinç valla bi siin cvp verdin en azından bakış attı hatun hemidem aramız limoniyken ask olsuun sizee sevüüünç
boğazıda unutmamış
Dumann napiyon bebek hareketleri cok net dimi artikin
neden hep bu sorunu yasıyoruz ızlar yanı sohbete ole dalıyoskı slm gormuyozz sız dıre sohbete dalınnndunde polly cımıstı buyuzden
anladinmi sonunda benden sana hayir varr
Hee adet doneminde sikerli seyler yirim hamileykende agzima surmem
kuz kiraz nirde kac gundur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?