Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

basakss
Cnm hoşşgeldiin..Bende yakın bi zamanda düşük yaşadım malesef ama erken old.için daha kolay atlattım...tabii çok üzüldüüm ama şimdi daha iyiyiim..basakcım zaten sana güzelce açıklamış rahatlamışsındır birazzüzülme kimyasal gebelik herkes yaşayabilir hatta doktorlar çoğu kişi anlamıyo bile diyo...inş hamilesindir..belirtiler benzer old.için ayırt etmek zor günün geçince test yap bizede haber ver cnm...

Oglum seslendi onu uyuttum
camasir serdim
bulasik mak calistirdim
cay yaptim
kurabiye cikaedim
geldim

amin cnm inşallah üzülme kuzum çok yenisin daha

bize katıl o zaman

neşeyle yumurtla zevkle doğur olurmu

önce yumurtlama günlerinden başlayalım
,
son 3 aylık adet tarihlerin kayıtlımı

son adet tarihlerim geçen ay 7 eylül, önceki 8 ağustos, önceki 10 temmuz

inşallah canım ii dileklerin için sağol. bende işkadınıyım ama internete girdikçe uğrayacağım sayfanıza:13:

maaşlah ben burda yazışırkken ne dolmaya konsatre olabilirim neden diziye

abdestsizde okunur yani dimi bence

son adet tarihlerim geçen ay 7 eylül, önceki 8 ağustos, önceki 10 temmuz

inşallah canım ii dileklerin için sağol. bende işkadınıyım ama internete girdikçe uğrayacağım sayfanıza:13:

bu ayki yumurtlama günlerin kaçmş cnm son günün bugünmüş

neyse bi dahaki aydan başlarsın:13:

kızzlarrrr size nasılsınıııız yazmıştıım ama kiimse oralı olmamıııış...aşşşşk olllllsuuuuun sevinç valla bi siin cvp verdin en azından bakış attı hatun hemidem aramız limoniykenask olsuun sizeesevüüünç

neden hep bu sorunu yasıyoruz ızlar yanı sohbete ole dalıyoskı slm gormuyozz sız dıre sohbete dalınnn dunde polly cımıstı buyuzden

boşvir cnm halhatır sormayı arada kaynıyo muhabbbete dal gitsin yada şaplak at

anladinmi sonunda benden sana hayir varr
boğazıda unutmamış

Hee adet doneminde sikerli seyler yirim hamileykende agzima surmem
kuz kiraz nirde kac gundur

neden hep bu sorunu yasıyoruz ızlar yanı sohbete ole dalıyoskı slm gormuyozz sız dıre sohbete dalınnn dunde polly cımıstı buyuzden

hadi ya hiç haberim yok ama hiç hoş bi mevzu değil o yüzden topikin kurallarında bunu söylüyorum

kimse "neden selamım alınmadı" diye alınmasın bodoslama dalın sohbete

selama karşılık yazmaya fırsatımız olmuyo bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…