Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kızlar bu değerler neiçin benimde doktorum budeğerlerime bakmış ama bu kan pıhtılaşması için olan test değilmiş onun içinmi bakıyosunuz?

canim trombosit yazmislar..o olabilir mi diye dusunuyorum... Bende plt yaziyorda... Benim plt biraz yuksekkk:18:

Bende de kan sayimi az...kansizim zaten normaldede..

bende de hemoglobin düşük çıktı canım bugün..birde d-dimer işte... Baş belam Sein dr ne diyo peki bu yüksek sonuca filan?

Sayin nankor duru hnm sana o kadar bilgi virdim doktor ismi adresi verdim
hastane teli verdim yaranamadim helal olsun valla

kızlar bu değerler neiçin benimde doktorum budeğerlerime bakmış ama bu kan pıhtılaşması için olan test değilmiş onun içinmi bakıyosunuz?

canım işte bende pıhtılaşma var arada bir dr um tam kan sayımı adı altında bunlara baktırıyo..o yüzden sende daha pıhtılaşmaya bakılmadan bu değerlere bakılması saçma geldi..

carsıda calısıyodu bıde ortak bı ark var tanıyom yanı ardesını falandaa

kız gercedenmı kocan ole dedı

he öyle dedi vala
saçmalama dedim sanki ilk defa tek yatıyom

ama yinede anasını arayıp söölemiş

şimdi kaynoş geldi çantayı toplayıp sende kalmaya geldim dedi

kibarca yolladım

bende de hemoglobin düşük çıktı canım bugün..birde d-dimer işte... Baş belam Sein dr ne diyo peki bu yüksek sonuca filan?

bi dahaki ay hematolojide randevum var bakalim ne diyecek...

d-dimer evet dikkatimi cekti bayagi yuksek... ama sen de onceden de yuksekdi, birara diyodun sanirim...doktorun onemsemiyosa demekki gebeligini etkileyecek kadar onemli degil..

he öyle dedi vala
Saçmalama dedim sanki ilk defa tek yatıyom

Ama yinede anasını arayıp söölemiş

Kibarca yolladım

aaa yollanırmı kız kadın öyle kapıdan... Kalsaydı sanki nolcak,hamişsin sen karnın burnunda nolur nolmaz yavrucum tek kalmasaydın...

he öyle dedi vala

kibarca yolladım

hadı ya gercekdenmı aramıs ben ım haytta arayamaz bazen gece gıder duymazlar bıle ız geldımı nasıl yolladın ama sende otu gelınmıssın apıyı acmıyon

he öyle dedi vala

kibarca yolladım

Ne dedin kizzz
sanki cok uzakta
bise olsa
banyodan seslensen duyar

aaa yollanırmı kız kadın öyle kapıdan... Kalsaydı sanki nolcak,hamişsin sen karnın burnunda nolur nolmaz yavrucum tek kalmasaydın...

he napıyım ışıkları söndürmüştüm uyanmış gibi yaptım

zaten yatıyodum gerek yok tüh yorulmşsun buraya kadar didim

kalsa iyi olurda daralırım ben yaa bişi olursa altımdalar zati

Son düzenleme:

he napıyım ışıkları söndürmüştüm uyanmış gibi yaptım

zaten yatıyodum gerek yok tüh yorulmşsun buraya kadar didim

kalsa iyi olurda daralırım ben yaa bişi olursa altımdalar zati

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…