Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

bi dahaki ay hematolojide randevum var bakalim ne diyecek...

D-dimer evet dikkatimi cekti bayagi yuksek... Ama sen de onceden de yuksekdi, birara diyodun sanirim...doktorun onemsemiyosa demekki gebeligini etkileyecek kadar onemli degil..

hadi bakalım hayırlı haberlerle gel canım...valla hematolog çok ciddiye alıyo bu değeri ama kadın doğumcum her kontrolde hiç bişey olmaz bebek iyi diye gazı verip gönderiyo,anlamadım bende bu işten bişey.oluruna bıraktım artık..

he napıyım ışıkları söndürmüştüm uyanmış gibi yaptım

zaten yatıyodum gerek yok tüh yorulmşsun buraya kadar didim

Kalsa iyi olurda daralırım ben yaa bişi olursa altımdalar zati

olsun canım artık bi saatten sonra senin evde tek kalman filan iyi olmaz, allah korusun gece bi sancın bişeyin olsa sıkıntı çekersin millete duyurana kadar... Neyse artık göndermişsin zati kadıncağızı

insallah canim...

buarada hic homosisteine baktiriyormusun?

iyi geceler canlarım..sizden bol bol dua bekliyorum..yarın sabah kpssye giricem..hıı çalıştım mı hayır hiç çalışmadım..ama inşallahh bildiklerimi yapabilirim..zaten iddiam yok bişey yapamıcamı çok iyi biliyorum.zaten sırf kendimi denemek için giriyorum..millet gece gündüz çalıştı kurslara gitti onlar gibi olabilirmiyim ohoo .. herneyse bakalım nolcak..

bende 1 senelik evliyim fakat bebişimiz olmadı doktora gittim idrar yollarında iltihap var dedi fitil verdi kullandım düzenli şimdi yok birde folbiol folik asit verdi 3 ay kullan muhakkak gebe kalırsın dedi bu ikinci ayım ve adetime 6 gün var kasıklarımda ağrı göğüslerimde hassasiyet birde ağzımda kuruluk hissediyorum acaba yumurtlama olmuşmudur çok merakk ediyorum (birde size bişey soracağım sizlerdede adetinize yakın yani 1 hafta önceden karnınızda guruldanma oluyomu bilginize).......

Polly basarilar cnm bende bugun girdim
yuksekokulu bugun yaptilar onceden liseyle ayni olurdu
zihnin acik olsun cnm

allah yardımcın olsun canım başarılar sana...
uykudan kalktım ya uyku semesi ne diyeceeğimi bilemedim
çakal senii..gözünüde oğuşturmussundur sen şimdi

folbiol kullan muhakkak gebe kalırsınmı dedi..anlamadım ne alakası varki onla...daha önceki adetlerinde oluyomuydu guruldama senin? Ben hatırlamadım valla

olsun canım artık bi saatten sonra senin evde tek kalman filan iyi olmaz, allah korusun gece bi sancın bişeyin olsa sıkıntı çekersin millete duyurana kadar... Neyse artık göndermişsin zati kadıncağızı
he dimi yapcak bişi yok bişi olmaz inşalah
Ben cikiyom uykum geldi
kiz belos ramazanda ne guzeldi dimi hey gidiiii
hadin kızlar hepimiz çıkak

aklım kalamsın burda
benımıler baskı yapıyo orda alacakmıssım ama adın toplanıp sana gelmıs keske gondermeseydın bence sen de az degılsın

ayy yollamasam iyiydi de rahat edemem ben ya

neyse uyku sersemi ayıp ettik
söölerim yarın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…