bi dahaki ay hematolojide randevum var bakalim ne diyecek...
D-dimer evet dikkatimi cekti bayagi yuksek... Ama sen de onceden de yuksekdi, birara diyodun sanirim...doktorun onemsemiyosa demekki gebeligini etkileyecek kadar onemli degil..
he napıyım ışıkları söndürmüştüm uyanmış gibi yaptım
zaten yatıyodum gerek yok tüh yorulmşsun buraya kadar didim
nankörüm demi bak utandım şimdiii:26:ama sende beni beğenmiyon
hadı ya gercekdenmı aramıs ben ım haytta arayamaz bazen gece gıder duymazlar bıle ız geldımı nasıl yolladın ama sende otu gelınmıssın apıyı acmıyon
Ne dedin kizzz
sanki cok uzakta
bise olsa
banyodan seslensen duyar
canım işte bende pıhtılaşma var arada bir dr um tam kan sayımı adı altında bunlara baktırıyo..o yüzden sende daha pıhtılaşmaya bakılmadan bu değerlere bakılması saçma geldi..
he napıyım ışıkları söndürmüştüm uyanmış gibi yaptım
zaten yatıyodum gerek yok tüh yorulmşsun buraya kadar didim
Kalsa iyi olurda daralırım ben yaa bişi olursa altımdalar zati
hadi bakalım hayırlı haberlerle gel canım...valla hematolog çok ciddiye alıyo bu değeri ama kadın doğumcum her kontrolde hiç bişey olmaz bebek iyi diye gazı verip gönderiyo,anlamadım bende bu işten bişey.oluruna bıraktım artık..
anladım benim doktor naptığını kendi biliyomuki:)
bence basa ayıp etmıssın gı ben olsam kırılırdım kadın senı dusunup gelmısbenım aynam olsa bıze gel derdı
he iyice kaka oldum
seninkilerde ilgilenmiyolar senle heralde
heç yani sanki çok uzak
insallah canim...
Buarada hic homosisteine baktiriyormusun?
Ben cikiyom uykum geldi
kiz belos ramazanda ne guzeldi dimi hey gidiiii
allah yardımcın olsun canım başarılar sana...iyi geceler canlarım..sizden bol bol dua bekliyorum..yarın sabah kpssye giricem..hıı çalıştım mı hayır hiç çalışmadım..ama inşallahh bildiklerimi yapabilirim..zaten iddiam yok bişey yapamıcamı çok iyi biliyorum.zaten sırf kendimi denemek için giriyorum..millet gece gündüz çalıştı kurslara gitti onlar gibi olabilirmiyim ohoo .. Herneyse bakalım nolcak..
çakal senii..gözünüde oğuşturmussundur sen şimdiuykudan kalktım ya uyku semesi ne diyeceeğimi bilemedim
bende 1 senelik evliyim fakat bebişimiz olmadı doktora gittim idrar yollarında iltihap var dedi fitil verdi kullandım düzenli şimdi yok birde folbiol folik asit verdi 3 ay kullan muhakkak gebe kalırsın dedi bu ikinci ayım ve adetime 6 gün var kasıklarımda ağrı göğüslerimde hassasiyet birde ağzımda kuruluk hissediyorum acaba yumurtlama olmuşmudur çok merakk ediyorum (birde size bişey soracağım sizlerdede adetinize yakın yani 1 hafta önceden karnınızda guruldanma oluyomu bilginize).......
he dimi yapcak bişi yok bişi olmaz inşalaholsun canım artık bi saatten sonra senin evde tek kalman filan iyi olmaz, allah korusun gece bi sancın bişeyin olsa sıkıntı çekersin millete duyurana kadar... Neyse artık göndermişsin zati kadıncağızı
hadin kızlar hepimiz çıkakBen cikiyom uykum geldi
kiz belos ramazanda ne guzeldi dimi hey gidiiii
benımıler baskı yapıyo orda alacakmıssım ama adın toplanıp sana gelmıs keske gondermeseydın bence sen de az degılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?