senin gönlün olsun diye yaptırmış sanırsam bu testleri
çok tşk ederim canımm ..hepinize iyi geceler yaTAym sabah erkenciyim..öpüldünüz
Giz niye begenmiim begenmesem face virmezdim
he dimi yapcak bişi yok bişi olmaz inşalah
hadin kızlar hepimiz çıkak
aklım kalamsın burda
ayy yollamasam iyiydi de rahat edemem ben ya
Neyse uyku sersemi ayıp ettik
söölerim yarın
siz çıkın ne karışıyosunuz bize
ya aslında dedim kan pıhtılaşması için test istiyorum diye gerek yok seninki öle bişe değil dedi yani sorun bebekteydi gibisinden ama nerden bilecezki yaptıralım deyince bence başından saldı ben çok kızgınım doktoruma hamileyken okadar ilgili gibiydi ama gözünün önünde yaşadım herşeyi adam sulardan serin ilk düşüğün ne bu telaş der gibi davrandııı düşündükçe sinir oluyorum
sen de kalmazdın bu saate kadar şımardın bugün
iyi siz deva edin
bende 1 senelik evliyim fakat bebişimiz olmadı doktora gittim idrar yollarında iltihap var dedi fitil verdi kullandım düzenli şimdi yok birde folbiol folik asit verdi 3 ay kullan muhakkak gebe kalırsın dedi bu ikinci ayım ve adetime 6 gün var kasıklarımda ağrı göğüslerimde hassasiyet birde ağzımda kuruluk hissediyorum acaba yumurtlama olmuşmudur çok merakk ediyorum (birde size bişey soracağım sizlerdede adetinize yakın yani 1 hafta önceden karnınızda guruldanma oluyomu bilginize).......
ya aslında dedim kan pıhtılaşması için test istiyorum diye gerek yok seninki öle bişe değil dedi yani sorun bebekteydi gibisinden ama nerden bilecezki yaptıralım deyince bence başından saldı ben çok kızgınım doktoruma hamileyken okadar ilgili gibiydi ama gözünün önünde yaşadım herşeyi adam sulardan serin ilk düşüğün ne bu telaş der gibi davrandııı düşündükçe sinir oluyorum
uykudan kalktım ya uyku semesi ne diyeceeğimi bilemedim
canım senin hikayen nedir merak ettim,belkide gerçekten pıhtılaşmayla bi bağlantısı yoktur.
he dimi yapcak bişi yok bişi olmaz inşalah
hadin kızlar hepimiz çıkak
aklım kalamsın burda
ayy yollamasam iyiydi de rahat edemem ben ya
neyse uyku sersemi ayıp ettik
söölerim yarın
güle güle cenım tabi o kadar ağlarsan olacağı bu,dikkat et kendine ve bebişe....
canım ben 3 yıllık evliyim 1yıl pko tedavisi gördüm canımdan bezdim olmadı tedaviyi bıraktı 8 ay sonra falan kendiliğinden oldu inanamadım mutluluktan uçtum......doktor herşeyi sağlıklı dedi okadarda kötü hamilelik geçirdimki hep kustum hiçbişe yiyemedim ama bebeğim çok sağlıklıydı hatta adanada ailemin yanındaydım bide orda gidim dedim gittim 18 haftalık olmuştu çok iyi dedi ordaki doktorda............1hafta sonrada benim burdaki kendi doktorumda rutin kontrolüm vardı gittim kalbi durmuş dedi 2 gün olmuş dedi dünyam başıma yıkıldı sonra 3 boyutluya gönderdi emin olalım kalbi durmuşmu diye ordaki doktor kafası bi garip bu bebeğin dedi kafası acayiptite bu iki doktor nasıl görmedi 2 hafta oldu işte bebeğimi kaybedeli bidaha hamile kalmaktan çok korkuyorum bide böle kalp durması duyduğuma göre kan pıhtılaşmasından bende yaptırıp içimin rahat etmesini istiyorum bebeğim otopside sonuçları 6ay sonra çıkacak
cogu doktor oyle canim, sadece seninki degil...birde artik dusukler o kadar yayginki, ilk hamileliginde husrana ugrayanlarin rakami oldukca yuksekmis istatistiklerde,,,iste doktorlarda bu nedenle bir dusuk olunca onemsemiyorlar...oysa bilmiyorlarki nasil bir aci!!!
uzulme.... arastirma hastanesine gider bastan sona tum testlerini yaptirirsin.. ama 3 dusuk yaptim diye beyaz bir yalan soylemek gerekiyormus...bunu yapabileceksen git yaptir...
bebğim için sölicem artık napim onlarda mecbur bırakmasınlar bizi nasıl önemsemezler bende bunu kabullenemiyorum işte ya bi sorun yoksa neden öldü benim bebeğim 18 haftalıktı ya kendilerinin olsa ilk oldu bişe olmaz diyebilirlermi?çok kızıyorum vala çok......valla canım şu ilk adetimi bi görim hemen ayarlicam yaptıracam
CNM ASLINDA KAN PIHTILAŞMASI şüphesi gerçekten var gibi... ama dr neden direk sorun bebektedir dedi onu bilmek lazım... çok üzüldüm inşallah birdaha yaşamazsın böyle birşey.. biraz bekle olmazsa için rahat etmezse araştırma hastanelerine gidersin orda yaptırırsın test...
canım ben 3 yıllık evliyim 1yıl pko tedavisi gördüm canımdan bezdim olmadı tedaviyi bıraktı 8 ay sonra falan kendiliğinden oldu inanamadım mutluluktan uçtum......doktor herşeyi sağlıklı dedi okadarda kötü hamilelik geçirdimki hep kustum hiçbişe yiyemedim ama bebeğim çok sağlıklıydı hatta adanada ailemin yanındaydım bide orda gidim dedim gittim 18 haftalık olmuştu çok iyi dedi ordaki doktorda............1hafta sonrada benim burdaki kendi doktorumda rutin kontrolüm vardı gittim kalbi durmuş dedi 2 gün olmuş dedi dünyam başıma yıkıldı sonra 3 boyutluya gönderdi emin olalım kalbi durmuşmu diye ordaki doktor kafası bi garip bu bebeğin dedi kafası acayiptite bu iki doktor nasıl görmedi 2 hafta oldu işte bebeğimi kaybedeli bidaha hamile kalmaktan çok korkuyorum bide böle kalp durması duyduğuma göre kan pıhtılaşmasından bende yaptırıp içimin rahat etmesini istiyorum bebeğim otopside sonuçları 6ay sonra çıkacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?