Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Ooo cok guseller cnm tbrik ederin
Malzemeleri eminonundenmi aliyorsun
Bende sıkintidan bunlardan yapmak istedim ama nasil saticam bilemedimm
Yoksa cok zewkli[/QUOTE]
evet canım ordan alıyorum.. ama malzemeler cok pahalı yaa. yanı guzel bısey ortaya cıksın dıyosan acıyosun kesenın ağzını:))
Vilmacıım aaaa ne güzel şeyler yapmışın öyle cnmçok beğendiiimsatışlar nasııııı:26:

canım ben henuz satış felan yapmadım.. yeğenıme seker sıparısı etmıştım mevlutu ıcın bı geldı aman allahım soka gırdım.. gelısı guzel yapıştırılmış abıdık gubıdık bısey olmuş.. ıstedığım gıbıde olmamış.. bendeonları bozdum gıttık exra malzemeler aldım evde kendım yaptım.. ama baktım yetenek var temızde yapıyorum ısı hahahaha artık dış pıoyasaya acılmaya karar verdım

öhöö öhööşekeriim övünmek gibin olmasın ama pek güzel yimek yaparııım2 yıllık evliyiim...iyi sen şanslısın o zaman benim kocis gurme gibi bişey maşallah her yemeği beğenmez:26:ama benimkilere bayılıyooooama bende severim yemek pasta börek felan yapmayı sevince yapıyosun tabiiii

Ooo cok guseller cnm tbrik ederin
Malzemeleri eminonundenmi aliyorsun
Bende sıkintidan bunlardan yapmak istedim ama nasil saticam bilemedimm
Yoksa cok zewkli
evet canım ordan alıyorum.. ama malzemeler cok pahalı yaa. yanı guzel bısey ortaya cıksın dıyosan acıyosun kesenın ağzını:))

canım ben henuz satış felan yapmadım.. yeğenıme seker sıparısı etmıştım mevlutu ıcın bı geldı aman allahım soka gırdım.. gelısı guzel yapıştırılmış abıdık gubıdık bısey olmuş.. ıstedığım gıbıde olmamış.. bendeonları bozdum gıttık exra malzemeler aldım evde kendım yaptım.. ama baktım yetenek var temızde yapıyorum ısı hahahaha artık dış pıoyasaya acılmaya karar verdım[/QUOTE]

Bencede cnm çok iyi düşünmüşsüün çünkü çok güzel olmuş yetenek var maşallahhani dizayn etmek te önemli valla çok güzel

Napcaan sende pratik yiimekler yaparsııınhııııı aynı yaştaymışıız

aferin ozaman sanaama benim kocişime yaşşşııııkkkkkama bak bende sizlerden öğrenecem yapacam artıl bebeğim olacak onada neler neler yapacam inşşş

Bencede cnm çok iyi düşünmüşsüün çünkü çok güzel olmuş yetenek var maşallahhani dizayn etmek te önemli valla çok güzel [/QUOTE]

tesekkur ederım cnm... bebek kurabıyesı felanda yapıyom dış bugdayı kurabıyesı pastası... sekerı felan... sıte hazırlatcak esım... oda sevındım calışmama ızın vermıyo evde böyle otur otur patladığımı bılıyo bakalım hayırlısı artık

tesekkur ederım cnm... bebek kurabıyesı felanda yapıyom dış bugdayı kurabıyesı pastası... sekerı felan... sıte hazırlatcak esım... oda sevındım calışmama ızın vermıyo evde böyle otur otur patladığımı bılıyo bakalım hayırlısı artık[/QUOTE]

Hııııııııııı ben çok seviyorum o kurabiyeleriiiAaaa ne güzel oluur iyi düşünmüş kocişiinhadi bakalım hayırlısı

İnş cnm tabii çocuk olunca menüler değişeceeekahh bebişler gelsin yeterki master şef oluruz kız

olacak canım ben inanıyorum Allah ım bizlerde verecek bu zaman larımı hatırlayıp kendimize kızacaz boş yere canımızı sıkmışız diyeee ben korunmicaktim ama karar verdim şu kan pıhtılaşması testini yptırim ondan sonra korunmayı bırakacamm:)senin testin nezaman yapılacak korunuyomusunuz?

Ya aslında korunmam lazım ama düşük yeni old.için büyük ihtimal hamile kalamam diye korunmadım:18::18:daha yaptırmadım ilk reglimi göriyim öyle yaptırıcam onu bekliyorum...onu yaptırdıktan sonra reglim de bitince bakalım denicez tekrardan hayırlısı...:18:

paşacım cnm nasılsın acep:44:bugün pazar tatil günü değil mi şekeriim:26:heeç uğramadıınn rapor da vermiion artık bi pazarım var onda da dinleniom diyon zaarsende haklısın cnm...ben öyle bi yokliiim diidiim raporlarını özlediim herhaleltin neyim napıyon kii.....

bende daha lohusaymışım ara ara kanamam falan oluyor bitsin ilk adetimi göreyim testimin sonucunu almam nerden baksan 3 ay falan korunacam işte ama öle 6ay falan beklemicem çünkü ben pkoluyum kimbilir inş hemen kalırımben kafaya takmicam ya çünkü okadar tedavi gördüm kafaya çok taktım olmadı sonra tatile gitmeye karar verdik o ay korunduk sadece 1 kere korunmadan birlite olduk oda adetimden hemen sonraydı hamile kalmıştım düşün yani anladımki asıl iş kafada bitiyor o yüzdeennn düşünmicem tek derdim şu testimi yaptırmak şimdi

merhaba kızlar nasılsınız???????
biz kocişle temizlik yaptık yine yorulduk birazcık...
canımız poğaça istedi şimdide poğaça yapcaz gelin çayla beraber yiyelimmm

merhaba kızlar nasılsınız???????
biz kocişle temizlik yaptık yine yorulduk birazcık...
canımız poğaça istedi şimdide poğaça yapcaz gelin çayla beraber yiyelimmm

kim yoğurcak koccişmi

ay ben geliyom çayıda koy

yok canım kociş ev süpürdü sildi hemde nasıl güzel pırıl pırıl oldu ev benden güzel yaptı valla
bende ona poğaca yapcam hadi gel canım

oh maaşallah güle güle kirletin

dipten temizlik yapmıcakmısınız cnm

benm doğuma yakın annem gelicek cam kapı silcez

oh maaşallah güle güle kirletin

dipten temizlik yapmıcakmısınız cnm

benm doğuma yakın annem gelicek cam kapı silcez

geçen hafta kociş camlarıda siildi canım
bi kapılar kaldı onuda yarın annem gelcek ben yaparım dedi
halılarımda yıkandı geldi dünn bi bebişin odası kaldı oda gelsin temizlenip yerleşcek

amannnn kıslar ye pazar gününün kasveti yetmezmiş gibi kimseciklerde yokk biricik senin kocişin nerde kuzummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…