Ayyy cok guzeller ellerine saglik cnm basak karisi gormesin hemen oda ister
oda bu ise kalkisti fakat badem sekerleri yemekten kendisi yapamadi
Vilmacıım aaaa ne güzel şeyler yapmışın öyle cnmçok beğendiiim satışlar nasııııı:26:
aynen öle valla zaten öğlen okula gidiyorum kocişim beni okuldan alıyor eve geliyoruz ne bulursak yiyoruz yada dışarda yiyip geliyoruz Allh dağına göre kar verirmiş kocişimin onüne ne koyarsam yer hiç itiraz etmez çok şükürkaç yıllık evlisin sen güzel yemekler yapıyomusun?
evet canım ordan alıyorum.. ama malzemeler cok pahalı yaa. yanı guzel bısey ortaya cıksın dıyosan acıyosun kesenın ağzını:))Ooo cok guseller cnm tbrik ederin
Malzemeleri eminonundenmi aliyorsun
Bende sıkintidan bunlardan yapmak istedim ama nasil saticam bilemedimm
Yoksa cok zewkli
Napcaan sende pratik yiimekler yaparsııınhııııı aynı yaştaymışıız
öhöö öhööşekeriim övünmek gibin olmasın ama pek güzel yimek yaparııım 2 yıllık evliyiim... iyi sen şanslısın o zaman benim kocis gurme gibi bişey maşallah her yemeği beğenmez:26:ama benimkilere bayılıyoooo ama bende severim yemek pasta börek felan yapmayı sevince yapıyosun tabiiii
evet canım ordan alıyorum.. ama malzemeler cok pahalı yaa. yanı guzel bısey ortaya cıksın dıyosan acıyosun kesenın ağzını:))
canım ben henuz satış felan yapmadım.. yeğenıme seker sıparısı etmıştım mevlutu ıcın bı geldı aman allahım soka gırdım.. gelısı guzel yapıştırılmış abıdık gubıdık bısey olmuş.. ıstedığım gıbıde olmamış.. bendeonları bozdum gıttık exra malzemeler aldım evde kendım yaptım.. ama baktım yetenek var temızde yapıyorum ısı hahahaha artık dış pıoyasaya acılmaya karar verdım
aferin ozaman sanaama benim kocişime yaşşşııııkkkkk ama bak bende sizlerden öğrenecem yapacam artıl bebeğim olacak onada neler neler yapacam inşşş
İnş cnm tabii çocuk olunca menüler değişeceeekahh bebişler gelsin yeterki master şef oluruz kız
olacak canım ben inanıyorum Allah ım bizlerde verecek bu zaman larımı hatırlayıp kendimize kızacaz boş yere canımızı sıkmışız diyeee ben korunmicaktim ama karar verdim şu kan pıhtılaşması testini yptırim ondan sonra korunmayı bırakacamm:)senin testin nezaman yapılacak korunuyomusunuz?
Ya aslında korunmam lazım ama düşük yeni old.için büyük ihtimal hamile kalamam diye korunmadım:18::18:daha yaptırmadım ilk reglimi göriyim öyle yaptırıcam onu bekliyorum...onu yaptırdıktan sonra reglim de bitince bakalım denicez tekrardan hayırlısı...:18:
merhaba kızlar nasılsınız???????
biz kocişle temizlik yaptık yine yorulduk birazcık...
canımız poğaça istedi şimdide poğaça yapcaz gelin çayla beraber yiyelimmm
kim yoğurcak koccişmi
ay ben geliyom çayıda koy
yok canım kociş ev süpürdü sildi hemde nasıl güzel pırıl pırıl oldu ev benden güzel yaptı valla
bende ona poğaca yapcam hadi gel canım
oh maaşallah güle güle kirletin
dipten temizlik yapmıcakmısınız cnm
benm doğuma yakın annem gelicek cam kapı silcez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?