Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

eroşta gelmiş

seni görmedim sanma

neler yaptın görüşmeyeliiii

geçen hafta kociş camlarıda siildi canım
bi kapılar kaldı onuda yarın annem gelcek ben yaparım dedi
halılarımda yıkandı geldi dünn bi bebişin odası kaldı oda gelsin temizlenip yerleşcek

maaşallah aman inşallah bebeğinde sağlıkla gelir
az önce ekim annelerinden birinin hikayesini okudum 33 haftalıkkken gelmiş bebeği erken doğum riski olmadığı halde
Allah ım hayırlı doğumlar nasib etsin ne zaman ne olacağımız belli değil

diyimde çıkmıyım burda kalıyım didim ama kimse yok
olmasın ben yeterim tek başıma eğlenirim

üçyüz beşyüzzzzzzzz

kaynoşcum gelir yine birazdan:124::124::124::124::124::124::118::118::118::118::118::118::119::119::119::119::119::119::92::92::92::92::92::92::119::119::119::119::119::119::82:

Kııız bu saatte ütü mü yapcaaanakşamları heeeeeeç iş miş yapamam valla yarın yap yaaaw nazocuuum

akıllı saati var onun 10den sonra ucuza elektürük yakıyo

bak başak nedenini söylemiş
ama ben akıllı saat olmadan öncede hep akşamları yapardım ütüyü gündüz hiç sevmem
akşam güzel bir film izlerken ütü yapması daha iyi en azından sıkılmıyorum

bukadar sevinç neşe kaynanan geleceği içinmi:44:

ayyyy niyekiiiiii bilemedim sok oldum

bugün tuttuğumuz eve gittik geri kalan kısmı boyamak için, kardeşimde heryeri çamaşır suyuyla silecekti daha gittim üstümü
değişterecem, bir tane fare lavabonun üzerinden fırla yatak odasına git biz tabi bi çığlık attık koro halinde
bende hemen merdivenin üstüne çıktım kardeşimde ordaki eşyaları topladı bende fareyi gözetledim çıkmasın odadan diye
sonrada ev sahibini aradı ben vazgeçtim fare var oturamam dedi biraz sonra aryacaklar anahtarı geri verecez verdiğimiz parayıda geri alacaz

ayyyy ee bir kusmini boyadiniz sansa bak yaaaa hayirlisi ne diyim:26:

nazo cum isterse evin her kısmı boyansınçok iyi bi karar vermişsiniz oturulmaz o evde iyyyyyyyyyyykkkkkkkkk pislik
inşallah tez vakitte gönlüne göre ev bulur
herşeyde bi hayır vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…