amannnn kıslar ye pazar gününün kasveti yetmezmiş gibi kimseciklerde yokk biricik senin kocişin nerde kuzummmm
Bide benim için çiğ köfte almış getirmiş gönlümü almak için
geçen hafta kociş camlarıda siildi canım
bi kapılar kaldı onuda yarın annem gelcek ben yaparım dedi
halılarımda yıkandı geldi dünn bi bebişin odası kaldı oda gelsin temizlenip yerleşcek
Kııız bu saatte ütü mü yapcaaanakşamları heeeeeeç iş miş yapamam valla yarın yap yaaaw nazocuuum
akıllı saati var onun 10den sonra ucuza elektürük yakıyo
diyimde çıkmıyım burda kalıyım didim ama kimse yok
olmasın ben yeterim tek başıma eğlenirim
üçyüz beşyüzzzzzzzz
kaynoşcum gelir yine birazdan:124::124::124::124::124::124::118::118::118::118::118::118::119::119::119::119::119::119::92::92::92::92::92::92::119::119::119::119::119::119::82:
kardeşimin yarın taşınma işi yalan oldu bilin bakalım neden
Nazooo ozele msj attim gordunmu
ayyyy niyekiiiiii bilemedim sok oldum
Nazo msj gec gelmis baktim yoktu ama simdi var
bugün tuttuğumuz eve gittik geri kalan kısmı boyamak için, kardeşimde heryeri çamaşır suyuyla silecekti daha gittim üstümü
değişterecem, bir tane fare lavabonun üzerinden fırla yatak odasına git biz tabi bi çığlık attık koro halinde
bende hemen merdivenin üstüne çıktım kardeşimde ordaki eşyaları topladı bende fareyi gözetledim çıkmasın odadan diye
sonrada ev sahibini aradı ben vazgeçtim fare var oturamam dedi biraz sonra aryacaklar anahtarı geri verecez verdiğimiz parayıda geri alacaz
hayır tabiikide hergün başıma gelen kaçınılmaz olay bubukadar sevinç neşe kaynanan geleceği içinmi:44:
ayyyy ee bir kusmini boyadiniz sansa bak yaaaa hayirlisi ne diyim:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?